- Konu Sahibi Cevrimhici
günaydın, sanırım resimi koyabildim
ImageShack - Image Hosting :: atkxq6.jpg
ImageShack - Image Hosting :: atkxq6.jpg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hülyacım bende bişey sormak istiyorum...
geçen haftalarda derya baykalın programında bir şal vardı bilmiyorum izledinizmi ama...
şöyle söyliyim bir kız vardı orda konuk o yapmış.....öyle bişeyki bunu üzerinde 10 farklı çeşitte kullanabiliyorsunuz....değişik değişik modeller yani....kaydirigubbakcemile2
böyle uzun büyük dümdüz bişey ama ortası kocaman delik şeklinde başından geçirmek için....100 ilmek başladığını söyledi o şekilde 40 cm düz örüyomuşsun sonra ilmekleri ikiye ayırıyormuşsun falan ama ben kaçırdım devamını...
sen yada bilen arkadaşlar var mı bunu anlatabilirmisiniz ?
tam olarak anlatabildimmi bilmiyorum ama
ben sana cok tesekkur etmek istedim cunku,dun kaynanam bundan bahsetti bana ,bi methetti anlatamam,bende cok merak ettim ,dedim keske izleseydim.....simdi sen koyunca cok hosuma gitti,,,,,,,,,,,nasi yapilacaginida yazmisinhihoyyytben bunu deniycem ya,,,,,,,,,,,olursa olur ,olmazsa yer bezi yaparik.....:roflol:yaaa çok özür dilerimmm resimler devasal boyutta çıkmışş:1shok:
nası küçültücem bilmiyorum
10 numara sisle deniyorduda,bende 10 olmadigindan 8 numara ile baslamistim........a.s.
merhaba bana yardimci olursaniz cok ama cok sevinirim.orgu ormeyi bilirdim yani bir duz bir ters cocuklugumdan.ama ilmek nasil azaltilir kol nasil kesilir hic bilmiyorum.dogacak kizima yelek yapiyorum cok basit bir model.ama normal duz orguyu harosa ordukten sonra 8 ilmek yanlardan azaltam gerekiyor.nasil yapicam(
ayrica siranin basinda 8 ilmek azalttiktan sonra sonunu gene normal duz orup diger taraftan baslarkenmi azaltam gerekiyor diger 8 ide...kafam cok karisti bununla ilgili bir video yada anlatim bulamadim.beni aydinlatirsaniz cok minnettar kalirimmm simdiden cok tesekkur ederimmm...
Canım ilmek azaltmak iki ilmeği birlikte örmektir..Böylece 'kesme' dediğimiz işlem oluşur.
Eğer imkanın varsa ördüğün yeleğin resmini ya da örneğin resmini koy, daha iyi yardımcı olua.s.rum.
ben sana cok tesekkur etmek istedim cunku,dun kaynanam bundan bahsetti bana ,bi methetti anlatamam,bende cok merak ettim ,dedim keske izleseydim.....simdi sen koyunca cok hosuma gitti,,,,,,,,,,,nasi yapilacaginida yazmisinhihoyyytben bunu deniycem ya,,,,,,,,,,,olursa olur ,olmazsa yer bezi yaparik.....:roflol:
:roflol: alemsin canım...
ya ben bugün gittim ip almak için..baktım baktım bulamadım bir türlü...ince bir iple diyo tarifinde ama ben öyle ince ip bulamadım:1no2: bir tane aldım böyle simli falan bişey ama o da öyle o kadar ince değil....o kızın yaptığı baya ince ip demekki ki tiril tiril dökümlü duruyor...:uhm: benim aldığımla öyle durmayacak sanırım....ama deniycem yinede....
ama yer bezi yapamam canım valla 100 gr ı 5 lira kızz:1shok: 200 gr aldım ben şimdilik...bu gr la satılıyordu....
kızlar bi yardım edin bana..
aldığım ip bu benim...ama o model olmuyo bunla...:çok üzgünüm:
bu biraz daha kalın bi ip...ve öyle dökümlü durmuyo örünce..simlerinden dolayı sert...
bundan başka ne yapılabilir sizcee:uhm:
resim pek net değil ama...fezanın ipi bu...sparkler mi ne....