- 20 Mayıs 2009
- 23.916
- 63.669
Link ya da foto ver kızım
Manita yapıp öyle gitmek lazım, özel odada özel havuzda ikimiz mi yüzeceğiz başbaşa
Ya ama özel havuz keyifli olur beyinle düşünsene. Beyinle düşün derken bey-inle yani, organ olan değil insan olan.
Manita yapıp öyle gitmek lazım, özel odada özel havuzda ikimiz mi yüzeceğiz başbaşa
Ya ama özel havuz keyifli olur beyinle düşünsene. Beyinle düşün derken bey-inle yani, organ olan değil insan olan.
Ahaha tamam seninle de yüzerimSen beni beyenmiyürmüsün
Benimle yüz TürkiyeAhaha tamam seninle de yüzerim
Canım sıkılıyor bebişim ya napsakBenimle yüz Türkiye
Bilmem ki benim de sıkılıyor, yarın da arkadaşımın nişanı var ne giycem bilmiomCanım sıkılıyor bebişim ya napsak
Aa geldi mi o nişanBilmem ki benim de sıkılıyor, yarın da arkadaşımın nişanı var ne giycem bilmiom
Tayt tişört uzun yelek topuklu ayakkabı dedim ama bilmiomAa geldi mi o nişan
Ne giyeceksin karar verdin mi?
Tayt olmaz la.Tayt tişört uzun yelek topuklu ayakkabı dedim ama bilmiom
Yok la tayt tunik gibi değil böyle simsiyah giyip koyu yeşil uzun kumaş yelek giycem evde olcak zaten altta da siyah topukluTayt olmaz la.
Palmiyeyle yelpaze falan da yapalm mıBeraber gidersek, ne olacak ya, şöyle özel böyle güzel diyenler, bize o özelliği ve güzelliği yaşatmalılar.
Biz havuzda buruşurken havuz etrafında dört dönmeli, yiyecekleri ve içecekleri yetiştirmeliler. Şartlarım bunlar. Sunduklarımsa hoş sohbet
Yok la tayt tunik gibi değil böyle simsiyah giyip koyu yeşil uzun kumaş yelek giycem evde olcak zaten altta da siyah topuklu
Bizim gelin kz dogo ayakkabı giycek öyle şıngır şıngır olmaz o
Gelinden kokoş olmıyım bi de
ay d.tümPeki madem, izin verdim.
Kontenjan doldu be güzelim, sadece yardımcı bölümünde açık var, işte yemek olsun, servis olsun o tarz şeyler yapılacakTatile mi gidiyorsunuz, beni de götürün köşede yüzerim ses çıkarmadan söz
Tamam sipariş verirken numarayı tuslamaniza ve cüzdanınızdan ödeme için kartı çıkarmaya yardimci olurum düzenli olarak. Hadi çöpleri de atayım bariKontenjan doldu be güzelim, sadece yardımcı bölümünde açık var, işte yemek olsun, servis olsun o tarz şeyler yapılacak
Senin dilin çok uzamııııııışTamam sipariş verirken numarayı tuslamaniza ve cüzdanınızdan ödeme için kartı çıkarmaya yardimci olurum düzenli olarak. Hadi çöpleri de atayım bari
Vizelere çalışayım derken beynim ütülenmiş benim burda. Ne vardı azıcık tabi canım küçüğüm öğrenciyi tatile götürmek tatilde de iş yaptırmamak sevaptir gel gidelim desen? Kalbim kırıldı ve de kanadı.Senin dilin çok uzamııııııış
Hem varlığımızla, endamımızla, güzelliğimizle, şekerliğimizle, tatlı dilimizle teşrif ediciiiiiz, hem de masrafları biz ödiyciz öyle mi. Pışık ve de pırt.
Sen öğrencisin, azla yetinmeye alışkınsındır, başka türlüsünü bünyen yadırgarVizelere çalışayım derken beynim ütülenmiş benim burda. Ne vardı azıcık tabi canım küçüğüm öğrenciyi tatile götürmek tatilde de iş yaptırmamak sevaptir gel gidelim desen? Kalbim kırıldı ve de kanadı.