Otel iflas etmiş

Arkadaşlar biz mayıs ayında tatil için rezervasyon yaptırıp para ödemiştik,şimdi otelden mesaj geldi otel iflas etmiş ne olacak bu durumda??
Ah canım benim bizde aynı durumdayız 14 19 agustos için rezervasyon yaptırdık 900 lira peşin gönderdik 500 lira uçak biletleri tuttu. Adam vurgun yapmış kaçmış iflas falan yok. Çarşamba günü savcılığa başvuru yapıcaz. S. Gürel Kazakistan'a kaçmış. Allah belasını versin maddi manevi tazminat davası açıcam

Ah canım benim bizde aynı durumdayız 14 19 agustos için rezervasyon yaptırdık 900 lira peşin gönderdik 500 lira uçak biletleri tuttu. Adam vurgun yapmış kaçmış iflas falan yok. Çarşamba günü savcılığa başvuru yapıcaz. S. Gürel Kazakistan'a kaçmış. Allah belasını versin maddi manevi tazminat davası açıcam

Benim ailem polise gitti ama,tüketici mahkemesine gidin demişler,benim pek imudum yok gitti tatil bu yıl için

Turizmci olarak herkese tavsiyem rezervasyonlarinizi bilindik büyük acentalardan yapin.Boyle bir durumda ya para iadesi alirsiniz ya da muadil baska bir otele gonderirler sizi paranız yanmaz.Cok gecmis olsun

X