Arkadaşlar PTT nin yurt dışı kargo fiyatlarını varış günlerini yazıyorum.Genel olarak tüm ülkelere sevkiyatları bulunmaktadır.
İSVİÇRE:2 KG 52 TL Uçak ile varış:11-14 gün
ALMANYA:2 KG 47 TL Uçak ile varış:7-10 gün
BELÇİKA :2 KG 74 TL Uçak ile varış:6-8 gün
KANADA :2 KG 83 TL Uçak ile varış:8-10 gün
HOLLANDA :2 KG 52 TL Uçak ile varış:7-10 gün
Çok fazla ücretler karar sizin dostlar.
Bunlara göre kendinizi ayarlarsanız daha iyi olur canlar.2 KG Organik ürün alacağız diye çok fazla paralar ödemek istemiyorsanız siparişlerinizi bu doğrultuda verirseniz çok sevinirim.
Yok ben ücretimi verebilirim diyorsanız ben isteklerinizi size ulaştırmak için elimden geleni yaparım.
YURTİÇİ KARGO FİYATLARI İSE
Kilosu 3 TL DEN BAŞLAYIP KUTU EBATLARINA GÖRE DEĞİŞİKLİK GÖSTERİYOR.+ - 2-3 TL Arası ücret çıkmaktadır.
Ben İstanbul'a yolladığım 3.600 gr lık koliye alıcı 10 TL ücret ödemiştir BİLGİNİZE.
SEVGİLER
Neyle ilgili cnm bu bal olayı ; bilgi falan .. Anlamadım İnan ... Aklıma drek şey geldibalı yiyorsun sonra bir aya kalmadan hamıle kalıyomuşun :):) ah Aaahh keşke öle bişiy olsa kilolArca alırım yerim yanı benimkide hayal ... Bu arada bnm bebeğim olmuyor seyrenciğim .. Yani henüz olmuyor .. Zamanı gelmemiş ...1.5 yıl oldu .. Rabbim hayırlısını versın..
parayi gectimde günler cok fazla manti filan o kadar günde gelmez sanirim ziyan olur üzüldüm simdi
Seyren kardeş senden haber bekliyorum ...
canım bi dizgi kuru patlıcan ne kadar?Arkadaşlar sipariş listesini hazırladım tüm sıkıntı pestillerde kurumak bilmedi nemli hava olunca.Ben listeyi yazayım eksik fazla varsa yazarsanız sevinirim.
BOREAS
Yufka 5 adet
Erişte 1 Kg
Yarma 500 gr
Kurutulmuş Patlıcan 50 adet
Pilavlık Bulgur 1 Kg
Erik Pestili 1 Kg
Mantı 1 Kg
Bamya (yaş) 2 kg
ELİF
Mantı 1 Kg
Erişte 2 Kg
(KARGOYA VERİLDİ)
KAZEN
Erik Pestili 1 kg
CİNCİKK
Kurutulmuş Biber 1 ip
İsot 1 Kg
Erişte 1 Kg
SEVCAN62
Pestil 1 Kg
Salça 1 kg
YUNLU1976
Pestil 1 Kg
Erişte 1 Kg
Pilavlık Bulgur 1 kg
Bamya kurtulmuş 2 Kg
Aşurelik buğday 500 gr
SAİKİNG
Pestil 1 kg(canım 2 dedin çıkarsa yollayacağım bekleyenleri eli boş çevirmeyelim)
Biber Salçası 1 kg
Pilavlık Bulgur 1 kg
TURKUAZ
Erik Marmelatı 1 Kavanoz
Canım şu an için evet sıkıntılı olur.Bulunduğun ülke ve TR biraz daha kışa dönsün o zaman yollarım sana.Şu an gelene kadar nerede nasıl kalacak bilemeyiz.Ve içinde kıyma olduğundan kokma bozulma riski var.Her ne kadar fırınlamış olsamda bu onu en fazla havalar serinse 3-4 gün muhafaza eder.Bu yüzden sen biraz bekle hayatım
Ürünlerimizin yapılış aşamaları.Bunları ayrı başlıkta vermiyorum.Ayrıca konu açacaklarım içinde salça var daha.Bunlar daha öncede tarifini verdiğim ama yeni yaptığım çekimler.Resimlerde gördükleriniz.
