- 17 Ekim 2021
- 11.329
- 37.591
- 38
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Sagol canim kankim . Regl de normaldir, aynensağol ayıcık
Reglim yaklaştı bugün ödem var neyse artı gelse de veririz
Harika canım şifa olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim kankim . Regl de normaldir, aynensağol ayıcık
Reglim yaklaştı bugün ödem var neyse artı gelse de veririz
Harika canım şifa olsun
cannımmm hoşgeldin nasıl geçiyor günlerin :)Sagol canim kankim . Regl de normaldir, aynen
Merhaba canım naberKonuya bakmıştım ben de
Merhaba canım naber
Ben de iyiyim teşekkürler :)Merhaba iyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız?
Ben de iyiyim teşekkürler :)
Kendimce 5 er günlük düzenler deniyorum , haziran sonunda bitecek sonra 3 aya yayacağım bana iyi gelirse
Seni hatırlıyorum cnm hangi grup bilmiyorum ama görmüştüm
O zaman grup olmayan bi sayfa olabilirSüpermiş, beslenme yanında da spor var mı?
Yok henüz hiçbir gruba dahil olmadım, başka teraziler olabilir.
Bismillah dün başladım bakalım yolumuz uzun arada uğrar selam veririm.O zaman grup olmayan bi sayfa olabilir
Tabi tabi, yürüyüşüm var bir de leslie ekliyorum,bazı günler bölgesel de yapıyorum :)
Sen de kilo vermeye mi uğraşıyorsun?
Aynen uzun canım, Allah yardımcımız olsun teşekkür ederim çok sevinirimBismillah dün başladım bakalım yolumuz uzun arada uğrar selam veririm.
Aynen uzun canım, Allah yardımcımız olsun teşekkür ederim çok sevinirim
Senin sayfan var mı?
Tamam :)Yok açmadım ben öyle sizleri falan okuyorum.
Tamam :)
İyi geceler yine gel cnm
Maalesef ben çok açık değilim yeni diyet tatlara ama kendim yaparsam olabilirTeşekkürler cnm :)
Neyi hazır almaya tövbe?
Ondan birkaç tane almıştım ben de, ,whey proteinli banlar kadar güzel değildi canım onlarla karşılaştırdım tadınca, meyve aroması biraz tatlandırıcı vs olsa iyiydi
Ama şifa üçün bitirmiştim arada yiyip
Bu yeni sipariş verdiğim keto diye geçmiyor ama çok düşük kh lı canım
Yeni tatlar denemeyi seviyorum
Sağol kankim. Hâlâ ayni gibi. Sadece yarım tik iyi hissediyorum. Bu sefer cok uZun sürdü bu ruh hâli bosver bu konuyu . Yormucam seni öptüm insallah bugun baslicam diyete tekrar öptüm. Bu sabah 74.70 yine optumbyecannımmm hoşgeldin nasıl geçiyor günlerin :)
Canım tesbihlerini de çek, böyle suya okunup sonra içilen dualar vardı endişelerini geçirirSağol kankim. Hâlâ ayni gibi. Sadece yarım tik iyi hissediyorum. Bu sefer cok uZun sürdü bu ruh hâli bosver bu konuyu . Yormucam seni öptüm insallah bugun baslicam diyete tekrar öptüm. Bu sabah 74.70 yine optumbye
Canım afiyet olsun :)10 haziran menü
09.00
2 dilim ekmek
Domates salatalık roka
1 dilim peynir
1.5 yumurta ile omlet
5 zeytin
13.00
1 porsiyon kiraz
1 avuç leblebi
15.30
3 kayısı
1 şeftali
2 kurabiye
18,30
2 kaşık semizotu
6 kaşık türlü
1 kase cacık
2 dilim ekmek
21.00
1 avuç leblebi
1 avuç çekirdek
3 petibör bisküvi
3 litre su
Spor maalesef yok
Tamam cekicem. 3 hafta olacak, 1 ayın 4 te 3 u geciyor ve hic kilo veremedim ki. +300 gramım da fazla.bi vermeye baslasam. Sen suan kacsin? Aramizda 3 kg mi vardi? Simdi 71lerdesin dimiCanım tesbihlerini de çek, böyle suya okunup sonra içilen dualar vardı endişelerini geçirir
E 74.70 harika benden önce 69 olcan ben de öptüm