- 9 Kasım 2023
- 548
- 139
-
- Konu Sahibi Buketetin34
Oy kuzum kıyamam ınsallah Rabbımın ıznı ıle olucak sen merak etme her seyın bı zamanı vardır.Sen gunlerını degerlendır stres olma guzel guzel gecır gunlerını ve dusunme bıde agır felan tasıma kendını yorcak ısler yapma canım.burda yazan herkese dua edıyorum sanada edıyorum inşallah hayırlı saglıklı bebişlerin olsun.Canım Buket inşallah yaGerçekten bir süre sonra insan hem sıkılıyor hem de yoruluyor yaklaşık 2 senedir deniyorum çünkü. Sen dua et bana hamişlerin duası kabul olur inşallah
Oluversin ya ne olacakOy kuzum kıyamam ınsallah Rabbımın ıznı ıle olucak sen merak etme her seyın bı zamanı vardır.Sen gunlerını degerlendır stres olma guzel guzel gecır gunlerını ve dusunme bıde agır felan tasıma kendını yorcak ısler yapma canım.burda yazan herkese dua edıyorum sanada edıyorum inşallah hayırlı saglıklı bebişlerin olsun.bol bol olsunda cocuktan başını kaşımaya vaktın olmasın bı 2,3 tane oluversın
Sabırsızlıkla bekliyorum içimden bi ses olcak dıyor hadı hayırlısıOluversin ya ne olacakhayırlısıyla bir zamanım gelsin sonucumu söylerim
ovitrelle 6. gün sarı akıntı neden olur kızlar??Canım senın de pozıtıf gorunuyor yumurtlama gununden berıdır kaç gun oldu
Canım iğne hcg felan salgılıyor ya ıster ıstemez vucutta degısıklıkler oluyor akıntın ondan oluyor olabılır.Cok normal yanıovitrelle 6. gün sarı akıntı neden olur kızlar??
Canım iğne hcg felan salgılıyor ya ıster ıstemez vucutta degısıklıkler oluyor akıntın ondan oluyor olabılır.Cok normal yanıinşallah ya ikinci ovitrelle bu defa inşallah pozitif olur
Canım iğne hcg felan salgılıyor ya ıster ıstemez vucutta degısıklıkler oluyor akıntın ondan oluyor olabılır.Cok normal yanıinşallah ya ikinci ovitrelle bu defa inşallah pozitif o
Canım iğne hcg felan salgılıyor ya ıster ıstemez vucutta degısıklıkler oluyor akıntın ondan oluyor olabılır.Cok normal yanı
Çok güzel benimde 20 mm iken yapıldı sagdakı yumurtam buyumustu tek bır tane.bende kasık agrısı yoktu arada batma oluyordu sadece ilk 36 saat hafıf agrılar vardı catladıktan sonra batmalar ara sıra oldu sonra adet zamanına yakın sag kasıgım agrıyordu şimdide zaten arada agrı gırıyor.20 mm ken ovitrelle yapıldı 6. günüm bazen batma dışında bi belirti yok
Bende de aynı şey var ve benimde 6.günüm bugün sanırım yumurtamız çatladığı için akıntı oluyorovitrelle 6. gün sarı akıntı neden olur kızlar??
Merhaba benim de 27 aralıkta çatlatma iğnesi oldum iki yumurta oluştu sağda ve solda 19 - 18 mmBanada dua edin lütfen. 1.5 senelik evliyim en başından beri istiyoruz üçüncü femara+otrivelle denemesi bu ay. Hsg çekildi eşime testler yapıldı her şey normal. Bugün iğne vurduğum günü saymazsak 5. Günüm (28 aralıkta vurdum) 13. ya da 14. Gün test yapmayı düşünüyorum. Herkes gibi çok istiyorum umarım olur benim gibi tarihi yakın olanlar varsa konuşabiliriz burası biraz motivasyon sağlıyor ve kafa dağıtıyor sanki.
İnşallah. Dediğim gibi benimde 3. Denemem diğer iki denemede de kendimi dinledim belirti aradım hep var gibi hissediyordum ama psikolojik olarak yaşamışım bunları. Rabbimden istiyorum sürekli umarım olur.Merhaba benim de 27 aralıkta çatlatma iğnesi oldum iki yumurta oluştu sağda ve solda 19 - 18 mm
Bende 3kere letu bir çatlatma iğnesi oldum olumsuz sonuclandi iki ay ara verdim düne kadar bütün belirtiler vardı sanki hepsi gitti bugün bilmiyorum artık hayırlısı herkes için ins güzel hayırlı haberler alırız
Tam 36 saat sonra doğru olandır. Ama bazıları 24 saat 48 saat arası değişiyormuş. 36 saat gece 1 yapar.Sizlere bir sorum olucak bugun otrivelle catlama iğnesi yaptırdım saat 13.00 doktorum bir gun sonra iliski onerdi yani yarın ben öglen 1 de mi gece 1 demi birliktelik yasiycam orasini anlayamadim yardimci olurmusunuz