başka neler var siz de ya bir ara tecrübelerinizi paylaşın bence bizle :)Her türlü arkadaşım var. Her arkadaşımla da ayrı bir samimiyetim var. İç giyime fazlasıyla düşkünüm bunu bir iki kişi dışında kimse bilmez mesela. Detay vermeden anlatabiliyorum (özellikle bir arkadaşıma), bugün twerk yaptım bayıldı benimki ya da maskeli kostüm giydim güzel geçti gecemiz diye
Benim annemde derdi ben hic anlamazdim. Kocaman adam benmi yikayacam derdimBende anlatmayi ve dinlemeyi sevmeyenlerdenim. Annemin yaninda uzun sure kaldigim oldu esim arada gelirdi. Sirtini yikamiyomusun adamin dedi (anlayin) napcan benim ozelimi dedim. Annem bile olsa bahsetmem kimene benim yatak fantezimden
Ne kadar detaya inersiniz peki herseyi oldugu gibi anlatılıyor mu?Hunharca konusuruz
Herkesle degil tabii ki, kiminle ne konusulacagini bilmek önemli.
Dertlesme şeklinde mi yaşananları paylasma seklinde mi ya da tavsiye niteliginde mi oluyor bu muhabbetBu arkadaştan arkadaşa değişiyor bizde. Bazı arkadaşlarımla bu muhabbet geçerken bazılarıyla asla geçmiyor.
Yani beni aldi duvardan duvara vurdu şeklinde degil tabii ama anlatmaya degecek bir sey varsa onu anlatiriz. Veya konusu gelirse gecmisteki seylere dair bazi seyler anlatırız. Ne bileyim an be an anlatmam ama "olm çok özlemisiz asansorde atladik birbirimizin ustune" derim mesela. Her seferinde sure vermem ama cok kisa veya cok uzun surmusse soylerim. Ya da iste anlatacagim bir sey varsa onu anlatirim.Ne kadar detaya inersiniz peki herseyi oldugu gibi anlatılıyor mu?
Bende cok sonradan ogrendim. Teyzemle konusurlardi sirtini yikamasam kizar falan derdi alla alla derdim kese atmaktan falan bahsediyo sanirdimBenim annemde derdi ben hic anlamazdim. Kocaman adam benmi yikayacam derdim