- 9 Kasım 2023
- 548
- 139
-
- Konu Sahibi Buketetin34
Cok sagol canım benm Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallahAynen canım görmemişim hadi inşallah çok sevindim maşallah gönlünden geceni nasip etsin rabbim
İnşallah canım beklemedeyizAdet olmayıncaya kadar umut var canım
Amin canım bende bugün erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı herhalde bu ay olmadı hayırlısı olsun adeti beklicemCok sagol canım benm Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
Canım demekki bu ay kısmetı yokmus sakın üzme kendını.Vaktı geldıgınde olucak sen stres olma adetın bıter bıtmez tekrar takıplerını yap gunlerını degerlendır ınsallah 2024 de cokk guzel haber alKızlar regl oldum
Testın resmı var mı cnm bı baksam sımdı kc gun oldu senınAmin canım bende bugün erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı herhalde bu ay olmadı hayırlısı olsun adeti beklicem
Bende beklıyorum guzel sonuclarını test ne zaman yapcaksınİnşallah canım beklemedeyizhepbirlikte
Bugün 13. Gün canımTestın resmı var mı cnm bı baksam sımdı kc gun oldu senın
Bugün 13. Gün canım
Canım demekki bu ay kısmetı yokmus sakın üzme kendını.Vaktı geldıgınde olucak sen stres olma adetın bıter bıtmez tekrar takıplerını yap gunlerını degerlendır ınsallah 2024 de cokk guzel haber al
Attım ama gelmedi miTestın resmı var mı cnm bı baksam sımdı kc gun oldu senın
Geldı canım baktım. Daha 13. Gun sen 16. Gun tekrar yap hem adet olmadıkça umut vardırAttım ama gelmedi mi
Bugün regl günüm reglda olmadım test yine negatifBende beklıyorum guzel sonuclarını test ne zaman yapcaksın
Benimde bugün 14. Günümdü. Testte yapmadım reglde olmadım. Korkuyorum test yapmayaBugün regl günüm reglda olmadım test yine negatifbeynim yandı artik
Valla bende yaptım ama kafamdaki karışıklık gitmediBenimde bugün 14. Günümdü. Testte yapmadım reglde olmadım. Korkuyorum test yapmaya
Ben direkt kan vericem galiba ya testlerde saçmalıyor bazen çünküTest yapıyorum moralim bozuluyo adet olmadım seviniyorum karmakarisigim
Valla pazartesi yi beklicem eğer gelmezse bende kan vericem kafam karmakarışık duphaston kullandım gecikme yaparmi diyorum test yapıyorum negatif karmakarışık seylerrrBen direkt kan vericem galiba ya testlerde saçmalıyor bazen çünkü
Test yaptıysan atsana canım bı bakyımValla pazartesi yi beklicem eğer gelmezse bende kan vericem kafam karmakarışık duphaston kullandım gecikme yaparmi diyorum test yapıyorum negatif karmakarışık seylerrr
Evet bazen hatalı cıkıyor son durum nedır kuzumBen direkt kan vericem galiba ya testlerde saçmalıyor bazen çünkü
Duphastonu bu tedaviden önce kullanmıştım bitince 1 gün sonra regl olmuştum ben. Zaten doktorum bana eğer hamile kalırsan regl olmazsın hamile değilsen bitince olursun demiştiValla pazartesi yi beklicem eğer gelmezse bende kan vericem kafam karmakarışık duphaston kullandım gecikme yaparmi diyorum test yapıyorum negatif karmakarışık seylerrr