- 26 Temmuz 2015
- 903
- 238
- 26
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
Bahsettiğiniz durum haberlere çıktı 2bin kişi dolandırırmış geçmiş olsun canım çözüm bulabildiniz mi
Hayır herhangi bir çözüm yok şu an
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bahsettiğiniz durum haberlere çıktı 2bin kişi dolandırırmış geçmiş olsun canım çözüm bulabildiniz mi
Ne kadar ödeme yaptınız tutar çok muydu geçmiş olsunHayır herhangi bir çözüm yok şu an
Ne kadar ödeme yaptınız tutar çok muydu geçmiş olsun
TesekkurlerHaberlerde gordum bgn ve aklıma siz geldiniz geçmiş olsun 2 bin kişi dolandirilmisv
Ne kadar ödeme yaptınız tutar çok muydu geçmiş olsun
Ah canım benim bizde aynı durumdayız 14 19 agustos için rezervasyon yaptırdık 900 lira peşin gönderdik 500 lira uçak biletleri tuttu. Adam vurgun yapmış kaçmış iflas falan yok. Çarşamba günü savcılığa başvuru yapıcaz. S. Gürel Kazakistan'a kaçmış. Allah belasını versin maddi manevi tazminat davası açıcamArkadaşlar biz mayıs ayında tatil için rezervasyon yaptırıp para ödemiştik,şimdi otelden mesaj geldi otel iflas etmiş ne olacak bu durumda??
Ayyy umarım geri alma şansınız olur3 bin tl
Ah canım benim bizde aynı durumdayız 14 19 agustos için rezervasyon yaptırdık 900 lira peşin gönderdik 500 lira uçak biletleri tuttu. Adam vurgun yapmış kaçmış iflas falan yok. Çarşamba günü savcılığa başvuru yapıcaz. S. Gürel Kazakistan'a kaçmış. Allah belasını versin maddi manevi tazminat davası açıcam
Süleyman gürel Bedirhan süslü ve Salih hürol us canım bugün biz savcılıkta suç duyurusunda bulundukOtel sahibi s.g kimdir. Açık ismi yok mu bu şahsın.