Off offff yeşil mercimekle yapmışsın,ağzım sulandı.Maşallah ben bu işlere başlayınca evde doğru düzgün yemek yapamaz oldum. Kocişim aç kalıyor Hep aynı şeyler yapıyorum bu aralar.
Bende istiyorum ondan.Birde ıspanak başı varsa off off diyorum canım.Ellerine sağlık,civcivlere afiyet olsun.Teyzesi öpüyor onları.Eşinede selamlar,Allah ondan da razı olsun canım.
Canım hayırlı sabahlar,bana özelden bilgilerini paylaşırmısın
günaydinnnn bende gördüm mandalin üzüm allahim yem yesil her yerrrr
diyecenki sizin orda yok mu pazarda manavda cokkkkkk ama dalinda görmek almak bir baska olurrr
allah daha mutlu etsin canimmm
canım ellerine sağlık çok sverrek içtik dün akşam civcivlerim de ellerinden öper eşim de çok beğendi hürmetler sey_ren hanım' a dedi :)
sen hergün aynı şeyi de yapsan yenir yavrum elin lezzetli çünkü :)
Kız bacım benim siparişler hazır mı? Kolay gelsin sana,
Seyren hanım evime geldim benim siparişlerimide gönderebilirmisiniz.
Daha olmadılar canım olsunlarda yollarım inşallah,hurmalar oldu ama kargo almıyor işte yazık ki
Allah razı olsun canım,mandinaları yolda ziyan etme benim yerime çocuklara bol bol yedir sen de ye ben yemiş gibi olurum: ))
buradanda yazmak istiyorum,
dün geri kalan siparişlerim geldi.
o domates sosu bu kadar mı güzel kokar...
o patlıcan kurularu,fasülyeler...resmen aşk yaşadım
çiğ çiğ yiyesim geldi
zeytinyağı,turşu..hepsi ayrı ayrı çok güzel,
maşallah hepsini özenle poşetlemişsin.
hele o turşular
eşim açıyor bi poşet daha,bi poşet daha: ))
en son dediki:''hey maşşallah kadıncağız üşenmemiş matruşka gibi paketlemiş,ben olsam poşet parasıda isterdim''
eşimde teşekkürlerini iletiyor sana,ikimizde bayıldık
Allah razı olsun canım: ))
bu arada herkes aldığı ürünlerle pişirdiği yemeği paylaşmış.
ben sadece dolma ve biber kavurması yaptım.
biber kavurmasının fotoğrafını çekmek aklıma bile gelmedi hemen hüplettim
dolmaları resimlemeye utandım,ilk yapışımdı çünkü
ama bir daha ki yemeği bende fotoğraflayacağım(tabi yemeğin tipini tuttturabilirsem: ) )
Merhaba sey_ren hanım, benim salça sıkıntım var. nerden nasıl temin ederim bilmiyorum, market salçası istemiyorum artık.
salça da satıyor musunuz, salçayla ilgili bilgi verdiğiniz sayfa nerdedir acaba :26: maşallah 44 sayfa olmuş. ben biraz tarayayım
Eşinin söylediğine çok güldüm canım ya.
Ya ilk önce kaplara koydum bir telefon geldi gittim postaneye heryer turşu kokuyor
Artık ne yapayım poşetledim.Yoksa alamayacaklar diye ödüm koptu.Sağolsun arkadaşta yardımcı olduda aldı.
Canım zeytinyağım gerçekten çok güzel.Hani ürünlerime genelde kefil oluyorum ama hiç çekinmeden kefil olduklarım varki,domates kurularım,fasulyelerim,bal,zeytinyağım,eriştem....uzar gider.Elimden geldiğince sizlere sizi memnun edecek şeyler yollamaya gayret ettiğim gibi neyi nasıl yaptığımı içine koyduğumuda paylaşıyorum.Allah hepinizden razı olsun en büyük sevincim sizin memnun olmanız.Patlıcan kuruları sana az geldi.Burada kurtaramadım ki arkadaşlarımdan.artık en sonunda dedim size yok netteki arkadaşlarıma bunlar.
Eşinde de Allah razı olsun selamlarımı ilet canım.Çook öptüm seni.
Afiyet olsun canım.Bebişin canı çekince gerisi teferruat.Bir dahakine resimlersin.Ve şekil önemli değil o gün yaptığının kokusu buraya kadar geldi bugün bende yapacağım.Üstümde yolladığım kargoların ferahlığı var bugün bende kocişime adamakıllı bir yemek yapayım
Canım sen yolladıklarımın tariflerinide istiyordun aklımda.Ben henüz yapamadım ama bugün ilerleyen saatlerde fırsat bulursam ayrı başlıklarda sana tarifleride yazayım.
tamam Seyren Hanım çok teşekkür ederim
akşam ben eşimle konuşayım, bir de şu sayfaları bir tarayayım, 8'e geldim
ondan sonra siparişlerimi kesinleştireyim inşallah.
erişte de alcam sanırım. bir de siyez bulguru öğrenmiştim Boreas'tan. bir türlü alamadım, aklım kaldı. ondan da var mıdır sizde :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?