Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Ovitrellede bugün 14.gün idrar testi yaptım ama negatif çıktı hala da regl olmadım. Kan testinde şansım var mıdır bu saatten sonra?🥹🥹

Öyle yapacaz artık🤣 bazıları adet dönemine kadar gün aşırı ilişki demiş ama sende 4 defada tutmuş işte demek ki onunla pek alakalı olmayabiliyor
Kız adete kadar gün aşırı yapsa insan yorulur😀 benm dıger ıkı gebelıklerde de 3,4 defada tutmustu.sen gereken gunu stressız tamamla her sey guzel olur merak etme cnm

Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Ovitrellede bugün 14.gün idrar testi yaptım ama negatif çıktı hala da regl olmadım. Kan testinde şansım var mıdır bu saatten sonra?🥹🥹
Merhaba canım bırkac gun bekle oyle yap belkı hamılesındır daha ıdrara gecmemıstır.Cunku 14. Gune kadar ancak negatıfe donuyor.yrın tekrar et testı kaset test yap sılık gordun mu kan ver daha net olur.

benimde iğnenin dün 15 ğünüydü,aşılama oldum idrarda nagatifti kan verdim oda negatif.adeti bekliyorum bir an önce:KK43:

Öncelikle hayırlısı olsun canım benim bir dahakine pozitifleri görürsün umarım 🙏🏻
Benim de 15.günüm bugün kan vermeye bile cesaretim yok öyle yıprandım ki şu 1 ayda
haklısın canım sıkıcı süreçler, ben dün verdim kan adeti bekliyorum gecen ay aşılamdan 11 ğün sonra adet olmuştum ,şu an sabırsızlıkla bekliyorum sıkıldım iyice döngüm şaşırdı resmen

Maalesef canım silik. Salı gününü bekleyeceğim sanırım 😔
16. Gunde yap canım testı ınsallah pozıtıfe doner ınsallah hamılesındır
benimde iğnenin dün 15 ğünüydü,aşılama oldum idrarda nagatifti kan verdim oda negatif.adeti bekliyorum bir an önce:KK43:
ınsallah her seyın hayırlısı olucak canım den merak etme Rabbım sanada kısmet edıcek.

16. Gunde yap canım testı ınsallah pozıtıfe doner ınsallah hamılesındır

ınsallah her seyın hayırlısı olucak canım den merak etme Rabbım sanada kısmet edıcek.
amin canım inşallah önce adet gelmesin diye bekle,sonra gelsin rahatlıyım diye bekler ne zor işler ya.valla direk gidip tüp bebeğe başlaycagım tekrardan ovulasyon testiymiş,yok aşılama yok iğne derken psikoloji kalmadı

amin canım inşallah önce adet gelmesin diye bekle,sonra gelsin rahatlıyım diye bekler ne zor işler ya.valla direk gidip tüp bebeğe başlaycagım tekrardan ovulasyon testiymiş,yok aşılama yok iğne derken psikoloji kalmadı
Cok dogru bunları yapmak zaten ınsanı yoruyor bır de oldu mu olucak mı dusuncesı bıtırıyor ınsanı ben bu kadar zor olcagını bılseydım ilk evlendgım gunden baslardım denemeye.😔

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
Esracım merhaba öncelikle gebeliğin hayırlı olsun yorumları okudum da biraz, çatlatma iğnesi ile mi gebelik oluştu eğer öyleyse ilişki günleriniz nasıldı çok özel olmayacaksa

Ayy inşallah canım benim kan verdim sonuç bekliyorum 😔🙏🏻
Umarım en kısa sürede bize tospik geliyoooo diye haber verirsin🥰 bugün çıkamadım buradan bütün yorumlamaları okudum neredeyse ve bir çok kişinin idrarda çıkmayıp kanda çıkabiliyor, sizin ilk çatlatma iğneniz mi daha önceden bu süreci yaşadınız mı

X