- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
Aynı odayı 5 kişiye satmışlar en az 50 aile mağdurmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gruba yazan arkadaş otel sahibi paralarla kaçtı dedi, hatta kartından alışveriş yapılmış 9 bin TL zarardayım diyodu
Evet o otel isteİyice araştırın daha demin haberlerde duydum bir odayı 50 aileye rezervasyon etmişler 4 yıldızlı bir otelmiş yine de. Öyle birşey varsa da paranızı geri almak için uğraşın mağdursunuz.
Geçmiş olsun
Aklınızda bulunsun bundan sonrası için otelden değil bilindik acentelerden sigortayla otel rezervasyonu yapın .
Son yıllarda batma adı altında kapatıp kaçmalar çok arttı
Önce bankayla görüşün sonrada türsabla görüşün ancak o şekilde çözersiniz
Evet o otelhaberlerde izledim şimdi marmariste bir otel yer olmadığı halde 50 kişiye daha rezervasyon yapmış ve millet kapıda kalmış polis soruşturma başlatmış.bu sizin otel olabilir mi
Onu okumustum isletme muduru dolandirmis saniyorum senin gibi cok kisi dolandirilmis.Paramızı geri alma şansımız yok mu
İflas mümkün ancak iflas erteleme mümkün değil. İflas erteleme de bildiğim kadarıyla ben iflas ettim kimseye borç ödemiyorum ancak belki toparlanır öderim o yüzden faaliyetlerimi devam ettiriyorum gibi bir şey.Ben pek anlamam ama ohal doneminde bu mumkun mu? Iflas aciklamadan bahsediyorum.
biraz evvel okudum aynı otelden bahsediyordu haberde..çok sayıda kişi madur olmuş..valilik otel sahibine ulaşmaya çalışıyormuş vs..çok geçmiş olsun..insanlar gidip kapıda kalmışlar..en azıdan o rezilliği yaşamadınız..Aynen tatilde gitti parada
Kartı iptal ettirdik ni sorun çıkar mı artik giden parada değiliz başımız belaya girmesin istiyoruz
Banka ödersiniz diyorBaşınız neden belaya girsin mağdur olan sizsiniz?
Kartı iptal ettirdiniz tamamda ödeme neolucak ? Ödemeyi durdurmanız gerekir
Bundan sonraki taksitler için
Tursabla iletişime geçin mağduriyetiniz giderilsin onlar peşini bırakmaz
Banka ödersiniz diyor
Ailem polise gidecek
Gecms olsn canm o otel bircok kisiyi dolandirmis sahibi ortada yok calisanlar maaslarni alamamislar bunlarda uygun fiyata birsuru rezervasyon yapmislar haliyle herkes dolandirildiHotelus royal
Bahsettiğiniz durum haberlere çıktı 2bin kişi dolandırırmış geçmiş olsun canım çözüm bulabildiniz miArkadaşlar biz mayıs ayında tatil için rezervasyon yaptırıp para ödemiştik,şimdi otelden mesaj geldi otel iflas etmiş ne olacak bu durumda??