- 23 Ağustos 2012
- 50.438
- En iyi cevaplar
- 1
- 234.343
- 898
- Konu Sahibi kriptowoman
Saçmalık tabi ki, bu profesyonelce yapılan bir iş ve isyeri
din kisisel bir alandir, bunu işyerine karıştıramazsın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen katiliyorum soylediklerinize.ben de 9 ay bir devlet dairesinde calistim komple yatiş yani cogu yer :) sabah zaten mesai baslar mutfakta kahvalti yaparlar, on gibi masaya geçer goygoy orada devam eder. 12.30 yemek saati ama daha 12de is bırakılır ne siparis etsek ne yesek goygoyu döner. yemek biter gelinir cay sigara baslar. 4.30da bilgisayarlar kapanir 5te cikis:)
sizin çalıştığınız yer emniyet sanirim, onlar elbet farklidir. halkin duzenli ziyaret ettigi gişeli yerler tabii ki farklidir, hastane vs bambaska onlar da eminim kostur kostur geciyordur. ama sahada calisilan isi olan yerlerde sahada çalışmadığın günler böyle geciyor yani. Bu tek benim calistigim yer icin de degil, isi ogretecek kimse yok diye beni iki ayri ilceye gönderdiler onlar da ayni oyleydi:)
bazi belediyeler de benzer.
boyle yogunlugu az olan bir yerse ne var biraz gec gelseler? cok da sorun olacak bir sey olsa böyle bir oneride bulunmazlardi bence.
Sahsen ben patron olsam sigara icmeyenlere gec gelis / erken çıkış hakki verirdim. bunca zaman kaç tane iste calistim, sigara icenler fikfik bir nefes almaya çıkarlar 15 dakika yoklar. gunde 15 15 ayda kac saat az calisiyorlar, gıcık oluyorum :)
Bu tarz şeylere karşıyım.laik bir ülkedeyiz.sinir bozucu.bizim tayfa da sürekli bir arka tarafa gidip yatma, uyuklama durumunda oluyor.bunlarin da olmaması gerekiyor.Bir devlet kurumunda çalışıyorum. Amirim eğer oruçluysanız sırayla işe geç gelebilirsiniz dedi. Ama oruçluysanız diye özellikle belirtti. Dolayısıyla oruç tutanlar geç gelebilir ama tutmayanlar normal mesaiye devam edecek. Siz olsanız ne düşünürdünüz?
Keşke bizim müdürden yapsa şöyle bir güzellik. Bugün iki saatlik uykuyla avare avare gezmezdim hiç değilse.Bir devlet kurumunda çalışıyorum. Amirim eğer oruçluysanız sırayla işe geç gelebilirsiniz dedi. Ama oruçluysanız diye özellikle belirtti. Dolayısıyla oruç tutanlar geç gelebilir ama tutmayanlar normal mesaiye devam edecek. Siz olsanız ne düşünürdünüz?
Aynı burdaki kurumları tarif etmişsinben de 9 ay bir devlet dairesinde calistim komple yatiş yani cogu yer :) sabah zaten mesai baslar mutfakta kahvalti yaparlar, on gibi masaya geçer goygoy orada devam eder. 12.30 yemek saati ama daha 12de is bırakılır ne siparis etsek ne yesek goygoyu döner. yemek biter gelinir cay sigara baslar. 4.30da bilgisayarlar kapanir 5te cikis:)
sizin çalıştığınız yer emniyet sanirim, onlar elbet farklidir. halkin duzenli ziyaret ettigi gişeli yerler tabii ki farklidir, hastane vs bambaska onlar da eminim kostur kostur geciyordur. ama sahada calisilan isi olan yerlerde sahada çalışmadığın günler böyle geciyor yani. Bu tek benim calistigim yer icin de degil, isi ogretecek kimse yok diye beni iki ayri ilceye gönderdiler onlar da ayni oyleydi:)
bazi belediyeler de benzer.
boyle yogunlugu az olan bir yerse ne var biraz gec gelseler? cok da sorun olacak bir sey olsa böyle bir oneride bulunmazlardi bence.
Sahsen ben patron olsam sigara icmeyenlere gec gelis / erken çıkış hakki verirdim. bunca zaman kaç tane iste calistim, sigara icenler fikfik bir nefes almaya çıkarlar 15 dakika yoklar. gunde 15 15 ayda kac saat az calisiyorlar, gıcık oluyorum :)
Büyük ihtimalle günlük mola ve yemek sürelerini oruçlu oldukları için kullanamayacaklarından dolayı böyle bir teklifte bulunmuş. Üstelik bunu her gün hepiniz yapın dememiş. Dönüşümlü olarak iş aksatmayacak şekilde uygun görmüş. Zaten bir kisi en fazla kac kere geç gelecek ki sırayla olacaksa? Ben de oruç tutuyorum ve mesela oruç tutmayan arkadaşlarım 1 saat yemek molası veriyor, ben çalışmaya devam ettim. Hak geçmemesi için de bizler 1 saat erken çıkıyoruz Ramazan ayında. İsim bitmiyor, çıkmıyorum ya da. En azından böyle bir alternatif var diyorum. Bu bence çok olağan bir sey. Her şeye olumsuz tarafindan bakmayın.Bir devlet kurumunda çalışıyorum. Amirim eğer oruçluysanız sırayla işe geç gelebilirsiniz dedi. Ama oruçluysanız diye özellikle belirtti. Dolayısıyla oruç tutanlar geç gelebilir ama tutmayanlar normal mesaiye devam edecek. Siz olsanız ne düşünürdünüz?
12 ay boyunca herkes tarafından idari izin kullanılıyor, hastane için izin kullanılıyor, herkes bu tarz izinleri kullanıyorEger 12 ay boyunca hic kimse 30 dk bile Idari izin kullanmiyorsa haksizlik. Ama herkes bilir ki bugun oruc tutan kullanir yarin tutmayan 2 saat kullanir bunun sonu tartisilmasi yada duzeni degistirmek mumkun degil. Bence hos bir davranis kurumda Idari izin temeli yoksa agzini bile acamazdi
12 ay boyunca herkes tarafından idari izin kullanılıyor, hastane için izin kullanılıyor, herkes bu tarz izinleri kullanıyor
Benim kişisel düşüncem de bu yönde ama acaba gereksiz alınganlık mı yaptım diye düşündümSaçmalık tabi ki, bu profesyonelce yapılan bir iş ve isyeridin kisisel bir alandir, bunu işyerine karıştıramazsın.
Benim kişisel düşüncem de bu yönde ama acaba gereksiz alınganlık mı yaptım diye düşündüm