Ürünlerimizin yapılış aşamaları.Bunları ayrı başlıkta vermiyorum.Ayrıca konu açacaklarım içinde salça var daha.Bunlar daha öncede tarifini verdiğim ama yeni yaptığım çekimler.Resimlerde gördükleriniz.
Erişte yapımı.Annemle beraber sacda yaptık.Ben birini saca atacağım derken sündürdüm
Becerikliyim diye geçiniyorum.Anem çok kızdı.
Arkadaşlarına yollayacağın şeye daha çok önem vermelisn diye.Evlendim hala azar işitiyorum yahu
İnşallah Elifim'de beğenir.İlk kargo ona çıktı çünkü
Bahçemden 2 kare var tam yağmur çöktü ve ben pestilleri toplayacağım diye tüm askıdaki çamaşırlarımı ıslattım
Ve taze nane yıkadım kuruması için biraz güneşte beklettim.(yağmur yağmadan evvel)şu an evin içinde gölgede kuruyor.Güneşte kuruyan nane kararır ve tüm kokusu gider.
Bir başka resimde tamamen köy bulgurunu görüyorsunuz.Birde kaşıkla tamamen doğal vişne marmelatını görmektesiniz..İstemeyin ama seneye ölmez isek daha çok yaparım kalmadı çünkü
Ve yaş başları temizlenmek için bekleyen temizlenip iplere dizilen bamyacıklar.İçlerinden irilerini seçiyorum.Çok küçük miniminnacık bamyalarıda pek tavsiye etmiyorum.Bamya ne kadar iri olursa (kocamaaanda demiyorum ama)faydası çok daha fazladır.Unutmayın.Yinede ben isteğe göre içlerinden seçtim ona göre ayarladım.