- Konu Sahibi Buketetin34
Valla test falan yapmadım bugün yani pazar 15. Günüm. Arada bir regl ağrım geliyor geçiyor. Belki bugün kan veririm cesaretimi toplarsamEvet bazen hatalı cıkıyor son durum nedır kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla test falan yapmadım bugün yani pazar 15. Günüm. Arada bir regl ağrım geliyor geçiyor. Belki bugün kan veririm cesaretimi toplarsamEvet bazen hatalı cıkıyor son durum nedır kuzum
Canım naptın test yaptın mı kan verdın mı hadı ınsallah hamılesındırValla test falan yapmadım bugün yani pazar 15. Günüm. Arada bir regl ağrım geliyor geçiyor. Belki bugün kan veririm cesaretimi toplarsam
Testi çöpe atmıştım bu sabah yine yaptım yine negatif prodoctor marka test acaba testte mi bı hata var bilmiyorum başka test alıp denicem tekrar eğer adet olmazsam yarın kan vereyim diyorum en garantisiTest yaptıysan atsana canım bı bakyım
Valla öyle sanki biraz araştırdım nette şikayet eden var yanlis sonuç veriyor diye bakalım kısmetEvet bazen hatalı cıkıyor son durum nedır kuzum
Haberdar et bizide beklemedeyim bende bari birimizin pozitif olsun sevinelimValla test falan yapmadım bugün yani pazar 15. Günüm. Arada bir regl ağrım geliyor geçiyor. Belki bugün kan veririm cesaretimi toplarsam
Canım kan kesın sonuc mesela ben artmed markasınında hep yanlıs cıkarttıgını duymustum hıc almıyordum o markdan kac gun oldu bugunValla öyle sanki biraz araştırdım nette şikayet eden var yanlis sonuç veriyor diye bakalım kısmet
Hadı ıkınızde de guzel haberlerrr beklıyorum canımHaberdar et bizide beklemedeyim bende bari birimizin pozitif olsun sevinelim
Bugün 16.gun adetin 2.gunu olması lazimdiCanım kan kesın sonuc mesela ben artmed markasınında hep yanlıs cıkarttıgını duymustum hıc almıyordum o markdan kac gun oldu bugun
İnşallah canimHadı ıkınızde de guzel haberlerrr beklıyorum canım
Hadı ınsallah hamılesındır canımBugün 16.gun adetin 2.gunu olması lazimdi
İnşallah canım ama ne umud edebiliyorum nede vazgecebiliyorum karmakarışık bı haldeyimHadı ınsallah hamılesındır canım
Sen nötr ol ne olur ne olmaz inşallah gebesındır.Ama degılsende sakın kendını üzme.İnşallah canım ama ne umud edebiliyorum nede vazgecebiliyorum karmakarışık bı haldeyim
Üzülürüm muhtemelen yine ama bu zaten 3.ovitrelle denemem eşimle de konuştuk yaza doğru direk tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum asilamayla filan uğraşma diyor arkadaşlarımSen nötr ol ne olur ne olmaz inşallah gebesındır.Ama degılsende sakın kendını üzme.
Canım tabıkıde uzuluceksın aglıcaksın ben bılıyorum bende yasadım hepsınu.Ama bunları yapmak hıcbır fayda vermıyır ben hangı ay rahat olduysam o ay gebe kaldım.Ben zaten ıkı gebelıgımdede dogal yolla kaldım çatlatma ıgnesını doktorum saglıklı gebelık ıcın onerdı aslında yoksa yıne akısına bırakırdım ama baktımkı sıkıntı olablır yaptım mecburen.Senın ıcın en dogrusu neyse onu yap ama tüp bebek tedavısı nasıl bılmıyorumda uzun bı surec sanırım senı daha cok strse sokmaz mı detayları var dıye bılıyorum sen sımdı ıyı dusun ınsallah hamılesındır ve bunlara gerek kalmaz.bır defada akısına bırak belkı daha rahat olursunİşin en garip yanıda sanki hiç hamile kalmamisim gibi hiç doğum yapmamışim gibi olmaması enteresan geliyor insana
Canım iğnenin etkısı en gec 14 gune kadar vucuttan atılıyor suan beta yogun oldugundan gozukuyor olabılır sen 12,13,14. Gunlerde felan yap bak bakalım sıfırlanmıs mı cızgı tamamen sılınmıs mı.Bu gün çatlatma iğnesi olalı 4. Gün oluyor ovulasyon testi hala iki çizgi çok net ve kasıklarımda aşırı ağrı oluyor acaba döllenme mi oluyor diye düşünmeden edemiyorum
İnşallah canım ama bilemiyorum kafamda karmakarışık zaten bı müddet ara vermeyi düşünüyorum ben iki defa doğal yolla kaldım 3.bebegim tedaviyle oldu ama kısmet olmadı ömrü yokmuş yavrumun Allah nasıl yazdıysa yazılanı yaşamaya devam adet olmadım bı yandan seviniyorum ama testler negatif ne düşüneceğimi inan bilmiyorum kuzumCanım tabıkıde uzuluceksın aglıcaksın ben bılıyorum bende yasadım hepsıni.Ama bunları yapmak hıcbır fayda vermıyır ben hangı ay rahat olduysam o ay gebe kaldım.Ben zaten ıkı gebelıgımdede dogal yolla kaldım çatlatma ıgnesını doktorum saglıklı gebelık ıcın onerdı aslında yoksa yıne akısına bırakırdım ama baktımkı sıkıntı olablır yaptım mecburen.Senın ıcın en dogrusu neyse onu yap ama tüp bebek tedavısı nasıl bılmıyorumda uzun bı surec sanırım senı daha cok strse sokmaz mı detayları var dıye bılıyorum sen sımdı ıyı dusun ınsallah hamılesındır ve bunlara gerek kalmaz.bıde defada akısına bırak belkı daha rahat olursun
Büyük ihtimalle ben görmek istediğim için çizgi gibi bişey goruyorum hep negatifCanım iğnenin etkısı en gec 14 gune kadar vucuttan atılıyor suan beta yogun oldugundan gozukuyor olabılır sen 12,13,14. Gunlerde felan yap bak bakalım sıfırlanmıstı cızgı tamamen sılınmıs mı.
Rabbım sabır versın canım.Annelik cok kutsal ve hissi cok baska.Insallah hamılesındır ve bu sureclere gerek kalmaz.Ama stres cok etkılıyor onu soluyum.İnşallah canım ama bilemiyorum kafamda karmakarışık zaten bı müddet ara vermeyi düşünüyorum ben iki defa doğal yolla kaldım 3.bebegim tedaviyle oldu ama kısmet olmadı ömrü yokmuş yavrumun Allah nasıl yazdıysa yazılanı yaşamaya devam adet olmadım bı yandan seviniyorum ama testler negatif ne düşüneceğimi inan bilmiyorum kuzum