Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

Kaybın için çok üzüldüm canım. Allah herkese gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah. Ay vallahi çok güzel şeyler anlatıyorsun yazıyorsun çok teşekkür ederim

Kaybın için çok üzüldüm canım. Allah herkese gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah. Ay vallahi çok güzel şeyler anlatıyorsun yazıyorsun çok teşekkür ederim
Rica ederim canım ne demek bu paltformda çok şeyler okudum araştırdım yardımcı olabilirsem ne mutlu

Canım anlattıgına gore bakarsak gec dollenme olabılır baska yumurta catlayıp dollenmıs olablır her ıhtımal var bıraz sabır edıp beklıcez mecbur senın yarınkı durum bellı ınsallh kanama olmaz

Bunu bende okudum yerlestıkten sonra 5,6 gun gecınce cıkıyormus kanka aslında beklemek daha ıyı ama bekleyemiyoruz
Ya bu ay gerçekten diğer aylara göre çok rahattım test falan 1 kere yaptım. Bekleyecem dedim. Bekledim de tam umudumu kestim regl olurum artık dedim şu kanama işi olunca şimdi stres yaptım. Bana günler geçmez artık

Bı yandan umudumu kesiyorum bı yandan yesertiyorum yarın ola hayrola

Senı anlıyorum cok zor gecıcek sure zaman akmıyor sankı

Merhaba canım sabah koştura koştura sağlık ocağına gidip kan verdim ama az önce sanırım regl oldum lekelenme filan değil bildiğin sokulmeye başladı bu ayda olmadı
Cok uzuldum suan keske ıstedıgımız sonuc cıksaydı.Ama kısmette yokmus Rabbım hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın.Sen canını sıkma onumuzdekı ay tekrar denıceksın sakın stres olma deneme surecınde sımdı uzuluyorsun bılıyorum ama lütfen erken toparla deneme surecı cok onemlı.

Gerçekten yoruldum bir sürü iğne ilac oydu buydu tedaviye devam etmiycem 3aydan beri biraz mola vericem hem vücudum hemde kendimi toparliyim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…