Örgü Örgü Hakkında Sorularınızı Burdan Alabilirim

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
anladım canım...evet bende öyle düşündüm...

benim istediğim böyle şal gibi bişeydi...derya baykalın programında görmüştüm....10 farklı şekilde giyilebilen bişeydi...ama bundan olmuyo işte...dökümlü durması lazım çünkü...

neyse bende böyle kolsuz bluz gibi bişey yaparım artık bundan napayım:nazar:

saol canım...

Canım..Programı izledim..Simli iple yapılıyor ama daha ince..Bak şu ipten yapacağım ben o 10 farklı şekilde giyilen şey'i .)):1hug:

http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/220487-hulyanin-cicileri-4.html Buradaki şapka fular takımını ördüğüm ip...Simli ince dediğinde ipçi verir..Kolay gelsin

hülyacım baktım linke...peki o şapka fular takımını yaptığın ipin ismi ne..markası falan yani? fularınkini soruyorum özellikle...çünkü o şapkanınkinden farklı bi ip sanırım..daha yumuşak duruyorCADIARZU

çünkü ben ipçide hepsine baktım yoktu böle ip:çok üzgünüm:

başka yerlerde sorarım hem...biryere gittim ben o da zaten yaşlı bi amca...anlatamadımda ona...

birde canım şunu sorcam verdiğin linkte beyaz bi şapka var hani kızın başında simli oda...o şapkanın nasıl yapıldığını anlatabilirmisin canım:eek: bende istiyorum o model...

yada şu modelde olabilir

yeilapkape8.jpg

hulyacim,bana bu harika ornegin nasi yapildigini anlatirmisin,
nasi bi iple
sislemi,tiglami
vs.vs.vs.a.s.a.s.
rqb949t2snussvtmawbo8bi5.jpg

hülyacım baktım linke...peki o şapka fular takımını yaptığın ipin ismi ne..markası falan yani? fularınkini soruyorum özellikle...çünkü o şapkanınkinden farklı bi ip sanırım..daha yumuşak duruyorCADIARZU

çünkü ben ipçide hepsine baktım yoktu böle ip:çok üzgünüm:

başka yerlerde sorarım hem...biryere gittim ben o da zaten yaşlı bi amca...anlatamadımda ona...

birde canım şunu sorcam verdiğin linkte beyaz bi şapka var hani kızın başında simli oda...o şapkanın nasıl yapıldığını anlatabilirmisin canım:eek: bende istiyorum o model...

yada şu modelde olabilir

yeilapkape8.jpg

Canım o beyaz şapka aynen kırmızıyla aynı..önceki sayfalarda yazıyor.
İpimin adı Alize idi yanılmıyorsam..Bu şapkayı geniş bir zamanda yazarım, olur mu?
Bu arada sen ısınamadığımız kategorideki beyaz kelebeksen oyum yanlış yere yani sana gittibenneyaptımki kusurum affola geç farkettim:1hug:a.s.

hulyacim,bana bu harika ornegin nasi yapildigini anlatirmisin,
nasi bi iple
sislemi,tiglami
vs.vs.vs.a.s.a.s.
rqb949t2snussvtmawbo8bi5.jpg

Altına şiş ile başlanmış lastik örülmüş..Üstü tığ işi ama hep söylüyorum benim tığ işim çok iyi değil..Şişle örgüyü bilirim.:1hug:

Altına şiş ile başlanmış lastik örülmüş..Üstü tığ işi ama hep söylüyorum benim tığ işim çok iyi değil..Şişle örgüyü bilirim.:1hug:

canim cok sagolasin,ama bi sorum daha olacak,peki kac numara sis ile ve kac ilmekle baslamam lazim bitanemŞeniz

slm,
eğer resmi eklemeyi başarabildiysem,örneği bilen biri bana açıklayabilir mi?LÜTFEN

Eklentiler

• $şal beyaz1.jpg
    $şal beyaz1.jpg
    103,2 KB · Görüntüleme: 131
tacmahal bana bu örnek bildiğimiz delgi-dolgu gibi geldi..Tığ işinde çok iyi olmadığımı hep söylerim ama 3 boş kutu ve bir dolu kutu yapılmış tığ işi ile galiba..Daha iyi bilen biri yardımcı olur sanırım..

Canım o beyaz şapka aynen kırmızıyla aynı..önceki sayfalarda yazıyor.
İpimin adı Alize idi yanılmıyorsam..Bu şapkayı geniş bir zamanda yazarım, olur mu?
Bu arada sen ısınamadığımız kategorideki beyaz kelebeksen oyum yanlış yere yani sana gittibenneyaptımki kusurum affola geç farkettim:1hug:a.s.

CANIM teşekkür ederim...yazmanı bekliyorum mutlaka o bereyi..

bu arada ısınamadığımız kategori ne olaki anlamadım:uhm:

benmi varmışım orda?

38 beden için . 4 şiş numarasıyla öreceksen 70 iyi bence.Ama bilemiyorum tabii ipe göre de değişir.

tacmahal bana bu örnek bildiğimiz delgi-dolgu gibi geldi..Tığ işinde çok iyi olmadığımı hep söylerim ama 3 boş kutu ve bir dolu kutu yapılmış tığ işi ile galiba..Daha iyi bilen biri yardımcı olur sanırım..

ilgin için teşekkür ederim.

hülya peki bu şapkanın nasıl yapıldığını biliyormusun?
açıklayan olursa sevinirim!!!

Eklentiler

• $lopez.jpg
    $lopez.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 96
kızlar merhaba bende bebek battaniyesi örmek istiyorum tunus işi ile. Ama internette bulduğum modelleri çözemedim bir türlü bana da yardımcı olabilir misiniz.

merhabalar bende çocuk pançosu örmek istiyorum öle düz bir şey basit ama nasıl başlayacağımı bilmiyorum üstten düz başlayıp çoğaltarakmı gidicem son olarkta yakası ozman nasıl olur ayy pek anlatamadım da ama sizin bildiğiniz basit birşey varsa tarif edermisiniz?tşka.s.

hülyacım acil yardımın gerekiyor....ben bu şapkayı yapıyorum...

pict0541zy4.jpg

senin tarif ettiğin şekilde...yalnız hani şey demişsin ya 5 ör 1 kes 85 ilmek kalana kadar diye...o kısımda mesela şimdi ben 5 örüp 1 kestim o sırayı bitirdim arka sıraya gelincede kesicemmi yoksa arka sıraları normal örücemmi canım??:uhm:

kısa zamanda yzarsan sevinirim a.s.

orguetekmodeli370x226ki4.jpg
[/IMG]

kızıma bu eteği çok örmek istiyorum nako saten yada pırlanta ile örecem ama kaç ilmak ten başlayacam ve birde çift lastik örerken ilk ve son ilmak nasıl örülecek lütfen eteği çok örmek istiyorum yardım lütfen lütfen lütfen lütfeeeeeeeeeeeeeeeeen

X