Oturmalarda, günlerde kadın kadına seks hakkında konusulması ?

bernis34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2017
39
42
31
Kadın kadına oturmalarda ya da samimi arkadaslarınızla sohbetlerinizde cinsel hayattan muhabbete yer veriyor musunuz? Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz. Bu muhabbeti yapanlara tepkiniz ne oluyor? Özel hayatımı kimseyle paylasmam diyenlerden misiniz yoksa bu konuya dertleşme gözüyle mi bakarsınız?

Her türlü arkadaşım var. Her arkadaşımla da ayrı bir samimiyetim var. İç giyime fazlasıyla düşkünüm bunu bir iki kişi dışında kimse bilmez mesela. Detay vermeden anlatabiliyorum (özellikle bir arkadaşıma), bugün twerk yaptım bayıldı benimki ya da maskeli kostüm giydim güzel geçti gecemiz diye

başka neler var siz de ya bir ara tecrübelerinizi paylaşın bence bizle :)

Bende anlatmayi ve dinlemeyi sevmeyenlerdenim. Annemin yaninda uzun sure kaldigim oldu esim arada gelirdi. Sirtini yikamiyomusun adamin dedi (anlayin) napcan benim ozelimi dedim. Annem bile olsa bahsetmem kimene benim yatak fantezimden

Bu arkadaştan arkadaşa değişiyor bizde. Bazı arkadaşlarımla bu muhabbet geçerken bazılarıyla asla geçmiyor.

Bende anlatmayi ve dinlemeyi sevmeyenlerdenim. Annemin yaninda uzun sure kaldigim oldu esim arada gelirdi. Sirtini yikamiyomusun adamin dedi (anlayin) napcan benim ozelimi dedim. Annem bile olsa bahsetmem kimene benim yatak fantezimden
Benim annemde derdi ben hic anlamazdim. Kocaman adam benmi yikayacam derdim

En yakın dostumla bile bu konu hakkında konuşmam arada bir sakalasma olabilir
Ama konuyu eşime getirmem özel birsey kimsenin bilmesine gerek yok :)

Bu arkadaştan arkadaşa değişiyor bizde. Bazı arkadaşlarımla bu muhabbet geçerken bazılarıyla asla geçmiyor.
Dertlesme şeklinde mi yaşananları paylasma seklinde mi ya da tavsiye niteliginde mi oluyor bu muhabbet

Ne kadar detaya inersiniz peki herseyi oldugu gibi anlatılıyor mu?
Yani beni aldi duvardan duvara vurdu şeklinde degil tabii ama anlatmaya degecek bir sey varsa onu anlatiriz. Veya konusu gelirse gecmisteki seylere dair bazi seyler anlatırız. Ne bileyim an be an anlatmam ama "olm çok özlemisiz asansorde atladik birbirimizin ustune" derim mesela. Her seferinde sure vermem ama cok kisa veya cok uzun surmusse soylerim. Ya da iste anlatacagim bir sey varsa onu anlatirim.

Tabii ki cok fazla kisi olmaz bu muhabbet, sadece en yakin birkac kisiyle olur.

Her arkadaslik iliskisi ozneldir. Baskalari anlatiyor diye anlatmaniz veya anlatmıyor diye anlatmamaniz gerekmez.

arkadaşlar ben evli değilim ama yani değişik bir şey duyduğumda bir arkadaşımla konuşurum.farklı şeyler denemek açısından faydalı olaiblir.ama direk bana şöyle şöyle yaptı demem gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…