- 19 Aralık 2023
- 484
- 146
- 27
-
- Konu Sahibi Buketetin34
Yaaa umarım öyle olur yarın çıkacakmış kan sonucuUmarım en kısa sürede bize tospik geliyoooo diye haber verirsinbugün çıkamadım buradan bütün yorumlamaları okudum neredeyse ve bir çok kişinin idrarda çıkmayıp kanda çıkabiliyor, sizin ilk çatlatma iğneniz mi daha önceden bu süreci yaşadınız mı
Pes etmek yok bu ay olmazsa bir sonraki ay ya da bir daha sonraki veya bir daha sonrasıYaaa umarım öyle olur yarın çıkacakmış kan sonucubenim ilk çatlatma iğnem bu ay çok ağır bir grip geçirmeme rağmen belki hamileyimdir diye hiçbir ilaç içemedim iyileşemedim hala bu kadar emek vermişken olmazsa üzüleceğiz
Adet olana kadar umut varPes etmek yok bu ay olmazsa bir sonraki ay ya da bir daha sonraki veya bir daha sonrasıAma illa ki Allah nasip edecek, geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Benimde ilk çatlatma iğnem ama yeni yaptım iğneyi 5 gün falan oldu. Önce 36 saat sonrası ilişki daha sonrasında gün aşırı dendi sizde de öyle mi acaba
Yok ben zaten yaptırmayı düşünmüyorum adet günüme kadar benim doktorumda 36 saat sonra ilişki ve daha sonrasında gün aşırı şekilde devam demişti, sperm kalitesi açısından üst üste sağlıksız demişti. İnşallah bu ay müjdeli haberi alırız hep beraber sonucunuz hala çıkmadı mı bu arada sizden daha fazla heyecanlıyımAdet olana kadar umut var
Doktorum bana iğne olduğum gün dahil 3 gün üst üste sonra da gün aşırı şeklinde tarif etti hatta teyit etmek için tekrar sormuştum. Tavsiyem test için acele etmeyin 12-13.günden sonraya kadar dayanın
Ay inşallahhh alırızYok ben zaten yaptırmayı düşünmüyorum adet günüme kadar benim doktorumda 36 saat sonra ilişki ve daha sonrasında gün aşırı şekilde devam demişti, sperm kalitesi açısından üst üste sağlıksız demişti. İnşallah bu ay müjdeli haberi alırız hep beraber sonucunuz hala çıkmadı mı bu arada sizden daha fazla heyecanlıyım
İnşallah benim daha bayağı bekleme zamanım varAy inşallahhh alırızyarına kaldı sonuç, sabah pozitiflere uyanalım sizden de duyalım bir an önce sağlıklı hayırlı haberler inşallah
Tabii ki öğrenince yazacağımİnşallah benim daha bayağı bekleme zamanım varYarın bana muhakkak yazın olur mu
Canım sonuc nasıl cıktıAminn canım benim kan verdim bugün
Günaydın canım 0.63 çıkmış hamile değilim maalesefCanım sonuc nasıl cıktı
Hamile değilmişim canım 0.63 çıkmış değerİnşallah benim daha bayağı bekleme zamanım varYarın bana muhakkak yazın olur mu
Kacıncı gun olmuştu dün canım.Üzülme sakın Allah buyuk ınsallah her sey guzel olcak sen merak etmeHamile değilmişim canım 0.63 çıkmış değer
İnşallah canım benim Allah razı olsun iğnenin 16.günü adet de olamadım böylesi kısmetmiş bir dahaki aya artıkKacıncı gun olmuştu dün canım.Üzülme sakın Allah buyuk ınsallah her sey guzel olcak sen merak etme
Canım Allah ne zaman kısmet etse o zaman olucak o yuzden kendını yıpratma Allahtan umut kesılmez kuzum.Eger hamılelıge donmezse bu negatıflık ınsallah hemen adet olursun stres olmadan yenı aya baslarsın.Eger gebelık oluscaksada belirtiler hemen cıksınİnşallah canım benim Allah razı olsun iğnenin 16.günü adet de olamadım böylesi kısmetmiş bir dahaki aya artık
Yaaa çok teşekkür ederim güzel duaların için canımCanım Allah ne zaman kısmet etse o zaman olucak o yuzden kendını yıpratma Allahtan umut kesılmez kuzum.Eger hamılelıge donmezse bu negatıflık ınsallah hemen adet olursun stres olmadan yenı aya baslarsın.Eger gebelık oluscaksada belirtiler hemen cıksın
Cok sagol canım sen merak etme Allahın ıznıyle vaktı gelınce olcak.Yaaa çok teşekkür ederim güzel duaların için canımAllah sana da gönlünden geçirdiklerini versin
Her işin hayırlısı kuzum demek ki daha zamanı gelmemiş, hiç moral bozmak yok Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur, bir sonraki aya daha inanarak devammmHamile değilmişim canım 0.63 çıkmış değer
Aynen öyle canım benim sağlıkla zamanında gelsinHer işin hayırlısı kuzum demek ki daha zamanı gelmemiş, hiç moral bozmak yok Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur, bir sonraki aya daha inanarak devammm
İnşallah canım benim daha bayağı zamanım varAynen öyle canım benim sağlıkla zamanında gelsinsen de haberdar et günün gelince
Banada haber et canım gunun gelınce ınsallah guzel haberler alırsınİnşallah canım benim daha bayağı zamanım var
Canım Buket inşallah yaBanada haber et canım gunun gelınce ınsallah guzel haberler alırsın