- 31 Aralık 2022
- 40
- 49
- 18
- Konu Sahibi kriptowoman
-
Bence erken çıkmak daha mantıklı olur o süreyi kullanmayıp evine rahat gidersin seçme hakkı verseler güzel oluryasal izinleri olan bir saatlik öğle arası ve onar dakikadan üç molalarını kullanmayacaklarsa bunu yapmayı uygun görmüş olabilir.
Bakınca nazik bir davranış. Ama doğru bulmadım nedense. Çok adil gelmedi. Sonuç olarak oruç resmi bir kurumu bağlayan bir durum değil.Bir devlet kurumunda çalışıyorum. Amirim eğer oruçluysanız sırayla işe geç gelebilirsiniz dedi. Ama oruçluysanız diye özellikle belirtti. Dolayısıyla oruç tutanlar geç gelebilir ama tutmayanlar normal mesaiye devam edecek. Siz olsanız ne düşünürdünüz?
maaşını devletin verdiği bir yerde, kimse saatlik izni kafasına göre yazamaz. Alenen usulsüzlük değil midir sizcede ? Yani bildiriliyor ve kesintisi yapılıyor ise farklı tabi.Bence de kendince jest yapmak istemiş ama sadece oruç tutanlara özel olmasından ben de hoşlanmadım. Devletimizin dini yok sonuçta, onlara jest yapacaksa herkese yapmalı.
Ya yukarda dedikleri gibi öğle arasında mola vermeyeceklerse olabilir bence yok hem mola vereceklerse o zaman adil değil ciddenBence de kendince jest yapmak istemiş ama sadece oruç tutanlara özel olmasından ben de hoşlanmadım. Devletimizin dini yok sonuçta, onlara jest yapacaksa herkese yapmalı.
Mola yasal bir hak. Yemek yemeseler bile resmi daireler öğlen molasında zaten çalışmaz. Çalışsa bile personel çalışmazYa yukarda dedikleri gibi öğle arasında mola vermeyeceklerse olabilir bence yok hem mola vereceklerse o zaman adil değil cidden
O zaman adaletsiz olur evetMola yasal bir hak. Yemek yemeseler bile resmi daireler öğlen molasında zaten çalışmaz. Çalışsa bile personel çalışmazyemiyordur ama dinleniyordur. Bu sanki ekstra olarak verilmiş bir tolerans gibi geldi
Normalde aynı işi mesela 2 kişi ve üzeri yapıyorlarsa evet jest olmuş. Ama o birimde 1 kişi varsa, onun işini kim yapacak? Vatandaş tarafından bakınca işi aksayabilir ve oruçlu insanlar bomba gibi geziyor zatenyani kendince jest yapmak istemiştir. sonucta tutmayanin uyku saati degismiyor ama oruc tutan gece 4te kalkip 6da yatiyor, uykusu bölünüyor. onlara bir kolaylik yapmak istemiş. sonucta tutmayanlarin bu kolayliga ihtiyaci yok
Bence de kendince jest yapmak istemiş ama sadece oruç tutanlara özel olmasından ben de hoşlanmadım. Devletimizin dini yok sonuçta, onlara jest yapacaksa herkese yapmalı.
devlet kurumları zaten öğlen molalar da çalışmıyor .hani molaya çıkmasın sabah geç gelsın diyenler yanlış düşünüyor .
Milletin işini az çalışanla aksatmak hiç adil değil . Benım işim olcak kurumda gidicem ve saatlerce sıra beklicem neden ? Çalışanlar yok nie amir jest yaptı çok saçma .
Aslında bu esneklikte vatandaşın işi aksamayacak, kişinin kendi işi de başkasına kalmayacak. O yönlerden bir sorun yok yani ama oruç tutmayanlarda bu esnekliğin saglanmayip sadece tutanlara sağlanması adil değildevlet kurumları zaten öğlen molalar da çalışmıyor .hani molaya çıkmasın sabah geç gelsın diyenler yanlış düşünüyor .
Milletin işini az çalışanla aksatmak hiç adil değil . Benım işim olcak kurumda gidicem ve saatlerce sıra beklicem neden ? Çalışanlar yok nie amir jest yaptı çok saçma .
tutmayanlar itiraz ederse sorun ortadan kalkar .Aslında bu esneklikte vatandaşın işi aksamayacak, kişinin kendi işi de başkasına kalmayacak. O yönlerden bir sorun yok yani ama oruç tutmayanlarda bu esnekliğin saglanmayip sadece tutanlara sağlanması adil değil
ben de 9 ay bir devlet dairesinde calistim komple yatiş yani cogu yer :) sabah zaten mesai baslar mutfakta kahvalti yaparlar, on gibi masaya geçer goygoy orada devam eder. 12.30 yemek saati ama daha 12de is bırakılır ne siparis etsek ne yesek goygoyu döner. yemek biter gelinir cay sigara baslar. 4.30da bilgisayarlar kapanir 5te cikis:)Normalde aynı işi mesela 2 kişi ve üzeri yapıyorlarsa evet jest olmuş. Ama o birimde 1 kişi varsa, onun işini kim yapacak? Vatandaş tarafından bakınca işi aksayabilir ve oruçlu insanlar bomba gibi geziyor zaten
Resmi kurumun mesai saatleri belli ve vatandaşın işi aksarsa kötü. Artı olarak yerine bakacak kimse yoksa, oruç tutmayan yükü alacak.
Bu kararı alırken bence tutmayanlara sormalıydı. Sonuçta mesela şehir peyzajı, kanalizasyon, vb. Birimlere bu kolaylık verilmiyor, onlarda oruçlu nihayetinde ve masa başı değil.
Jest olmuş ama her açıdan düzen kaçar. İnsanı olarak güzel fakat adil değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?