Ordu///52

selam hemşerilerim nasılsınız.
öpüyorum hepinizi.... kimsecikler yok...

benim eşimde Ordulu...
ve bizde 1.5 sene oldu Ordudayız.
eşim işini mişini hep burda kurdu geri gitmemiz imkansız gibi bişey olduuu..

Ama Ordunun havası doğası bir harika.
yaylaları çok güzel.

Son düzenleme:
meraba arkadaşlar bende ordu/korganlıyım ama oalarada yaşamak nasip olmadı okul iş hayatı derken istanbulda kaldım işallah bir gün orduya temelli giderim

arkadaşlar hiçmi ordu ve ilçelerinden yok bukadarmıyız türkiyede istanbulda bu kadarız demekki !

Merhaba hemşeriler, :KK3::KK3:

Topik karıştırırken burayı buldum, çok da iyi oldu, ben de Ordu/Ulubey'denim ama 5 yaşımdan sonra falan Gülyalı'da yaşadım, 9 yıl önce de İstanbul'a taşındık. İyi ki memleketimde doğup büyümüşüm, oraların havası, tadı başka, seviyorum memleketimi... :KK61:

Merhaba hemşeriler, :KK3::KK3:

Topik karıştırırken burayı buldum, çok da iyi oldu, ben de Ordu/Ulubey'denim ama 5 yaşımdan sonra falan Gülyalı'da yaşadım, 9 yıl önce de İstanbul'a taşındık. İyi ki memleketimde doğup büyümüşüm, oraların havası, tadı başka, seviyorum memleketimi... :KK61:

Selam hemşerilerim..
Bizim de memleket Ordu, cok seviyorum oraları..

Anemde Gülyalı'dan.. Orasi ayrı bir güzel deniz falan yakın :KK61:

Selam hemşerilerim..
Bizim de memleket Ordu, cok seviyorum oraları..

Anemde Gülyalı'dan.. Orasi ayrı bir güzel deniz falan yakın :KK61:

Aleykümselam. Hakikaten Ordu da Gülyalı da ayrı güzel, giden hayran kalıyor. Çok şükür ki benim orda yaşama şansım oldu. :KK61: Annen neresinden Gülyalı'nın, tanıyor olabilirim.

Aleykümselam. Hakikaten Ordu da Gülyalı da ayrı güzel, giden hayran kalıyor. Çok şükür ki benim orda yaşama şansım oldu. :KK61: Annen neresinden Gülyalı'nın, tanıyor olabilirim.

Evet biz normalde sadece tatillerde gidiyoruz. Ama bu sene babannem ve anneannemi kaybettim :KK43: :KK43:o yüzden cok fazla Orduya gittik :KK43:. Annemler Mustafalı köyünden.. Ben oralari pek bilmem ama bir tane cok eski bu okul var eskiden şehit düşmüş birinin ismini vermişler diye hatirliyorum. Annemin kızlık soyadı Yücel, ya sizin?

Evet biz normalde sadece tatillerde gidiyoruz. Ama bu sene babannem ve anneannemi kaybettim :KK43: :KK43:o yüzden cok fazla Orduya gittik :KK43:. Annemler Mustafalı köyünden.. Ben oralari pek bilmem ama bir tane cok eski bu okul var eskiden şehit düşmüş birinin ismini vermişler diye hatirliyorum. Annemin kızlık soyadı Yücel, ya sizin?

Allah gani gani rahmet eylesin inşallah. Babam muhtemelen tanır o tarafları, ona ben bir sorayım. :KK61: Bizim de soyismimiz Çelenk, merkezdeydik biz o Hükümet konağında oturuyorduk, belki bilir annenler. :KK61:

Allah gani gani rahmet eylesin inşallah. Babam muhtemelen tanır o tarafları, ona ben bir sorayım. :KK61: Bizim de soyismimiz Çelenk, merkezdeydik biz o Hükümet konağında oturuyorduk, belki bilir annenler. :KK61:

Amiiin, Allah razı olsun... Aksam anneme soracağım bende :KK54:

benim de annem ünye eşim ulubeyli. ben istanbulda doğup büyüdüm. 4 yıl üniversitede ordu mrkezde yaşadım. türkiyede tek geçerim orduyu.:KK3::KK3::KK3:

benim de annem ünye eşim ulubeyli. ben istanbulda doğup büyüdüm. 4 yıl üniversitede ordu mrkezde yaşadım. türkiyede tek geçerim orduyu.:KK3::KK3::KK3:

Ordu dışına çıkmamışsın yani, eşinden Ordu'dan oh. :KK1::KK1: Ordu hakikaten çok güzel bir yer, doğasıyla hele, cennet gibi. Özel olmazsa eşin neresinden Ulubey'in? Benim de annemler de oralı da tanır muhtemelen, hatta dedem Ulubey'in eski belediye başkanlarındandır. :KK61:

ordu merkez boztepeli yok mudur hiiiçççç yada ordu gölköyyy:KK6:

selam herkese..
bende ünyeliyim tekkiraz dan...
yaklaşık 30 senedir ist da olsakta biz has ve has ünyeliyiz....
benim memleketim bambaşka...
:KK16::KK16::KK16:

aybastılıyım, ünyeyi de bilirim ama ankarada doğdum büyüdüm :KK34:

X