Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

Sana bişey diyimmi su 2 senede hepsini yaşadım 7aylik babagimi kaybettim hipertansiyon dan Dr anlamadı bı kimyasal geçirdim aslında benim iki kızım var ama 2.evliligimi yaptım eşimin hiç yok o yüzden uğraşıyoruz ama kısmet bu işler verende Allah alanda
Kaybın için çok üzüldüm canım, bir daha yaşamazsın umarım🙏🏼 aynen öyle biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah’ın takdiri gerçekten

Naptın canım sonuç ne inşallah güzel haberler almışsındır 🤲❤️
Canım dun yazdım gormemıssın sen.ben kan verdım 225 cıktı sonra doktora gittim muayne ettı dedıkı rahim duvarı kalınlasmıs gebelık baslamıs.Tam 4 haftalık şuan 1 hafta sonra gıdıcem keseyı gorcek ınsallah kısmet olursa ondanda sonra 2 hafta gecıcek bebegı ve kalp atısını gorucez dedı.Insallah bır akslık olmazsa dua edın bana inşallah bu defa o sesı duyuyum.🤲🏻

Canım dun yazdım gormemıssın sen.ben kan verdım 225 cıktı sonra doktora gittim muayne ettı dedıkı rahim duvarı kalınlasmıs gebelık baslamıs.Tam 4 haftalık şuan 1 hafta sonra gıdıcem keseyı gorcek ınsallah kısmet olursa ondanda sonra 2 hafta gecıcek bebegı ve kalp atısını gorucez dedı.Insallah bır akslık olmazsa dua edın bana inşallah bu defa o sesı duyuyum.🤲🏻
Aynen canım görmemişim hadi inşallah çok sevindim maşallah gönlünden geceni nasip etsin rabbim 🌸🤲❤️

X