- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 39
- Konu Sahibi Kurabiyeee78
Ben ılk defa sarılıp hııııc bıse olmadan uyuyan erkek duydum ve sız bı suru dıyosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin fitratiniza uymayan söz ve davranışlara hep cahilce mi dersiniz?
Gercekten meraktan soruyorum sarılıp uyuyan dokunmayan bi adam örneği var mı?
Ben sadece kötü hissettim dedim niyeti o şekilde demedim kiOnca sene cikmissiniz daha taniyamadiniz mi sevgilinizi. Sizi ne icin oraya cagirdigini. Buna karar veremiyorsaniz sevgilinize olan askinizi guveninizi bir gozden geçirin..
O düşüncem bir anlık histi sanırımBen senin gibi kötü düşünmedim öyle paralı bilmem ne ne saçma ..bir de 6 yıllık sevgilinmiş. Gitmezsin olur biter yani kendini farklı kefelere koymana gerek yok..
Aynen öyle düşündüm ben deotel lafı tüm büyüyü bozar
6 yıl olmuş bir kaç adım atıp en azından biraz sevişiriz diye düşünmüştür. otel diyince hemen kötü çağrışımlar yapıyor tabi ama o kadar senedir sizi tanıyan adamda hayat kadını muamelesi yapmaz yani. canınızı sikmayin
6 yıl olmuş bir kaç adım atıp en azından biraz sevişiriz diye düşünmüştür. otel diyince hemen kötü çağrışımlar yapıyor tabi ama o kadar senedir sizi tanıyan adamda hayat kadını muamelesi yapmaz yani. canınızı sıkmayın.
/QUOTE]
O dsıkmayın.d bir anlık geldi geçti aslında bana :)
O düşünce ve o his bir anlık gelip geçti şu an sadece bencilligi için kizginim ama bu konuyu da konuştum onunla hallettik sanırım,anladı beni.6 yıl olmuş bir kaç adım atıp en azından biraz sevişiriz diye düşünmüştür. otel diyince hemen kötü çağrışımlar yapıyor tabi ama o kadar senedir sizi tanıyan adamda hayat kadını muamelesi yapmaz yani. canınızı sıkmayın.
Dedigim gibi bi anlık his sonucunda fevri tepki gösterdim kabul ediyorumBir An bunalıp düşünülmeden yapılmış bir teklif. Küçük şehirde olduğunuz için saçma olur, 6 yıllık ilişkide cinsellikte adım atmak isteseydi Size açıkça söylerdi bence. Kendinizi Otel teklif edildiği için rencide edilmiş gibi hissetmenize gerek yokki o amaçla yapılmamış zaten.
Bu işin de ortası yok. Kimisi git ne var diyor kimisi Hayır gitme diyor.saçmalamış
kendini hatalı görme
başka yerlerde birlikte kalmakla da hata etmişsin bence
Konuyu güzellikle konuşup kapattık. Yukarıda birisi şöyle bir yorum yapmış çok da beğendim 'otel tüm büyüyü bozar'Birlikte olma amacı OLDUĞUNU düşünmüyorum yoksa daha önce mutlaka dile getirirdi 6 yıl olmuş sonuçta. Sende alınmakta Haklısın otel işin içine girince hoş durmamış ama sonuçta ortada bişey yok o konu hiç geçmemiş gibi devam edin hatırlayıp kendinizi üzmeyin