- 5 Ağustos 2006
- 4.664
- 229
- 42
- Konu Sahibi Cevrimhici
bunu yapabılırım sanırım baya basıt gorunuyor pekı kaç sıra yapmam gerek:uhm:
Ben hiç patik örmedim canım bir bilgim yok.:1no2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu yapabılırım sanırım baya basıt gorunuyor pekı kaç sıra yapmam gerek:uhm:
hülyacığım ben sakallı ipten bi kolzet takımı ördüm ama altına kaymaması için bişe dikiliyomuş heralde sen ne tavsiye edersin canım
selam arkadaslar bana canta saplarinin yapilisiyla ilgili bir aciklama yapacak biri varmi
makrome gibi duruyor ama tigla oluyor
hülyacım ya ben cok bişey bilmiyorum örgü konusunda biraz sacma olacak ama dolamak nasıl oluyor sise ilmek almak gibi mi fisfisfis yardımın için şimdiden tesekkür ederima.s.
bu yelekteki kol oyuntusunu ve kapşonunu nasıl yapabilrim en basit yoldan anlatırmısınız lütfen
merhaba hülya hanım ben örgü pek bilmiyorum.tek bildiğim düz örgü.kendime baklava dilimi örnekli bi hırka başlamak istiyorum.bi yerde gördüm harika olmuş. eee tabi çıkaramıyorum nettede bulamadım var ama açıklayıcı yok.sizden ricam lütfen hani şu nakonunda kitablarında da olur ya ;tek tek açıklayarak yazarmısınız.benim için önemli çünkü şu sıralar bunalımdayım bana terapi gibi geliyor örgü örmek ve kafayı da takmış vaziyetteyim örmek istiyorum fakat yapamıyorum..
merhaba ben model koymadan birşeyler örüyorum.kaplumbağa hızıyla.yalnız bizim oralarda -osmaniyede-örgü genelde böyle elle ip atarak değilde ipi ilmeği şişle alarak örülür.nasıl anlatacağımıda bilemedim.derya baykala çıkanlar falan farklı örüyorlar onların gösterdiklerinden hiç bir şey anlamıyorum.benim anlattığım gbi ören varmı.biraz hızlı örmek istiyorum nasıl hızlanabilirim.yoksa diğer türlü hızlı oluyorsa o şekli öğrenmek istiyorum
www.fairyfairyland.com
www.fairyfairyland.com
bu modelin yapılısını anlatırmısın
canım ya düz öörgümü lastikmi anlayamadım
ipini falan da anlamadım yardımın için saol canıma.s.:1hug: