Oturmalarda, günlerde kadın kadına seks hakkında konusulması ?

Merak etmem, merak edilip sorulmasından da hoşlanmam.
Eşimle özelimi kimsenin bilmesine lüzum yok.

Özel hayat paylaşılmamalı ya adı üstünde özel. Çok hoş bir sey değil bence

Hoslanmiyorum bu konulari konusmaktan hatta bebek yapmiyormusunuz denmesi bile ilginc geliyo, nasil utanmadan sorabiliyorlar?
Esimin arkadasi ile ailecek gorusuyorduk bir kac bulusmadan sonra cinsellik konusunu acti kendisinden anlatip esinin ne kadar ona duskun oldugunu her dakika istedigini falan anlatip bide bana sormustu. Son görüşmemiz oldu.

Bana çok iğrenç veya itici gelmiyor bu konular.. Ben bu yaşıma kadar hiçbir kimselere yatak odamla ilgili bir muhabbetimi anlatmadım ama anlatanı çok dinledim anlamaya çalıştım çözümler ürettik falan.. Tercih meselesi yani.. Yani herkesle bu muhabbet yapılmaz en yakın arkadaşlarınla yaparsın..tabi ne kadar anlatmasam da az çok biraz ucundan konuşurken çözüm için tavsiye verirken fikrimi belirtirken falan yatak odamız hakkında ipuçları veriyor gibi oluyorum.. Ama ben anlatmaktan yana değilim daha çok dinleyici tarafım

Bunun acik acik anlatilmamasi lazim. Anlattigin kisi esini gordugunde ilk anlattiklarin canlanir gozunde bence bu hic etik degil nahoş bi durum.
Esimin yaptiklari ve benim yatak odam neden canlansin gozunde o kisinin
Fikir verirsin işte

Asla asla asla kimseye vermem bu rahatlığı kendimede.

Aklima dun aksam ki mevzu geldi. Cocuga mont almak icin ciktik bi dugun salonunun onunden geciyoruz tam cadde ustu. Trafigi dugune gelen araclar felc etmis cikis yaparken. Esimde ne bu milletteki merak "evet bizde sahidiz sevisebilirler" demek icin mi geliyolar dedi gulmekten yolda yuruyemedim dusununce cok mantikli

Ben konuşmuyorum hoşuma gitmiyor.
Yanımda konuşulursa dinlerim falan ama o kadar.
Hem ister istemez insanın gözünde canlanıyor ya ne gerek var

Ayıp değil sormam ama sorulunca cevap veririm

Aynı muhabbet ben ve eşim arasında da geçti şuan okudum ve çok güldüm bizde gelin arabası görmüştük bende ooo bu akşam seks var demiştim eşimde çok edepsizsin demişti bana

iç giyime merakınız var ise bir bakın derim arkadaşım komisyonlu satış yapıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkek figürü düşündüm. Sırt yıkama düşündüm. Anatomi gereği sırtını yıkarken o iş olmaz, bağrını bağrını yıkasınlar? Ya da kocanız sırtınızı yıkasın?
ben bu sırt yıkama işini ilk defa duyuyorum. Erkek adam ardını dönmemeli kimseye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…