Bence cok ayıp ya özel hayat adı üstünde boyle konuşan ortamlarda da durmam yada rahatsiz olduğumu dile getiririm konuşanlarida anlayamam empati yapamam doğrusu bana göre yalnıs.Kadın kadına oturmalarda ya da samimi arkadaslarınızla sohbetlerinizde cinsel hayattan muhabbete yer veriyor musunuz? Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz. Bu muhabbeti yapanlara tepkiniz ne oluyor? Özel hayatımı kimseyle paylasmam diyenlerden misiniz yoksa bu konuya dertleşme gözüyle mi bakarsınız?
Yere sabun düşerse pekiErkek figürü düşündüm. Sırt yıkama düşündüm. Anatomi gereği sırtını yıkarken o iş olmaz, bağrını bağrını yıkasınlar? Ya da kocanız sırtınızı yıkasın?
ben bu sırt yıkama işini ilk defa duyuyorum. Erkek adam ardını dönmemeli kimseye.
ya işte açık açık söyleyemedikleri için öyle demişler ne abarttınızErkek figürü düşündüm. Sırt yıkama düşündüm. Anatomi gereği sırtını yıkarken o iş olmaz, bağrını bağrını yıkasınlar? Ya da kocanız sırtınızı yıkasın?
ben bu sırt yıkama işini ilk defa duyuyorum. Erkek adam ardını dönmemeli kimseye.
Benimde annem biz gidince 1 ay kalsak ayrı yatar ve biz asla ayıp diye birlikte olamayiz kadın ayıp diyor kocam diyorum terbiyesiz diyroBende anlatmayi ve dinlemeyi sevmeyenlerdenim. Annemin yaninda uzun sure kaldigim oldu esim arada gelirdi. Sirtini yikamiyomusun adamin dedi (anlayin) napcan benim ozelimi dedim. Annem bile olsa bahsetmem kimene benim yatak fantezimden
Bende de var öyle kişiler. Sanırım güvenilir buldukları için anlatmak istiyorlar da ben duymak istemiyorum işteAnlatmam özelimi sıkıntım olmadığı sürece. Bir arkadaşım var az az anlatmaya çalışıyor bana da yüz bulamadığı için anlatamıyor pek
Ahahahahaj oĺe degilmiymis bende ole saniyodum bak.bisey daha ögrendim saka gibiBende cok sonradan ogrendim. Teyzemle konusurlardi sirtini yikamasam kizar falan derdi alla alla derdim kese atmaktan falan bahsediyo sanirdim
Sorun odaklıysa erkekler de konuşabilir ben sakınca görmüyorum ama onlarda libidoya bağlı olarak fesatlık daha fazla sanki belki o yüzden hoş karşılanmıyordur.Merak ettim.Erkeklerin konuşması neden farklı yorumlanıyor o halde, kadınlar konuşmayı sorun etmezken? :)
Evlenen erkeklerin tabi kendini bilen biri ise bunu yapacagını dusunmuyorum. Sonucta söz konusu karısı olunca baskasının agzına vermez diye dusunmekteyim. Bekar iken durum farklıdır tabiSorun odaklıysa erkekler de konuşabilir ben sakınca görmüyorum ama onlarda libidoya bağlı olarak fesatlık daha fazla sanki belki o yüzden hoş karşılanmıyordur.
sırtı kaşıma= seksi gelmekSırt yıkamak seks yapmak anlamında mı, banyoda seks anlamında mı kullanılıyor??? Kendimi seks kraliçesi sanırdım bi de daha öğreneceklerim var demek ki
Evlenen erkeklerin tabi kendini bilen biri ise bunu yapacagını dusunmuyorum. Sonucta söz konusu karısı olunca baskasının agzına vermez diye dusunmekteyim. Bekar iken durum farklıdır tabi
Kocalarını muhabbetin içine katıyorsa sakıncalı tabi. Ama sorun tavsiye tecrube vs bu konularda konusulabilirEvli kadınların konuşmasında sakınca görüyor musunuz peki?
Aynen güveniyorlar ama gözümde niye canlansın onların yatak odasıBende de var öyle kişiler. Sanırım güvenilir buldukları için anlatmak istiyorlar da ben duymak istemiyorum işte
Duvardan duvaraAynen güveniyorlar ama gözümde niye canlansın onların yatak odası