Üstü bu şekil kapatıp söylemelerini ilk defa duyuyorum, kimin neresinin nasıl kaşındığını da atası sormamalı. Daha doğrusu Aile eşrafının çocuğuna çoluğuna ‘seks yapıyor musunuz’ diye sormasını hangi şekilde olursa olsun garip buluyorumya işte açık açık söyleyemedikleri için öyle demişler ne abarttınız
Bu tabir bizim büyüklerde de var. Ben de duymuştum. Garip gelmesin yani ProÜstü bu şekil kapatıp söylemelerini ilk defa duyuyorum, kimin neresinin nasıl kaşındığını da atası sormamalı. Daha doğrusu Aile eşrafının çocuğuna çoluğuna ‘seks yapıyor musunuz’ diye sormasını hangi şekilde olursa olsun garip buluyorum
O çocuklar anasına babasına soruyor mu kaşıntı var mı diye?
kesinlikle bence de çok saçma bir şey annem sorsa çıldırırm.ama işte yapanlar varÜstü bu şekil kapatıp söylemelerini ilk defa duyuyorum, kimin neresinin nasıl kaşındığını da atası sormamalı. Daha doğrusu Aile eşrafının çocuğuna çoluğuna ‘seks yapıyor musunuz’ diye sormasını hangi şekilde olursa olsun garip buluyorum
O çocuklar anasına babasına soruyor mu kaşıntı var mı diye?
Konusmak istemem. Konusuluncada susturuyorum ama beni dalgaya alip devam ediyorlar. Insanlarin ozel hayatindan banane diyorum? Biri biz 5 kere yaptik bugun demesi kadar itici bir konusma yoktur sanirim. Koronanin en guzel seyi salak sacma insanlardan beni uzak tutmasidir. Sukurler olsun korona cikali herkese mesafeliyim ve boyle mevzulari duymuyorumKadın kadına oturmalarda ya da samimi arkadaslarınızla sohbetlerinizde cinsel hayattan muhabbete yer veriyor musunuz? Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz. Bu muhabbeti yapanlara tepkiniz ne oluyor? Özel hayatımı kimseyle paylasmam diyenlerden misiniz yoksa bu konuya dertleşme gözüyle mi bakarsınız?
AnnemiAsla konusmam ve konusmadim da..Imasi bile olmadi.Annemle bile konusmayiz biz.Ama konusabilenlere bir sey diyemem...
Ben soguk bir insanim.Espri bile yapamam
Koronanın sayesinde böyle insanlardan uzak durduğuma ben de sevindim.Koronanin en guzel seyi salak sacma insanlardan beni uzak tutmasidir.
KesinlikleKoronanın sayesinde böyle insanlardan uzak durduğuma ben de sevindim.
yanlis anlatmisim aslindaAnnemiherkesle konussamda onla konusamam