Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

Sorma canım valla her ay güzel umutlarla çıktığımız yolda hüsranla bitiriyoruz ne olcak böyle bilmiyorum
Bu kadar zor olacağını hiç düşünmüyordum. 4 yıllık evliyiz gezelim tozalım genciz dedik. Şimdi diyorum böyle olacağını bilseydim en azından daha erken başlardım tedaviye

Bu kadar zor olacağını hiç düşünmüyordum. 4 yıllık evliyiz gezelim tozalım genciz dedik. Şimdi diyorum böyle olacağını bilseydim en azından daha erken başlardım tedaviye
Gerçekten bende bu kadar zor olacağını tahmin etmedim 1.5,yıl oldu bizde evleneli yasamadigimiz kalmadi

bu iğne gecen ay cok sancı ve şişlik yaptı, şu anda yine aşılama oldum iğnenin etkisi geçmiş bu sefer çok ağrım ,şişkinliğim olmadı

Ne desen haklısın Rabbım ınsalalh gonlunuze gore versın dua edın canım ınsallah olucak zamanı geldıgınde her sey guzel olcak

bu iğne gecen ay cok sancı ve şişlik yaptı, şu anda yine aşılama oldum iğnenin etkisi geçmiş bu sefer çok ağrım ,şişkinliğim olmadı
Benmde hıc olmadı oyle aman aman bı agrı hıs sadece ıgneden ıtıbaren 36 saat hafıf agru oldu ay ıcınde bı sey hıssetmedım adete. Yakın batmalar oluyor ara ara kasık agrısı o kadar her ay etkısı farklı olblır canım suan kac gunun oldu

iğenin 12 ğünü canım , aşılamnın 11 ğünü idrar testim negatif çokta ümidim yok zaten. geçen ay adete yakın acillik oldum resmen

iğenin 12 ğünü canım , aşılamnın 11 ğünü idrar testim negatif çokta ümidim yok zaten. geçen ay adete yakın acillik oldum resmen
canım cok gecmıs olsun.Belki ıgne sende yan etki yapmıştır.Aslında 12. Gun umut var eger tuttuysa zaten pozıtıfe donucek kuzum sen umudunu yıtırme Allah buyuk

Gerçekten bende bu kadar zor olacağını tahmin etmedim 1.5,yıl oldu bizde evleneli yasamadigimiz kalmadi
çok zor bir süreç gerçekten. Bir şeyleri yanlış yapıyoruz hissi var içimde. Ama ne yanlış bilmiyorum. Süreç çok yorucu. Hep olursa olmazsa hayatın sonu değil derdim ama bu yola başlayınca böyle olmadı. Özellikle bu ay artık gerçekten çok üzüldüm i. Beklenti içine girince sanırım psikolojik olarak bayağı etkilendim

İster istemez bı beklenti içine giriyor insan umud ediyorsun çok zorlu bir surec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…