- 20 Mayıs 2009
- 23.916
- 63.669
Kendi kibarlığımdan öyle dedim
Birbirimizi ağırlamaktan bi hal olduk :)Aha şimdi de bana kaba didi...
Hangi marka aldın. Ben uyuyom benimkilerle. Doktorcuma sordum bir ay tutma ama 3-4 gün cikarmayabilirsin didi. Yeni aldım ben de lensmarkekten.
Ne güzel site içerisinde sosyalleşmeler var, sohbetiniz daim olsun.
Amen.
Adını unuttum iyi mi. Senin Önerdiğindi. Ben de digeriyle duruyordum ama bu battı yeni diye demek ki.Hangi marka aldın. Ben uyuyom benimkilerle. Doktorcuma sordum bir ay tutma ama 3-4 gün cikarmayabilirsin didi. Yeni aldım ben de lensmarkekten.
Gel beraber olsun gavurcan.
Adını unuttum iyi mi. Senin Önerdiğindi. Ben de digeriyle duruyordum ama bu battı yeni diye demek ki.
Gel beraber olsun gavurcan
Sohbet ilerletme sıkıntısı var bende, yoksa koşa koşa gelirdim.
O benim eski olanı zaten. Air optik miydi?Ben ne önerdim la accuve mi?
O benim eski olanı zaten. Air optik miydi?
Çapı benim gözümden büyük. Kadın sorun olmaz o dedi belki alışması gerek gözümün.He ben de air optiks kullanıyom. Niye battı ki? Oksijen geçirgenliği en fazla olan o diye biliyom.
Ene sista naber gııı gel sana hoş geldin hedayesi verem :Ne güzel site içerisinde sosyalleşmeler var, sohbetiniz daim olsun.
Amen.
Çapı benim gözümden büyük. Kadın sorun olmaz o dedi belki alışması gerek gözümün.
Dünyanın nasıl parlak ve canlı renklerde olduğunu fark ettim
Ay buna sardım kaç gündür, her gün dinlemezse ölecek hastalığına yakalandım.
Tam bir ortaçağ şarkısı, gözümün önünde bir handa dans eden insanlar, uzun tahta masalarda bira içen adamlar, kabarık etekleriyle kızarmış et servis eden kadınlar beliriyor.
Ene sista naber gııı gel sana hoş geldin hedayesi verem :
Oooo Özgürle mi kesiştin, aslan sistam benimYeaaaaa <3 <3
İki hafta önce perşembe günü Taksim'de, kafamı cama yaslayıp otobüsün kalkmasını beklerken kaldırımda yürüyen canlı kanlısına denk geldim . Göz göze geldik ve yürümeye devam etti allahsız . Seviyorum <3
Teşekkürler sista
Ulen kaç gündür yokum bir taneciğiniz bile nerede benim kavunum dememiş
Bundan sonra size kavun yok, kelek var