-
- Konu Sahibi Buketetin34
Evet benim 3. İğnem bu ay diğer aylara göre daha rahatım ama yinede gerçekten beklemek çok zorBenimde öylebeklemek çok zor
Cok sagol canım Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallahGözünüz aydın
Benimde öyle 3.denemem 23aralik reglimEvet benim 3. İğnem bu ay diğer aylara göre daha rahatım ama yinede gerçekten beklemek çok zor
Siz test yaptınız mı hıc iğne yapalı kc gun olduBenimde öyle 3.denemem 23aralik reglim
Benim reglim düzensiz o yüzden iğnenin 14. Günü hep baz alıyorum. Gerçi diğer aylar hep 16. Gün oldum ama 14. Kan testi yaptırıyorum ben yinedeBenimde öyle 3.denemem 23aralik reglim
Amin canım inşallahCok sagol canım Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
Ben 19.gun bile pozitiffken regl oldum o yüzden adetin gecmesini beklemeyi düşünüyorumBenim reglim düzensiz o yüzden iğnenin 14. Günü hep baz alıyorum. Gerçi diğer aylar hep 16. Gün oldum ama 14. Kan testi yaptırıyorum ben yinede
Yaptım iğnenin 13.gunu bugün cokkkkkkkkkkk silik bı çizgi var belkide ben görmek istediğim için görüyorum yalnız dün ve önceki gün çok az lekelenmem oldu bugün stabilSiz test yaptınız mı hıc iğne yapalı kc gun oldu
Canım sen takıbını yap belkıde yerlesme kanamasıdır o,adet olsam sureklı dolu kan gelır leke geldıyse ve suan hıc gelmıyorsa bu da bı olasılık olurYaptım iğnenin 13.gunu bugün cokkkkkkkkkkk silik bı çizgi var belkide ben görmek istediğim için görüyorum yalnız dün ve önceki gün çok az lekelenmem oldu bugün stabil
Kimyasal gebelik geçirmiş olabilir misin o ay acabaAmin canım inşallah
Ben 19.gun bile pozitiffken regl oldum o yüzden adetin gecmesini beklemeyi düşünüyorum
Sadece leke çamaşırını kirletecek kadardı ikiside kahverengi renkteydi bugün şimdilik bişey yok yapıyorum canim takibide nasip kısmetCanım sen takıbını yap belkıde yerlesme kanamasıdır o,adet olsam sureklı dolu kan gelır leke geldıyse ve suan hıc gelmıyorsa bu da bı olasılık olur
Bencede yerleşme kanaması olabilir. İnşallahta öyledirYaptım iğnenin 13.gunu bugün cokkkkkkkkkkk silik bı çizgi var belkide ben görmek istediğim için görüyorum yalnız dün ve önceki gün çok az lekelenmem oldu bugün stabil
Muhtemelen kimyasaldi çünkü adetim çok ağrılı ve yogunduKimyasal gebelik geçirmiş olabilir misin o ay acaba
İnşallah kuzum yaBencede yerleşme kanaması olabilir. İnşallahta öyledir
İyi tarafı en azından hamile kalabiliyorsun eğer kimyasal geçirdiysen ama tabi ne olursa olsun insanı üzerMuhtemelen kimyasaldi çünkü adetim çok ağrılı ve yogundu
Hadı hayırlısı canım ınsallah hamılesındır benım doktorum 16. Gun test yap dedı 15. Gun bıle yapıp kan verdıgım ıcın ole yapmıcaktın dedı en net sonucu 2 gun gecıkme olan 16. Gunde alırız dedı sonra takıbını yaparız dedı.sen de bekle bakalım ne olcak kısmette varda olcak ınsallahSadece leke çamaşırını kirletecek kadardı ikiside kahverengi renkteydi bugün şimdilik bişey yok yapıyorum canim takibide nasip kısmet
Sana bişey diyimmi su 2 senede hepsini yaşadım 7aylik babagimi kaybettim hipertansiyon dan Dr anlamadı bı kimyasal geçirdim aslında benim iki kızım var ama 2.evliligimi yaptım eşimin hiç yok o yüzden uğraşıyoruz ama kısmet bu işler verende Allah alandaİyi tarafı en azından hamile kalabiliyorsun eğer kimyasal geçirdiysen ama tabi ne olursa olsun insanı üzer
Bu hamıle kalabılme durumu cok onemlı gercekten.en azından sorun olmagını bılıyorsun tedavı olunca daha cok stres oluyor ınsan bn bı ıgneden bıle ne kadar stres oldmİyi tarafı en azından hamile kalabiliyorsun eğer kimyasal geçirdiysen ama tabi ne olursa olsun insanı üzer
23 Aralık adet gecikme olursa kan vericem bide testim koyulasirsa Dr adet gecikmesi beklicez dediHadı hayırlısı canım ınsallah hamılesındır benım doktorum 16. Gun test yap dedı 15. Gun bıle yapıp kan verdıgım ıcın ole yapmıcaktın dedı en net sonucu 2 gun gecıkme olan 16. Gunde alırız dedı sonra takıbını yaparız dedı.sen de bekle bakalım ne olcak kısmette varda olcak ınsallah
Insallahhhhh Allahın ıznıyle guzel saglıklı bı bebısınız olur canım.Rabbım gonlune gore versınSana bişey diyimmi su 2 senede hepsini yaşadım 7aylik babagimi kaybettim hipertansiyon dan Dr anlamadı bı kimyasal geçirdim aslında benim iki kızım var ama 2.evliligimi yaptım eşimin hiç yok o yüzden uğraşıyoruz ama kısmet bu işler verende Allah alanda
Benimde ilk ikisi normal 3.tqdaviyle oldu ama nasibi yokmuş bu 4.olacak nasipse ama stres bitiriyor insaniBu hamıle kalabılme durumu cok onemlı gercekten.en azından sorun olmagını bılıyorsun tedavı olunca daha cok stres oluyor ınsan bn bı ıgneden bıle ne kadar stres oldm