- 9 Kasım 2023
- 548
- 139
-
- Konu Sahibi Buketetin34
Çizgi durumu nasıl fotograf var mıBüyük ihtimalle ben görmek istediğim için çizgi gibi bişey goruyorum hep negatif
Atmayı beceremedimÇizgi durumu nasıl fotograf var mı
Evet çok zor kosmet be arkadasimRabbım sabır versın canım.Annelik cok kutsal ve hissi cok baska.Insallah hamılesındır ve bu sureclere gerek kalmaz.Ama stres cok etkılıyor onu soluyum.
Yorumlaya basıp mesaj yazıp atıyorsun ya buraya bıde altta dosya ekle var ordan ekle fotografı bakayım testı ne zaman yaptın cnmAtmayı beceremedim
Her sey nasıp kısmet tabıkı canımEvet çok zor kosmet be arkadasim
Az önce tekrarladım başka marka aldım hem kaset hem erken yine ayniYorumlaya basıp mesaj yazıp atıyorsun ya buraya bıde altta dosya ekle var ordan ekle fotografı bakayım testı ne zaman yaptın cnm
Sanırım yaptimYorumlaya basıp mesaj yazıp atıyorsun ya buraya bıde altta dosya ekle var ordan ekle fotografı bakayım testı ne zaman yaptın cnm
Canım her seyın hayırlısı olsun testte suan bende bı sey goremedım ama ilk ıdrarda daha net oluyor aslında.ama sen bekle bakalım ne olcakSanırım yaptim
O zaman ver ıcın rahat etsın stres olmaktan ıyıdırEvet gözle görülen bişey yok yarın kan vercem kafam rahatlasin
Canım ben hıc yerlesme kanaması ıle gebe kalmadım ama o konuda cok arastırma yapmıstım.yerlesme kanaması beklenen adet tarıhınden 3,4 gün once leke seklınde olurmus mesela leke oldu ya gün boyu hıc gelmezmış ertesi gün bı leke daha ya da gun ıcınde bır ıkı defa leke olurmus adet kanaması gıbı asırı bı kan akışı olmazmıs bı peçeteye bulasan kucuk bı leke gıbı dusun en az 1 en fazla 3 gun surermıs bu surede toplamda ancak bı peçete kadar kan olurmuş.Ama ben yaşamadım belkı bazı ınsanlarda daha fazlada olabılır kısıden kısıye degısebılır ama genelde boyle olurmus.Senın nasıl ve senın adete kac gun var gecıkmen oldu muKızlar benim bugüne kadar aşırı akıntım vardı. İğneden sonra hiç geçmedi. Az önce akıntılı pembe leke geldi peçeteye. Benim reglim böyle başlamaz. Yerleşme kanaması hakkında bilginiz var mı ?
Ya şöyle ben sadece adet olacağım gün biraz sancı çekerim anlarım 1 saat içinde adet olacağımı. Hiç şaşmaz bu. Lekelenmem olmaz direkt başlar adetim. Bugün peçeteye pembe leke geldi. Ped koydum hiç bişey yok pedde. Ama lavaboya gittikçe peçeteye açık pembe leke geliyor anlamadım. Yarın belli olur sökülmezse bu şekilde devam ederse kan veririm artık kesin. Bu arada iğnenin 15. Günü bugün geçtiğimiz 2 aydada iğnenin 16. Günü direkt adetim başlamıştı böyle olmamıştı. Yarını belliden mecburenCanım ben hıc yerlesme kanaması ıle gebe kalmadım ama o konuda cok arastırma yapmıstım.yerlesme kanaması beklenen adet tarıhınden 3,4 gün once leke seklınde olurmus mesela leke oldu ya gün boyu hıc gelmezmış ertesi gün bı leke daha ya da gun ıcınde bır ıkı defa leke olurmus adet kanaması gıbı asırı bı kan akışı olmazmıs bı peçeteye bulasan kucuk bı leke gıbı dusun en az 1 en fazla 3 gun surermıs bu surede toplamda ancak bı peçete kadar kan olurmuş.Ama ben yaşamadım belkı bazı ınsanlarda daha fazlada olabılır kısıden kısıye degısebılır ama genelde boyle olurmus.Senın nasıl ve senın adete kac gun var gecıkmen oldu mu
Geçen hafta salı Çarşamba benimde oldu ama sadece kahverengi leke geldi bidaha gelmediYa şöyle ben sadece adet olacağım gün biraz sancı çekerim anlarım 1 saat içinde adet olacağımı. Hiç şaşmaz bu. Lekelenmem olmaz direkt başlar adetim. Bugün peçeteye pembe leke geldi. Ped koydum hiç bişey yok pedde. Ama lavaboya gittikçe peçeteye açık pembe leke geliyor anlamadım. Yarın belli olur sökülmezse bu şekilde devam ederse kan veririm artık kesin. Bu arada iğnenin 15. Günü bugün geçtiğimiz 2 aydada iğnenin 16. Günü direkt adetim başlamıştı böyle olmamıştı. Yarını belliden mecburen
Sen ne zaman olman gerekiyor regl?Geçen hafta salı Çarşamba benimde oldu ama sadece kahverengi leke geldi bidaha gelmedi
Dündü regl günüm gelmedi halaSen ne zaman olman gerekiyor regl?
Hemşireyle konuştum eğer yarına kadar olmazsam sabah gidicem kan vermeye kafam rahat olsun en azındanO zaman ver ıcın rahat etsın stres olmaktan ıyıdır
Ay hadi bakalım bencede yarın olmazsan git bir kan ver inşallah haöilesindir canım yaDündü regl günüm gelmedi hala
İnşallah öyle umud ediyorum canim bir yandanda testler negatif az önce tekrar saydım iğne günüyle birlikte 17.gunummus bugunAy hadi bakalım bencede yarın olmazsan git bir kan ver inşallah haöilesindir canım ya