- 9 Kasım 2023
- 548
- 139
-
- Konu Sahibi Buketetin34
Evet motıvasyon cok onemlı moral ve psıkolojı ıyı oldumu sonucta ıyı oluyor canım.Evet bu şekilde devam etmek iyi olmaz bizim için bidaha ay aynı şeyi yaşayınca dahada moral bozukluğu olacak bı silkelenip yenilenmemiz lazım
inşallah canım adet ağrıları başladı gibi bakalım artıkCok haklısın canım cok uzun bır sure ve yprucu bır surec ınsallah Rabbım en kısa zamanda nasıp etsın ınsallah bu ay müjdenı al
Insallah hamılesındır bende de adet agrısı gıbı oluyor ama pozitif oldu bak ıyı dusun ınsallah vardır senın daha gunun dolmamış bıleinşallah canım adet ağrıları başladı gibi bakalım artık
hayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin inşallah o kadar olumsuz şey yaşadım ki ,gerçekten cocugum doğsa inanmıycam yani aşılamamı sizinde rahimde cok baskım var şu anInsallah hamılesındır bende de adet agrısı gıbı oluyor ama pozitif oldu bak ıyı dusun ınsallah vardır senın daha gunun dolmamış bıle
Canım ben bır kımysal bıde kürtaj gecırdım bu arada.doğal yolla dırek olmustu ama saglıksız sonuclandıgı ıcın doktorum çatlatma ığnesi yaptı tam yumurtlama saatınde saglıklı gebelık olsun dıye 2. Sınde tuttu cok sukur.Ama birinci iğnedd bız tek gun degerlendırdık bılmıyorduk megersem gün aşırıymışhayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin inşallah o kadar olumsuz şey yaşadım ki ,gerçekten cocugum doğsa inanmıycam yani aşılamamı sizinde rahimde cok baskım var şu an
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindimCanım ben bır kımysal bıde kürtaj gecırdım bu arada.doğal yolla dırek olmustu ama saglıksız sonuclandıgı ıcın doktorum çatlatma ığnesi yaptı tam yumurtlama saatınde saglıklı gebelık olsun dıye 2. Sınde tuttu cok sukur.Ama birinci iğnedd bız tek gun degerlendırdık bılmıyorduk megersem gün aşırıymışsonrakı ay çatlamayı kacırdık bu ayda cok kontrollu gıttık ksımet oldu.Baska herhangı bı sey yaptırmadım canım.Rahım baskısı benımde oluyor arada sızlıyor.
Cok tesekkur ederım canım.Allah razı olsun Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın inşallahHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
Canımmm bütün yorumlarını okudum nerdeyse test yaptın mı bu ay?Şöyle 1-2 ay dinlenip kafayı toplayacağım ben böyle devam edemem çünkü
Kuzum bende yeni çatlatma iğnesi oldum süreç nasıl gidiyor sende?Benmde hıc olmadı oyle aman aman bı agrı hıs sadece ıgneden ıtıbaren 36 saat hafıf agru oldu ay ıcınde bı sey hıssetmedım adete. Yakın batmalar oluyor ara ara kasık agrısı o kadar her ay etkısı farklı olblır canım suan kac gunun oldu
İnşallah başarılı bı ay olur canım ve hamıle kalırsın.Ben 5 haftalık gebeyım keseyıde gorduk cok sukur her sey yolunda doktor ilaçlar baslattı sürecim basladı.2 hafta sonra kalp atısını dınlerız dedı kısmet olursa.Kuzum bende yeni çatlatma iğnesi oldum süreç nasıl gidiyor sende?
Yaaa ne güzel hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallahİnşallah başarılı bı ay olur canım ve hamıle kalırsın.Ben 5 haftalık gebeyım keseyıde gorduk cok sukur her sey yolunda doktor ilaçlar baslattı sürecim basladı.2 hafta sonra kalp atısını dınlerız dedı kısmet olursa.
Cok tesekkur ederım canım Rabbım ınsallah sanada kısmet etsın.Şimdi anlatıyım kuzum.36 saat sonrayı tam saatınde degerlendırdık sonrakı gün boş bıraktık sonra tekrar degerlendırdık bu sekılde bırgun dolu bır gun boş 4 defa oldu toplamda 36 saat sonra kı ılıskıyle bırlıkte.Yaaa ne güzel hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallahPeki çatlatma iğnesinden sonra hangi günleri değerlendirdin, bize 36 saat ve sonrasında gün aşırı ilişki dedi
Bende seninle aynı yollardan gidiyorum desene 36 saat sonra ilişki daha sonrasında gün aşırı 2 defa oldu, sonucumuzda aynı olsun inşallah 2024’e dolu girelim hep beraberCok tesekkur ederım canım Rabbım ınsallah sanada kısmet etsın.Şimdi anlatıyım kuzum.36 saat sonrayı tam saatınde degerlendırdık sonrakı gün boş bıraktık sonra tekrar degerlendırdık bu sekılde bırgun dolu bır gun boş 4 defa oldu toplamda 36 saat sonra kı ılıskıyle bırlıkte.
Insallah canım benım Rabbım yenı yıldan sonra sana guzel bı yıl baslangıcı nasıp etsın 2 defa daha gun aşıryı tamamla ınsallah bütün olasılıkları degerlendrmıs olcaksınBende seninle aynı yollardan gidiyorum desene 36 saat sonra ilişki daha sonrasında gün aşırı 2 defa oldu, sonucumuzda aynı olsun inşallah 2024’e dolu girelim hep beraber
İnşallah canım benim sende sıkıntı neydi pekiInsallah canım benım Rabbım yenı yıldan sonra sana guzel bı yıl baslangıcı nasıp etsın 2 defa daha gun aşıryı tamamla ınsallah bütün olasılıkları degerlendrmıs olcaksın
Merhaba canım vallahi regl oldum o yüzden test yapmamıştımCanımmm bütün yorumlarını okudum nerdeyse test yaptın mı bu ay?
Canım ben bır kımyasal bır de kurtaj yasadım bebegımin kalbı durmus 6 haftalıkken bu yuzden tahlıller yapıldı ve heterezıgıt cıktı genımde cok onemlı degıl dedı doktorum ama yınede kan sulandırıcı ıgne baslatıcam dedı.Ve saglıklı gebelık elde etmek ıcınde tam yumurtlama gunu ılıskı olsun dedı ıkı gebelıktede dogal yolla oldu sımdıkı gebelıgımde catlatma ıgnesıyle oldu.takıbını yaptık gunlerı kacırmamak ıcın ve saglıklı olması ıcın aynı gunu tutturalım dedı doktorum.Sımdıde saglıklı kese gorup ılac verıcsm dedı cok sukur gorduk ve ılaclara basladım artık bakalım nasıl ılerlıcekİnşallah canım benim sende sıkıntı neydi peki
Bir sonraki aya daha motive başlama zamanıMerhaba canım vallahi regl oldum o yüzden test yapmamıştım
Öyle yapacaz artıkInsallah canım benım Rabbım yenı yıldan sonra sana guzel bı yıl baslangıcı nasıp etsın 2 defa daha gun aşıryı tamamla ınsallah bütün olasılıkları degerlendrmıs olcaksın
Hayırlısı olsun inşallah mutlu haberi alırsınBir sonraki aya daha motive başlama zamanıbende 2 senelik evliyim korunmadım hiç bu ay çatlatma iğnesi denedik hayırlısı bakalım