- 19 Ekim 2023
- 135
- 35
- 36
- Konu Sahibi Buketetin34
İnşallah canımInsallahhhhh Allahın ıznıyle guzel saglıklı bı bebısınız olur canım.Rabbım gonlune gore versın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımInsallahhhhh Allahın ıznıyle guzel saglıklı bı bebısınız olur canım.Rabbım gonlune gore versın
Hadı ınsallah canımm guzel sonuclar al23 Aralık adet gecikme olursa kan vericem bide testim koyulasirsa Dr adet gecikmesi beklicez dedi
Evet stresten olmuyor gercekten ben bunu fark ettım 3 defa gebe kaldım 3 de stres olmadıgım ıcn oldu. Yılın dıger ayları stresten olmadıBenimde ilk ikisi normal 3.tqdaviyle oldu ama nasibi yokmuş bu 4.olacak nasipse ama stres bitiriyor insani
İnşallah canımHadı ınsallah canımm guzel sonuclar al
Evet kendimizi yipratiyoruz anca sabiredemiyoruzEvet stresten olmuyor gercekten ben bunu fark ettım 3 defa gebe kaldım 3 de stres olmadıgım ıcn oldu. Yılın dıger ayları stresten olmadı
Kaybın için çok üzüldüm canım, bir daha yaşamazsın umarım aynen öyle biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah’ın takdiri gerçektenSana bişey diyimmi su 2 senede hepsini yaşadım 7aylik babagimi kaybettim hipertansiyon dan Dr anlamadı bı kimyasal geçirdim aslında benim iki kızım var ama 2.evliligimi yaptım eşimin hiç yok o yüzden uğraşıyoruz ama kısmet bu işler verende Allah alanda
Aynen öyle kalabilecek miyim yoksa hiç mi olmayacak hissi mahvediyor insanı gerçektenBu hamıle kalabılme durumu cok onemlı gercekten.en azından sorun olmagını bılıyorsun tedavı olunca daha cok stres oluyor ınsan bn bı ıgneden bıle ne kadar stres oldm
Evet çok kotu bir durumAynen öyle kalabilecek miyim yoksa hiç mi olmayacak hissi mahvediyor insanı gerçekten
Cunku cok ıstıyoruz hayatımızın her anında dusunuyoruz olmuyor akışına bıraktıkmı oluyor.Aslında bu hayattakı her konuda boyle. İş olsun sosyal hayat olsun.Evet kendimizi yipratiyoruz anca sabiredemiyoruz
Evet bu yuzden bunada cok sukurAynen öyle kalabilecek miyim yoksa hiç mi olmayacak hissi mahvediyor insanı gerçekten
Evet çok haklisin ama elden gelen bişey yok ne kadar kafamızı mesgulde etsek illa yine oraya takılıyorCunku cok ıstıyoruz hayatımızın her anında dusunuyoruz olmuyor akışına bıraktıkmı oluyor.Aslında bu hayattakı her konuda boyle. İş olsun sosyal hayat olsun.
Naptın canım sonuç ne inşallah güzel haberler almışsındırNe yorması canım olur mu oyle şey sen merak etme Allah buyuk her sey guzel olucak.insallah pazartesi guzel habeeler verırsın canım.İnşallah bende yarın güzel haberler alırım
Canım dun yazdım gormemıssın sen.ben kan verdım 225 cıktı sonra doktora gittim muayne ettı dedıkı rahim duvarı kalınlasmıs gebelık baslamıs.Tam 4 haftalık şuan 1 hafta sonra gıdıcem keseyı gorcek ınsallah kısmet olursa ondanda sonra 2 hafta gecıcek bebegı ve kalp atısını gorucez dedı.Insallah bır akslık olmazsa dua edın bana inşallah bu defa o sesı duyuyum.Naptın canım sonuç ne inşallah güzel haberler almışsındır
Haklısın kendımden bılıyorumEvet çok haklisin ama elden gelen bişey yok ne kadar kafamızı mesgulde etsek illa yine oraya takılıyor
Aynen canım görmemişim hadi inşallah çok sevindim maşallah gönlünden geceni nasip etsin rabbimCanım dun yazdım gormemıssın sen.ben kan verdım 225 cıktı sonra doktora gittim muayne ettı dedıkı rahim duvarı kalınlasmıs gebelık baslamıs.Tam 4 haftalık şuan 1 hafta sonra gıdıcem keseyı gorcek ınsallah kısmet olursa ondanda sonra 2 hafta gecıcek bebegı ve kalp atısını gorucez dedı.Insallah bır akslık olmazsa dua edın bana inşallah bu defa o sesı duyuyum.
Aynen canim ama benim negatif sanırım bu ayda bel sırt ve karın ağrım var adet olcam sanirimHaklısın kendımden bılıyorum
Yaa olsun canım üzme kendini herşeyin vakti vardır bebişlerde vaktini bekliyor Kaçıncı gününde oldun canım?Kızlar regl oldum
Aaaa hadi yaKızlar regl oldum
Adet olmayıncaya kadar umut var canımAynen canim ama benim negatif sanırım bu ayda bel sırt ve karın ağrım var adet olcam sanirim