Unun fiyatını öğrenebilir miyim? Muhtemelen toplu halde alırız, güzel satışlar diliyorum
Merhaba Sey-ren hanım,
Öncelikle elcağızlarınıza sağlık:) ve de maşallah size
Ben erik pestiline hiç dayanamam-2 kilo istiyorum, biber salçası-1 kilo, ince bulgur 1 kilo
Hiç acelem yok, ne zaman uygun olursa o zaman gönderin...para transferini de ne zaman gerekiyorsa kocanızın banka hesabına yapmayı tercih ederim, masrafsız EFT yapabiliyorum.
Görüşmek üzere:)
Sağol canım senin gibi bir mutfak kurduda beğendiyse sorun yok demektir.İlk sayfaya düzenlemeler yapacağım canım resimlerim hazır yarım yamalak eklemek istemiyorum çoğunun bitmişini çekip yapım aşamalarını konu başlıkları ile vereceğim.Kuurutulacak siparişlerin olursa önceden yazarsan hazırlamış olurum.
mrb arkadaşım çok guzel birşey yapıyorsunuz hayırlı ve bol kazançlı olsun maşallah herşey çok guzel ellerine sağlık
İyi geceler
Sayfanız hayırlı olsun.
Kazancınız bereketli ve bol olsun inş. Emeğinizi elinize sağlık hepsi için
Çok güzel açıklamışsınız herşeyi
Ben birşey sormak istiyorum.
Siz erikden marmelat yapıyormusunuz?
Yqpıyorsanız eğer ben almak isterim.
Teşekkür ederim canım sağolasın.Başladık bakalım bir işe inşallah sonunu güzel getireceğiz.
Marmelat falan siparişe göre yaparım canım..Yalnız ben postaneye sorayım cam kavanozda ürün alıyorlarmı.Yoksa ben pet kaplara koyarım sana geldiğinde sen hemen cam kavanoza aktarıp dolaba koyarsın.
Çok farklı istekler olunca toplam bir fiyat listesi de çıkaramadım.Ama 1 kg lık kavanozu 12 tl ye yaparım.Zaten 1 kg lık kavanoz 1 kg dan fazla alıyor.İstersen yapabilirim canım.
Biraz nette araştırma yaptım 400 gr marmelat satış fiyatı 12 tl imiş ona göre siz karınızı düşünün.Ne diyim benden yana helal olsun.Sizde beğenirseniz ve hakkınızı helal ederseniz başka ne isterim. :)
İşleriniz iyi olur Allah ın izniyle. Temiz ve doğal olan şeyin satışı olur zaten.
Ben yapabilirseniz eğer erik varsa siyah erik marmelatı rica ediyorum.
Marmelat istememin sebebi ben çok tatlı sevmiyorum. Reçel daha şekerli oluyor marmelata göre.
Birde marmelat katı oluyor. Daha çok seviyorum reçele göre.
Siz bana yazın ücretini vs nerey göndereceğimi ben göndereyim.
Tşk ederim şimdiden.
İnşallah canım.Ben elimden geldiğince ürünlerimi köy ve yayladan getirtiyorum ve genelde kendim temizleyip kurutuyor yada pişiriyorum.
Bunların içinde zeytinyağı bulgur tereyağı yufka ekmek nar ekşisi sumak bal gibi ürünlerimide yine köyde yaptırıyor ve getirtiyorum.Yapanda teyzem annem yengem ve bazen eşimin teyzesi.
Toptan bamya patlıcan alacaksam ya tarlaya gidiyorum yada toplatıp alıyorum.
Tamam canım siyah erik marmelatın hazır olunca haberleşiriz.Benim öncelikle şu hesap işimi halletmem lazım.Pestil dışında arkadaşlarımın siparişlerinin geneli hazır.
Ücretini yazdım canım ben 1 kg 12 tl ye yapacağım sen ne kadar istersen ben ona göre hazırlarım.Yarın banka ve postane işlerimi halledip yine buraya yazarım kargo ve ücret durumunu.
Saol cnm bana 1 kg yeter
Senden haber bekliyor olurum cnm.
Kolay gelsin çok
Teşekkür ederim canım.Bitince haber ederim.Öncelikle kargo sıkıntı yaratmasın derdim o.Yapıp yollamak olur önemli olan sizlere ulaşması.
Sevgiler
canım nar ekşin ne kadar kilosu sevgiler birde kim yapıyor ve akışkanlığı koyumu cıvık mı:)?
Seyrden kardeş hayırlı uğurlu olsun ilkonce.. Sevindim cidden .. Rabbim helâlinden kazandığın bu paraların bereketını arttırsın inşallah :) cnm bende bal konusunda bilgı almak istıyordum , bir cok yerden bal aldım, ama birturlu kaykısız bildığın bal olanını bulamadım .. Sana guvenebılecegımı düşünüyorum cnm yanlış anlamazsan kovanlarınızı var yoksa guvenebılecegğiniz birisindenmi alıyorsunuz , birde nerenin balı .. Çokmu soru sordum ..:) kusuruma bakma cnm .. Bilgi verebilirsen sevinirim ..
Canım teşekkür ederim seninde yüreciğine sağlık.Erik pestilinde patlama yaşadık.
Pestil isteyen canlar valla biraz bekleyecekler çünkü yapım değilde kurutma aşaması meşakkatli biraz.Pestiller hazır olduğunda buradan yazarım hesap işini o zaman hallederiz canım.Bu arada bende adam gibi bir hesap alayım kendime önce PTT den paypal hesabımı onaylatmıştım ama sonra IBAN numarası istedi onlarıda halledeyim o arada.Hazır olduğumda haberleşiriz.Çok sıkıntı çıkarırlarsa eşimin hesabına yatırırsınız bende ona göre adreslerinizi almaya başlarım.
Vallahi bu kadar sipariş çıkacağını bilsem biraz pestil saklar öyle konu açardım pestil işi kargoları uzatıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?