Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

İşin en garip yanıda sanki hiç hamile kalmamisim gibi hiç doğum yapmamışim gibi olmaması enteresan geliyor insana

Bu gün çatlatma iğnesi olalı 4. Gün oluyor ovulasyon testi hala iki çizgi çok net ve kasıklarımda aşırı ağrı oluyor acaba döllenme mi oluyor diye düşünmeden edemiyorum

Eklentiler

• image.jpg
    124 KB · Görüntüleme: 34
İşin en garip yanıda sanki hiç hamile kalmamisim gibi hiç doğum yapmamışim gibi olmaması enteresan geliyor insana
Canım tabıkıde uzuluceksın aglıcaksın ben bılıyorum bende yasadım hepsınu.Ama bunları yapmak hıcbır fayda vermıyır ben hangı ay rahat olduysam o ay gebe kaldım.Ben zaten ıkı gebelıgımdede dogal yolla kaldım çatlatma ıgnesını doktorum saglıklı gebelık ıcın onerdı aslında yoksa yıne akısına bırakırdım ama baktımkı sıkıntı olablır yaptım mecburen.Senın ıcın en dogrusu neyse onu yap ama tüp bebek tedavısı nasıl bılmıyorumda uzun bı surec sanırım senı daha cok strse sokmaz mı detayları var dıye bılıyorum sen sımdı ıyı dusun ınsallah hamılesındır ve bunlara gerek kalmaz.bır defada akısına bırak belkı daha rahat olursun

Bu gün çatlatma iğnesi olalı 4. Gün oluyor ovulasyon testi hala iki çizgi çok net ve kasıklarımda aşırı ağrı oluyor acaba döllenme mi oluyor diye düşünmeden edemiyorum
Canım iğnenin etkısı en gec 14 gune kadar vucuttan atılıyor suan beta yogun oldugundan gozukuyor olabılır sen 12,13,14. Gunlerde felan yap bak bakalım sıfırlanmıs mı cızgı tamamen sılınmıs mı.

İnşallah canım ama bilemiyorum kafamda karmakarışık zaten bı müddet ara vermeyi düşünüyorum ben iki defa doğal yolla kaldım 3.bebegim tedaviyle oldu ama kısmet olmadı ömrü yokmuş yavrumun Allah nasıl yazdıysa yazılanı yaşamaya devam adet olmadım bı yandan seviniyorum ama testler negatif ne düşüneceğimi inan bilmiyorum kuzum

Canım iğnenin etkısı en gec 14 gune kadar vucuttan atılıyor suan beta yogun oldugundan gozukuyor olabılır sen 12,13,14. Gunlerde felan yap bak bakalım sıfırlanmıstı cızgı tamamen sılınmıs mı.
Büyük ihtimalle ben görmek istediğim için çizgi gibi bişey goruyorum hep negatif

Rabbım sabır versın canım.Annelik cok kutsal ve hissi cok baska.Insallah hamılesındır ve bu sureclere gerek kalmaz.Ama stres cok etkılıyor onu soluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…