-
- Konu Sahibi Buketetin34
Kaybın için çok üzüldüm canım. Allah herkese gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah. Ay vallahi çok güzel şeyler anlatıyorsun yazıyorsun çok teşekkür ederimEvet geç döllenme olabilir canim umudunu kaybetme ben kaybettigim bebeğim ilk tedavide kaldı ama çatlatma ignesiyle yumurta vaktinde çatlamadi hatta Dr demişti bubay olmadı bidahaki aya tekrar yapicaz dedi ben o ay adet olmadım geç dollenmeyle hamile kaldım o yuzden adet olmadıkça hep umut var diyolar bu platformda
Ben yarın regl olmazsam doktorumu biraz rahatsız edeyim en iyisiYaa canım bole aşırı kan gelırse adet oluyor yazmıştım sana.Sen salıyı bekle vermek ıcın bence.
Rica ederim canım ne demek bu paltformda çok şeyler okudum araştırdım yardımcı olabilirsem ne mutluKaybın için çok üzüldüm canım. Allah herkese gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah. Ay vallahi çok güzel şeyler anlatıyorsun yazıyorsun çok teşekkür ederim
Canım anlattıgına gore bakarsak gec dollenme olabılır baska yumurta catlayıp dollenmıs olablır her ıhtımal var bıraz sabır edıp beklıcez mecbur senın yarınkı durum bellı ınsallh kanama olmazBenim 3 yumurtam vardı. Ve o çatlama akıntısı varya onu 2 kez yaşadım bu ay. Hatta doktora dedim farklı günlerde çatlama olur mu diye olabilir tabi demişti bana. O zaman geç döllenme olabilir benimkide. Hala çok umutlanmak istemiyorum ama bilmiyorum ilk defa yaşayınca böyle bir şey stres oldum
Direk kan ver canim ben öyle yapicamBen yarın regl olmazsam doktorumu biraz rahatsız edeyim en iyisi
Et kız kac gundur stressın az da o stres olsunBen yarın regl olmazsam doktorumu biraz rahatsız edeyim en iyisi
Sen kanı verde bı guzel haber ver bızeeeeDirek kan ver canim ben öyle yapicam
Ya bu ay gerçekten diğer aylara göre çok rahattım test falan 1 kere yaptım. Bekleyecem dedim. Bekledim de tam umudumu kestim regl olurum artık dedim şu kanama işi olunca şimdi stres yaptım. Bana günler geçmez artıkBunu bende okudum yerlestıkten sonra 5,6 gun gecınce cıkıyormus kanka aslında beklemek daha ıyı ama bekleyemiyoruz
İnşallah olmazda yüzü güler yaCanım anlattıgına gore bakarsak gec dollenme olabılır baska yumurta catlayıp dollenmıs olablır her ıhtımal var bıraz sabır edıp beklıcez mecbur senın yarınkı durum bellı ınsallh kanama olmaz
Bı yandan umudumu kesiyorum bı yandan yesertiyorum yarın ola hayrolaYa bu ay gerçekten diğer aylara göre çok rahattım test falan 1 kere yaptım. Bekleyecem dedim. Bekledim de tam umudumu kestim regl olurum artık dedim şu kanama işi olunca şimdi stres yaptım. Bana günler geçmez artık
Senı anlıyorum cok zor gecıcek sure zaman akmıyor sankıYa bu ay gerçekten diğer aylara göre çok rahattım test falan 1 kere yaptım. Bekleyecem dedim. Bekledim de tam umudumu kestim regl olurum artık dedim şu kanama işi olunca şimdi stres yaptım. Bana günler geçmez artık
Yarın haber ver senin testini de çok merak ediyorum. İnşallah yüzümüz güler bu ayBı yandan umudumu kesiyorum bı yandan yesertiyorum yarın ola hayrola
Allahın ıznı ıle her sey guzel olcak kısmette varsa olucak canım sen sıkma canınıBı yandan umudumu kesiyorum bı yandan yesertiyorum yarın ola hayrola
Sende bana muhakkak haber verYarın haber ver senin testini de çok merak ediyorum. İnşallah yüzümüz güler bu ay
Naptın cnmSende bana muhakkak haber ver
Cnm naptınnYarın haber ver senin testini de çok merak ediyorum. İnşallah yüzümüz güler bu ay
Merhaba canım sabah koştura koştura sağlık ocağına gidip kan verdim ama az önce sanırım regl oldum lekelenme filan değil bildiğin sokulmeye başladı bu ayda olmadıNaptın cnm
Cok uzuldum suan keske ıstedıgımız sonuc cıksaydı.Ama kısmette yokmus Rabbım hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın.Sen canını sıkma onumuzdekı ay tekrar denıceksın sakın stres olma deneme surecınde sımdı uzuluyorsun bılıyorum ama lütfen erken toparla deneme surecı cok onemlı.Merhaba canım sabah koştura koştura sağlık ocağına gidip kan verdim ama az önce sanırım regl oldum lekelenme filan değil bildiğin sokulmeye başladı bu ayda olmadı
Gerçekten yoruldum bir sürü iğne ilac oydu buydu tedaviye devam etmiycem 3aydan beri biraz mola vericem hem vücudum hemde kendimi toparliyim birazCok uzuldum suan keske ıstedıgımız sonuc cıksaydı.Ama kısmette yokmus Rabbım hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın.Sen canını sıkma onumuzdekı ay tekrar denıceksın sakın stres olma deneme surecınde sımdı uzuluyorsun bılıyorum ama lütfen erken toparla deneme surecı cok onemlı.