- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- Konu Sahibi EU1
kocikimm ordulu
kıs nisacım kocan ordulumu be bnm de aşkım ordulu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kocikimm ordulu
Merhaba hemşeriler,
Topik karıştırırken burayı buldum, çok da iyi oldu, ben de Ordu/Ulubey'denim ama 5 yaşımdan sonra falan Gülyalı'da yaşadım, 9 yıl önce de İstanbul'a taşındık. İyi ki memleketimde doğup büyümüşüm, oraların havası, tadı başka, seviyorum memleketimi...
Selam hemşerilerim..
Bizim de memleket Ordu, cok seviyorum oraları..
Anemde Gülyalı'dan.. Orasi ayrı bir güzel deniz falan yakın
Aleykümselam. Hakikaten Ordu da Gülyalı da ayrı güzel, giden hayran kalıyor. Çok şükür ki benim orda yaşama şansım oldu. Annen neresinden Gülyalı'nın, tanıyor olabilirim.
Evet biz normalde sadece tatillerde gidiyoruz. Ama bu sene babannem ve anneannemi kaybettim o yüzden cok fazla Orduya gittik . Annemler Mustafalı köyünden.. Ben oralari pek bilmem ama bir tane cok eski bu okul var eskiden şehit düşmüş birinin ismini vermişler diye hatirliyorum. Annemin kızlık soyadı Yücel, ya sizin?
Allah gani gani rahmet eylesin inşallah. Babam muhtemelen tanır o tarafları, ona ben bir sorayım. Bizim de soyismimiz Çelenk, merkezdeydik biz o Hükümet konağında oturuyorduk, belki bilir annenler.
Amiiin, Allah razı olsun... Aksam anneme soracağım bende
benim de annem ünye eşim ulubeyli. ben istanbulda doğup büyüdüm. 4 yıl üniversitede ordu mrkezde yaşadım. türkiyede tek geçerim orduyu.