Tamam canım nasıl dersen
Evet acı biberim var iyi acı hemde
Kilosu 12 TL
Mantıyıda en kısa zamanda ögrenip haberleşiriz
kilosu derken 1 kilo kurutulmus mu yoksa 1 kilo biber alip kurutmak mi ?
eger kurutulmussa fena kaziklandik bu sene
Sen mantiyi ogren eger olursa biberide konusup haberlesiriz
Canım benim Allah razı olsun.PAYPAL'I devreye sokacağım inşAllah yapabilirsem.
Yurt dışı içinde şu an için en iyi kargo PTT gözüküyor.Normalde bugün verilen kargo şehirler arası ertesi gün öğleye ulaşmış oluyor.
Fiyatlarına gelince kilo başına 3,5 dan başlıyormuş.Bugün ben 3,600 gr İstanbul'a kargo yolladım.10 TL kargo ücreti çıktı.Yani verdikleri fiyatın bazen kutular için desi hesabı yapınca beklediklerinin altında kargo ücretleri çıkıyor.Şehir içi isteyenlere ben PTT ile yollayacağım.Yok illa istedikleri bir kargo şirketi varsa onunla da yollayabilirim.
Ben zaten yaptıklarımı hani derler ya çok fazla kar amacı gütmeden yapıyorum.Amacım karşımdaki insanında kargoya çok fazla ücret ödememesini istiyorum ki aldığı şeylere verdiği para değsin.
MANTI olayına gelince normalde kuzu ve dana eti yiyebiliyorsan tercihim kuzu etinden yana.Ama normaldede kuzu eti yiyemiyorum dersen dana yapayım ki risk olmasın.
Yurt dışından sipariş olursa öncelik bulundukları ülkeye yollayacağım yada istedikleri ürünlerin giriş çıkışlarında sorun olmasın.Onu öğrenirlerse ben seve seve yollarım.
Evet 1 kg kurutulmuş canım
Sen 1 kg yas biber alıp kurutup pul biber yaparsan 1 kg dan çok daha az çıkar yaş acı sivri biber kilosu şu an 4 TL nereden baksan ben 2,5 kg almam gerekecek
buda 10 tl yapar ki sana 1 kg biber çıksın
Ha bana dersen ki 1 kg yaş biberde yap ben ne çıkarsa sana yine yollarım canım
Şöyle düşün 100 kg biberden 22 kg (etli biber ise)salça çıkıyor yani yarının yarısı eee kırmızı biberi kurutacagız oda var
Ha anladım canım tamamben pul biber anladım tamam ondan şu an isteyen olmadı ama evet yaparım tabi ki
Yeşil biberin fiyatı daha uygun
Mesaj kutumuda boşalttım canım
Eger manti olursa o zaman biberide soylerim ama o bi haftaya anca kuruyor galiba
sen mantiyi biran once ogren
Tamam canım ben mantıyı öğrenirken sen 1 kg acı kurutulmuş kırmızı bibermi istiyorsun eğer öyle ise ben yapayım olursa beklememiş olursun.
Olmazsa burada satarım ben onu Allahın izni ile
Kızlar bugün İstanbuldan bir arkadaş telefon etti bamya sordu.İsteyen olursa yaş-yada kurutup yollayabilirim
Ve Boreasım erik pestilinin kurumadan önceki hali canım..Sonrakiler aşama aşama yeni konu başlığında olacak canım.Tüm resimleri toplayıp yavaş yavaş paylaşmaya başlıcam artık.
Kız hamile halimle bu bana yapılır mı?Pestil Harika görünüyor. İyi ki tanımışım seni ve iyi ki kadınlar kulübü diye bir platform var. Sayende ilk başta kol böreği olmak üzere çok güzel tarifler öğrendim ve sayende el yapımı nefis şeyler yiyeceğim. Ellerine sağlık, kazancın bol olsun canım
Bu arada bir bilgi paylaşmak istedim. Belki duymamış olanlar vardır. Sen bu pestilin içine susam koyarak faydasını da kat kat artırıyorsun çünkü susamda bol miktarda kalsiyum vardır. Yani sütteki kalsiyumdan bile fazla! Onun için çocuklarınıza bol susamlı yiyecekler yedirin.
Canım yaş bamya demişsin, kilosu ne kadar? Bir de bazı yerlerde büyük bamyalar olur. Sizin orada satılanlar o büyüklerden mi yoksa bildiğimiz küçük-orta boy olanlardan mı?
offf o pestil ne öylee çok canım çekti SEYREENNNNN
herşeyi düzenleyip ilk sayfaya eklemeni sabırsızlıkla bekliyorum canım,siparişlerim olacak
NOT: Canım kg-gr-adet ifadelerini mutlaka kullan olurmu,öpüyorum
Pestil var ise fiyat bilgisi olursa bende almak istiyorum !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?