Oturmalarda, günlerde kadın kadına seks hakkında konusulması ?

Asla dinlemem ve anlatmam ozel olan özel kalmalı bi başkasının yatak odasını merak etmem öyle bir ortamda bulunmam

ya işte açık açık söyleyemedikleri için öyle demişler ne abarttınız
Üstü bu şekil kapatıp söylemelerini ilk defa duyuyorum, kimin neresinin nasıl kaşındığını da atası sormamalı. Daha doğrusu Aile eşrafının çocuğuna çoluğuna ‘seks yapıyor musunuz’ diye sormasını hangi şekilde olursa olsun garip buluyorum
O çocuklar anasına babasına soruyor mu kaşıntı var mı diye?

Bu tabir bizim büyüklerde de var. Ben de duymuştum. Garip gelmesin yani Pro

kesinlikle bence de çok saçma bir şey annem sorsa çıldırırm.ama işte yapanlar var

Muhabbet olsun diye anlatmam ama bir sorunum varsa çok samimi olduğum birine anlatıp sorabilirim.

yakın arkadaş grubumdakı 3-4 kısıyle konu konuyu açar bazı seyler ıcın fikir alısverısınde bıle bulunuruz yeni çamaşır takımı alan alır gosterır bıle evde cocukda yoksa:) cunku bırbırımızı yargılamayıp bunlara takılmayan ınsanlarız ama sadece komsu olduguuz ıcın falan arkadassak ser verırım sır vermem

Konusmak istemem. Konusuluncada susturuyorum ama beni dalgaya alip devam ediyorlar. Insanlarin ozel hayatindan banane diyorum? Biri biz 5 kere yaptik bugun demesi kadar itici bir konusma yoktur sanirim. Koronanin en guzel seyi salak sacma insanlardan beni uzak tutmasidir. Sukurler olsun korona cikali herkese mesafeliyim ve boyle mevzulari duymuyorum

Biri dert yanarsa yada fikrimi almak isterse konuşurum. Kendi derdimi anlatmam. Ama bazen makaraya vuruluyor ya eşlik ederim anıra anıra gülmüşlüğümüz vardır bazen komik şeyler de duyuyoruz. Ama genel olarak ben kocamla aramdaki sorunu yada mutlulugu 3.kısılerle paylasmama taraftarıyım. Psıkologum dısında cınsel hayatımı baskalarıyla paylasmayı sevmıyorum. 2kere de cinsel terapiste gitmek durumunda kalmıştık o haricinde benim hiç sevişmediğimi bile düşünür arkadaşlarım o derece anlatmam yani

Özel olarak yaşadığımız şeylerin bir başkasına anlatılmasını pek doğru bulmuyorum o yüzden anlatmam yanımda konuşulması da rahatsız eder

Reactions: Z P
Asla konusmam ve konusmadim da..Imasi bile olmadi.Annemle bile konusmayiz biz.Ama konusabilenlere bir sey diyemem...
Ben soguk bir insanim.Espri bile yapamam

Reactions: Z P
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…