- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel hayat paylaşılmamalı ya adı üstünde özel. Çok hoş bir sey değil benceKadın kadına oturmalarda ya da samimi arkadaslarınızla sohbetlerinizde cinsel hayattan muhabbete yer veriyor musunuz? Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz. Bu muhabbeti yapanlara tepkiniz ne oluyor? Özel hayatımı kimseyle paylasmam diyenlerden misiniz yoksa bu konuya dertleşme gözüyle mi bakarsınız?
Bana çok iğrenç veya itici gelmiyor bu konular.. Ben bu yaşıma kadar hiçbir kimselere yatak odamla ilgili bir muhabbetimi anlatmadım ama anlatanı çok dinledim anlamaya çalıştım çözümler ürettik falan.. Tercih meselesi yani.. Yani herkesle bu muhabbet yapılmaz en yakın arkadaşlarınla yaparsın..tabi ne kadar anlatmasam da az çok biraz ucundan konuşurken çözüm için tavsiye verirken fikrimi belirtirken falan yatak odamız hakkında ipuçları veriyor gibi oluyorum.. Ama ben anlatmaktan yana değilim daha çok dinleyici tarafımKadın kadına oturmalarda ya da samimi arkadaslarınızla sohbetlerinizde cinsel hayattan muhabbete yer veriyor musunuz? Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz. Bu muhabbeti yapanlara tepkiniz ne oluyor? Özel hayatımı kimseyle paylasmam diyenlerden misiniz yoksa bu konuya dertleşme gözüyle mi bakarsınız?
Fikir verirsin işteBunun acik acik anlatilmamasi lazim. Anlattigin kisi esini gordugunde ilk anlattiklarin canlanir gozunde bence bu hic etik degil nahoş bi durum.
Esimin yaptiklari ve benim yatak odam neden canlansin gozunde o kisinin
Asla asla asla kimseye vermem bu rahatlığı kendimede.Kadın kadına oturmalarda ya da samimi arkadaslarınızla sohbetlerinizde cinsel hayattan muhabbete yer veriyor musunuz? Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz. Bu muhabbeti yapanlara tepkiniz ne oluyor? Özel hayatımı kimseyle paylasmam diyenlerden misiniz yoksa bu konuya dertleşme gözüyle mi bakarsınız?
başka neler var siz de ya bir ara tecrübelerinizi paylaşın bence bizle :)
Ne anlama geliyor ki sırt yıkamak?Bende anlatmayi ve dinlemeyi sevmeyenlerdenim. Annemin yaninda uzun sure kaldigim oldu esim arada gelirdi. Sirtini yikamiyomusun adamin dedi (anlayin) napcan benim ozelimi dedim. Annem bile olsa bahsetmem kimene benim yatak fantezimden
Ben anlamadım bu kese olayını yani ne demek oluyor?Bende cok sonradan ogrendim. Teyzemle konusurlardi sirtini yikamasam kizar falan derdi alla alla derdim kese atmaktan falan bahsediyo sanirdim
tühh yakalandık kaçççerkek hesabi oldugunu sazan gibi atlayarak belli etmeyeydin iyiydi
Kocanı boş bırakma seviş yoksa gözü dışarıya kayarNe anlama geliyor ki sırt yıkamak?
17 küsür yillik evliyim simdi siz soyleyince ayiktimBende cok sonradan ogrendim. Teyzemle konusurlardi sirtini yikamasam kizar falan derdi alla alla derdim kese atmaktan falan bahsediyo sanirdim
Aynı muhabbet ben ve eşim arasında da geçti şuan okudum ve çok güldüm bizde gelin arabası görmüştük bende ooo bu akşam seks var demiştim eşimde çok edepsizsin demişti banaAklima dun aksam ki mevzu geldi. Cocuga mont almak icin ciktik bi dugun salonunun onunden geciyoruz tam cadde ustu. Trafigi dugune gelen araclar felc etmis cikis yaparken. Esimde ne bu milletteki merak "evet bizde sahidiz sevisebilirler" demek icin mi geliyolar dedi gulmekten yolda yuruyemedim dusununce cok mantikli
Ben hâlen anlamadm nedir bu olay17 küsür yillik evliyim simdi siz soyleyince ayiktim
iç giyime merakınız var ise bir bakın derim arkadaşım komisyonlu satış yapıyorHer türlü arkadaşım var. Her arkadaşımla da ayrı bir samimiyetim var. İç giyime fazlasıyla düşkünüm bunu bir iki kişi dışında kimse bilmez mesela. Detay vermeden anlatabiliyorum (özellikle bir arkadaşıma), bugün twerk yaptım bayıldı benimki ya da maskeli kostüm giydim güzel geçti gecemiz diye