Erişte yapımı.Annemle beraber sacda yaptık.Ben birini saca atacağım derken sündürdümBecerikliyim diye geçiniyorum.Anem çok kızdı. Arkadaşlarına yollayacağın şeye daha çok önem vermelisn diye.Evlendim hala azar işitiyorum yahu İnşallah Elifim'de beğenir.İlk kargo ona çıktı çünkü
Bahçemden 2 kare var tam yağmur çöktü ve ben pestilleri toplayacağım diye tüm askıdaki çamaşırlarımı ıslattım
Ve taze nane yıkadım kuruması için biraz güneşte beklettim.(yağmur yağmadan evvel)şu an evin içinde gölgede kuruyor.Güneşte kuruyan nane kararır ve tüm kokusu gider.
Bir başka resimde tamamen köy bulgurunu görüyorsunuz.Birde kaşıkla tamamen doğal vişne marmelatını görmektesiniz..İstemeyin ama seneye ölmez isek daha çok yaparım kalmadı çünküVe yaş başları temizlenmek için bekleyen temizlenip iplere dizilen bamyacıklar.İçlerinden irilerini seçiyorum.Çok küçük miniminnacık bamyalarıda pek tavsiye etmiyorum.Bamya ne kadar iri olursa (kocamaaanda demiyorum ama)faydası çok daha fazladır.Unutmayın.Yinede ben isteğe göre içlerinden seçtim ona göre ayarladım.
Arkadaşlar sipariş listesini hazırladım tüm sıkıntı pestillerde kurumak bilmedi nemli hava olunca.Ben listeyi yazayım eksik fazla varsa yazarsanız sevinirim.
BOREAS
Yufka 5 adet
Erişte 1 Kg
Yarma 500 gr
Pilavlık Bulgur 1 Kg
Erik Pestili 1 Kg
Mantı 1 Kg
Bamya (yaş) 2 kg
ELİF
Mantı 1 Kg
Erişte 2 Kg
(KARGOYA VERİLDİ)
KAZEN
Erik Pestili 1 kg
CİNCİKK
Kurutulmuş Biber 1 ip
İsot 1 Kg
Erişte 1 Kg
SEVCAN62
Pestil 1 Kg
Salça 1 kg
YUNLU1976
Pestil 1 Kg
Erişte 1 Kg
Pilavlık Bulgur 1 kg
Bamya kurtulmuş 2 Kg
Aşurelik buğday 500 gr
SAİKİNG
Pestil 1 kg(canım 2 dedin çıkarsa yollayacağım bekleyenleri eli boş çevirmeyelim)
Biber Salçası 1 kg
Pilavlık Bulgur 1 kg
TURKUAZ
Erik Marmelatı 1 Kavanoz
Hii sey_ren bunlardamı yapıyosun.Yahu bilsem salça almazdım.Geçen gün bir marketten ev salçası aldım.Teneke kutudakiler hemen küfleniyor.Kışlık bişiler olabilir.Bu arada olaylı paket aldım.Ellerine sağlık.Erişteleri kuruması için tepsiye koydum.Mantıyı da buzluğa hemen attım:)
sey-renciğim kusuruma bakma. Nedense bana her zaman mail gelmiyor; ben de geç farkediyorum yazılanları. İstediklerim evet, onlar da, sen hesap işini ne yaptın? Bu arada kargoya ne zaman verebilirsin? Ben sanki haftaya çarşambadan sonra doğum yapacak gibiyim, salı günü kontrolüm var. Benden haber beklesen ve siparişimi bekletsen bir sıkıntı olur mu?
Önemli değil canım,sen iyi olda.
Canım hesap işini hallettim sayılır bankadan haber bekliyorum benlik birşey kalmadı kartım ve numaram gelirse işlem hallolacak.Ben o zaman özelden paylaşırım.
Sen bebeğini sağ salim kucağına al,hayırlı haberlerini alalım sen bana yolla dediğin an ben sana yollarım.Pestil az kaldı kuruyor canım.Bugünün güneşi iyi geldi.Birde hepsini birden yapamadım,malum benimde var bir yumurcak 2 defada yaptım zaten yayla eriğide bekliyorum özelden de pestil siparişi aldım gelseydi bu arada kurutmak daha kolay olurdu.
Mantını ben yerimana yenisini yaparım çünkü buzlukta değil fırınlanmış olsada buzlukta olmadığından en fazla 15-20 gün dayanır.Ben yaparım yine senden hayırlı haberleri alalımda canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?