- 15 Şubat 2015
- 13.341
- 47.072
- 598
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
-
Sirket batmistir ama resmi olarak iflasini vermemistirOhal'de iflas yasal olarak olmuyor diye biliyorum.
İflas ettiyse zor. Oncelik devletin alacaklarinindir, devletten sonra geriye bisey kalmaz genelde. Tuketici hakem heyeti bu durumda napabilir bilemedim otelin parasi olsa zaten iflas etmez. Cok uzuldum size gecmis olsun
Internette reklamı olan bir oteldi,3 bin tlNe kadardi? Almaniz cok zor malesef.Tercih ederken biraz bilindik ve köklu otelleri tercih etmek lazim sanirim
Yazdim size yukarida yapabileceginiz seyiMerhaba haberlere düşmüş,sahibi de kaçmış banka açısından yapabileceğimiz bişey var mı ben hiç bilmiyorum böyle konuları ailem de yok yanında dondum kaldım
Aradım bankayı ablam konusuyor şu anYazdim size yukarida yapabileceginiz seyi
Çok geçmiş olsun ama parayı geri alabileceğinizi sanmıyorum .
Telefonla oteldenmi aldınız direk. Açmıyorlarmı telefonu.Paramızı geri alma şansımız yok mu
Hangi banka bu? Almadiginiz hizmet icin itiraz dilekcesi yazma hakkiniz var , en azindan degerlendirmeye alip reddederler nasil kafadan odersiniz diyor anlamadimEvet banka ödersiniz dedi çok üzgünüm
Evet aynen telefonla,acmiyorlarTelefonla oteldenmi aldınız direk. Açmıyorlarmı telefonu.
Hangi banka bu? Almadiginiz hizmet icin itiraz dilekcesi yazma hakkiniz var , en azindan degerlendirmeye alip reddederler nasil kafadan odersiniz diyor anlamadim
Aynen tatilde gitti paradasizdekide ne şansmış yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?