• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

Sana bişey diyimmi su 2 senede hepsini yaşadım 7aylik babagimi kaybettim hipertansiyon dan Dr anlamadı bı kimyasal geçirdim aslında benim iki kızım var ama 2.evliligimi yaptım eşimin hiç yok o yüzden uğraşıyoruz ama kısmet bu işler verende Allah alanda
Kaybın için çok üzüldüm canım, bir daha yaşamazsın umarım🙏🏼 aynen öyle biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah’ın takdiri gerçekten

Cunku cok ıstıyoruz hayatımızın her anında dusunuyoruz olmuyor akışına bıraktıkmı oluyor.Aslında bu hayattakı her konuda boyle. İş olsun sosyal hayat olsun.
Evet çok haklisin ama elden gelen bişey yok ne kadar kafamızı mesgulde etsek illa yine oraya takılıyor

Naptın canım sonuç ne inşallah güzel haberler almışsındır 🤲❤️
Canım dun yazdım gormemıssın sen.ben kan verdım 225 cıktı sonra doktora gittim muayne ettı dedıkı rahim duvarı kalınlasmıs gebelık baslamıs.Tam 4 haftalık şuan 1 hafta sonra gıdıcem keseyı gorcek ınsallah kısmet olursa ondanda sonra 2 hafta gecıcek bebegı ve kalp atısını gorucez dedı.Insallah bır akslık olmazsa dua edın bana inşallah bu defa o sesı duyuyum.🤲🏻

Canım dun yazdım gormemıssın sen.ben kan verdım 225 cıktı sonra doktora gittim muayne ettı dedıkı rahim duvarı kalınlasmıs gebelık baslamıs.Tam 4 haftalık şuan 1 hafta sonra gıdıcem keseyı gorcek ınsallah kısmet olursa ondanda sonra 2 hafta gecıcek bebegı ve kalp atısını gorucez dedı.Insallah bır akslık olmazsa dua edın bana inşallah bu defa o sesı duyuyum.🤲🏻
Aynen canım görmemişim hadi inşallah çok sevindim maşallah gönlünden geceni nasip etsin rabbim 🌸🤲❤️

Back