-
- Konu Sahibi Buketetin34
Rahim filminden sonra da çoğu kişi gebe kalabiliyor zaten bu süreçte çatlama günlerini değerlendir gerisi kısmeetHayırlısı olsun inşallah mutlu haberi alırsınben 3 kere denedim canım olmadı. Rahim filmi çekildim dinlenecem biraz artık
Kız adete kadar gün aşırı yapsa insan yorulurÖyle yapacaz artıkbazıları adet dönemine kadar gün aşırı ilişki demiş ama sende 4 defada tutmuş işte demek ki onunla pek alakalı olmayabiliyor
Merhaba canım bırkac gun bekle oyle yap belkı hamılesındır daha ıdrara gecmemıstır.Cunku 14. Gune kadar ancak negatıfe donuyor.yrın tekrar et testı kaset test yap sılık gordun mu kan ver daha net olur.Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Ovitrellede bugün 14.gün idrar testi yaptım ama negatif çıktı hala da regl olmadım. Kan testinde şansım var mıdır bu saatten sonra?
Canım benım ınsallah senınde olucak Allah buyuk sabrın sonu selamettır.Hayırlısı olsun inşallah mutlu haberi alırsınben 3 kere denedim canım olmadı. Rahim filmi çekildim dinlenecem biraz artık
Teşekkür ederim canım biraz daha sabredelim bakalımMerhaba canım bırkac gun bekle oyle yap belkı hamılesındır daha ıdrara gecmemıstır.Cunku 14. Gune kadar ancak negatıfe donuyor.yrın tekrar et testı kaset test yap sılık gordun mu kan ver daha net olur.
Evet canım sımdı tamamen sılık mı testınTeşekkür ederim canım biraz daha sabredelim bakalım
Maalesef canım silik. Salı gününü bekleyeceğim sanırımEvet canım sımdı tamamen sılık mı testın
benimde iğnenin dün 15 ğünüydü,aşılama oldum idrarda nagatifti kan verdim oda negatif.adeti bekliyorum bir an önceArkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Ovitrellede bugün 14.gün idrar testi yaptım ama negatif çıktı hala da regl olmadım. Kan testinde şansım var mıdır bu saatten sonra?
Öncelikle hayırlısı olsun canım benim bir dahakine pozitifleri görürsün umarımbenimde iğnenin dün 15 ğünüydü,aşılama oldum idrarda nagatifti kan verdim oda negatif.adeti bekliyorum bir an önce
haklısın canım sıkıcı süreçler, ben dün verdim kan adeti bekliyorum gecen ay aşılamdan 11 ğün sonra adet olmuştum ,şu an sabırsızlıkla bekliyorum sıkıldım iyice döngüm şaşırdı resmenÖncelikle hayırlısı olsun canım benim bir dahakine pozitifleri görürsün umarım
Benim de 15.günüm bugün kan vermeye bile cesaretim yok öyle yıprandım ki şu 1 ayda
16. Gunde yap canım testı ınsallah pozıtıfe doner ınsallah hamılesındır.Maalesef canım silik. Salı gününü bekleyeceğim sanırım
16. Gunde yap canım testı ınsallah pozıtıfe doner ınsallah hamılesındırMaalesef canım silik. Salı gününü bekleyeceğim sanırım
ınsallah her seyın hayırlısı olucak canım den merak etme Rabbım sanada kısmet edıcek.benimde iğnenin dün 15 ğünüydü,aşılama oldum idrarda nagatifti kan verdim oda negatif.adeti bekliyorum bir an önce
amin canım inşallah önce adet gelmesin diye bekle,sonra gelsin rahatlıyım diye bekler ne zor işler ya.valla direk gidip tüp bebeğe başlaycagım tekrardan ovulasyon testiymiş,yok aşılama yok iğne derken psikoloji kalmadı16. Gunde yap canım testı ınsallah pozıtıfe doner ınsallah hamılesındır
ınsallah her seyın hayırlısı olucak canım den merak etme Rabbım sanada kısmet edıcek.
Merhaba canım tabiki de öyle bir şansın var benim doktorum bana idrarda bakma dedi kanda daha sağlıklı olurArkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Ovitrellede bugün 14.gün idrar testi yaptım ama negatif çıktı hala da regl olmadım. Kan testinde şansım var mıdır bu saatten sonra?
Cok dogru bunları yapmak zaten ınsanı yoruyor bır de oldu mu olucak mı dusuncesı bıtırıyor ınsanı ben bu kadar zor olcagını bılseydım ilk evlendgım gunden baslardım denemeye.amin canım inşallah önce adet gelmesin diye bekle,sonra gelsin rahatlıyım diye bekler ne zor işler ya.valla direk gidip tüp bebeğe başlaycagım tekrardan ovulasyon testiymiş,yok aşılama yok iğne derken psikoloji kalmadı
Esracım merhaba öncelikle gebeliğin hayırlı olsun yorumları okudum da biraz, çatlatma iğnesi ile mi gebelik oluştu eğer öyleyse ilişki günleriniz nasıldı çok özel olmayacaksaHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
Aminn canım benim kan verdim bugün16. Gunde yap canım testı ınsallah pozıtıfe doner ınsallah hamılesındır
ınsallah her seyın hayırlısı olucak canım den merak etme Rabbım sanada kısmet edıcek.
Ayy inşallah canım benim kan verdim sonuç bekliyorumMerhaba canım tabiki de öyle bir şansın var benim doktorum bana idrarda bakma dedi kanda daha sağlıklı olur
Umarım en kısa sürede bize tospik geliyoooo diye haber verirsinAyy inşallah canım benim kan verdim sonuç bekliyorum