• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orta Karbonhidrat Menüler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sabah aç olmuyorsan bi tarçınlı hindistan cevizi yağlı türk kahvesi içebilirsin :KK66:
*Öğlene mutlaka peynir + yumurta ya da birini 2 porsiyon ekle :KK66:
*Ara öğün olarak kabak çekirdeği,yer fıstığı ve yanında meyve ,limonlu yeşil çay ya da yoğurt olabilir
*Akşam da protein ekle kuzum ,ister nohut ister tavuk balık neyi seviyorsan ve çeşitlendirebilirsin :KK66: vegan ya da vejetaryensen size özel etler var ,tofu var vs :KK66:
Bunları beğendimmmm :oops:
* Tarçınlı hindistan cevizi yağlı türk kahvesi içebilirsin => bu tamamdır.
* Öğlene mutlaka peynir + yumurta ya da birini 2 porsiyon ekle => bu da tamam
Ara öğün, limonlu yeşil çay ya da meyve de okey
Akşam yemekte pirinç pilavı salata dedim de mutlaka yemek de oluyor. Artık o gün ne yapabildiysem. Et yiyorum canım, eşim etçil ama ben hayvanlara üzüldüğüm için pek yemiyorum. Yine de ucundan yiyorum...

Bu listene bayıldım :KK200:

Bunları beğendimmmm :oops:
* Tarçınlı hindistan cevizi yağlı türk kahvesi içebilirsin => bu tamamdır.
* Öğlene mutlaka peynir + yumurta ya da birini 2 porsiyon ekle => bu da tamam
Ara öğün, limonlu yeşil çay ya da meyve de okey
Akşam yemekte pirinç pilavı salata dedim de mutlaka yemek de oluyor. Artık o gün ne yapabildiysem. Et yiyorum canım, eşim etçil ama ben hayvanlara üzüldüğüm için pek yemiyorum. Yine de ucundan yiyorum...

Bu listene bayıldım :KK200:
Aa tamam canım 🙂 bakliyatlar daha iyi o zaman sana,kıymalı sebze yemeği de süper 😘🖒
Bi deneyebilirsin menüyü canım
Aa hatta yatmadan 2 saat önce şu yoğurt küründen de yapabilirsin hani acı biber zerdeçal vs olan 😍

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak canim bana karadut suyu, yemek olarak da hamur isleri sayilirsa yazabilirsin. Bugun de battim. Bir kutu cikolata, 2 buyuk dilim kek ,iki dilim börek. Aksam yemegi yersem.ş.. sizim😩😩 az da biskuvi kakaolu.
Tamamdıır ekledim 😍 afiyet olsun 😂
Canım akşam da besleyici bişeyler ya ha? 😘 tavuk şiş seviyordun

Aystiiiii istahimiz azalsa hayirlisiyla. Bu kadar aci cekmeyiz
Canım iştah kapatan şeyler hep üşendiklerimiz oluyor hani dışardan sipariş ederiz ona bile üşeniliyor 😂
Misal tavuk salata var menüde ve hamburger var aynı vakit benzer fiyat ama 😆
Ya da evde kuru meyve var ceviz amaan boşver sonra yerim diyebiliyoruz abur cubur daha kolay geliyo yemesi 😳
Bi de doymamak hoşumuza gidiyo heralde, daha çok yemek için

8 haziran menü

10.30
1 kase muzlu keten tohumlu yulaf lapası

13.00
1 elma

15.30
1 fincan sütlü kahve
Yarım avuç leblebi
1 muz

18,30
1 tabak yeşil mercimekli salata
3 kaşık yoğurt

20.30
3 4 dilim karpuz

3.5 litre su
40 dk yürüyüş

Oyy çok değişik 💜 eline sağlık 😀
Hem de sevaba girmişin 😘

Afiyet olsun canım menü ,spor süper 😘
Teşekkür ederim canım ben vişneli karadut lu ekşi şeyleri severim çocuklar da benim gibiler 😆
Normalde de hamur işi sadece o günlük yetecek kadar bir de çocuklar ertesi gün isterlerse 3er 5er tane bırakıp dağıtırım diyet taktiği güzel oluyor hem sevap 🤣🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back