Sevgili Oralet, badem ve diger bayanlar,
Ben de baris beye meme buyutme ameliyati oldum. Cok yeni daha bir hafta bile olmadi. Baris beyi secmemde sizin yazdiklarinizin cok etkisi oldu. Tesekkur ederim. Zaten cok samimi ve isinin uzmani oldugunu da gorusmemde anlamistim.
Benim agri esigim biraz dusuktur, bu nedenle kasin kesildigi kas alti yontemini eledim. Kas zari alti oldum, agrim oldu ama her gecen gun kendimi daha iyi hissediyorum.
Bayram sonrasi da kontrole gidecegim. İnsallah hersey yolunda gider.
Su siralar dikkat etmem gereken bir sey var mi. Siz ne zaman banyo yapmistiniz, bir sakincasi yok degil mi.
Bir de ben buyuk olsun istemedim, etrafimda da cok kimsenin haberi yoktu. Boyum 1.52 kilom 55 gibi, omuzlarim genis aslinda, ama baris beyle de konustuk, 250 ya da 280 olabilir dedik, 250 nin kucuk olacagini soyledi ben de tamam dedim, 280 takti.
İsin ilginc yani, ben yorumlari okurken bayanlarin keske daha buyugu olsun demelerine anlam veremiyordum ama simdi ben de acaba bir buyugu mu olsaymis diyorum:) su an sporcu sutyenim var, bakiyorum hani boyle bir operasyona girmisken buna degecek bir olcuye kavusmak daha mi mantikliydi diyorum.?
Ama yine de herseyde bir hayir vardir diyorum yine de moralimi bozmak istemiyorum. Ne de olsa Eskisine gore 280 cc daha buyugum:)))
Sevgiler.....
Bayraminiz kutlu olsun.
Yorumlarinizi bekliyorum.
Vee uzunum seni hatırladım Barış Çakır meleği daha aramızda :))
Hadi bakalım şimdi sen bu yorumu ne zaman yazmışsın bakayım ona göre sana da önerilerde bulunayım :)) Maksimum 2 hafta veya en iyi ihtimalle 10 gün kadar olmuş ameliyatın, ben bu satırları yazdığımda sen yan yatmaya yavaş yavaş alışmış olacaksın :))
Bandajlardan sonra banyo izni veriyor Barış Bey fakat ben ve diğer arkadaşlarda gördüğüm bir husus şuydu; banyo yapmaktan tedirgin olup ilk gün yapamadık hiçbirimiz
Ertesi gün daha bir rahat girdik tabi alelacele ben mesela göğüslerimi bıraksam düşecek sanıyordum öyle bir hissiyat elimden bırakmadım hiç onları :) Tabi geçiyor bu durumlar zamanla.
Sen banyo yapabilirsin bandajların çıkmıştır hatta ve hatta yan yatabilirsin abartmadan yazıyorum üzerine bile yatabilirsin. Üzerine yatmak masaj etkisi yapar öyle yatmaya alışık değilsen bile bir müddet yatıp şekil değiştirmeni öneririm. Masaj verdiyse ihmal etme herkesin sandığının aksine masajlar bir iki ay değil bir iki yıl yapılmalı.
İlk dönemler henüz oturmamış ve bir müddet bandaj etkisine maruz kalmış olduğu için öyle düşünmüş olman çok normal ama 1.aydan itibaren ödemlerin gitmesi ve sonrasında göğüs altı kıvrımının oluşmasıyla birlkite seni tatmin edecek bir görüntüye kavuşacaksın :) Sanki boyuna göre kilon biraz fazla gibi biraz kilo verirsen bunun da çok faydasını görürsün. Ben düz dar bir tişört bile giysem kendimi adnan hocanın tv deki hatunları gibi hissediyorum. Ki rahatsız oluyorum bu durumdan. Son yorumu beğendim eskisine göre 280 cc daha büyüğüm :))
Ben 1.yılımı doldurduğumda Barış Bey'e yeni yıl şerefine bir yazı yazmıştım. Dur hatta bulayım onu da paylaşayım bana şu an gözlerim dolu dolu geçmişi hatırlattın.
31.Ara.2010 tarihinde 13:28 saatinde
Sevgili doktorum Barış Çakır,
Çok değil bundan 1 sene kadar önce sıradan, yorucu ve
yıpratıcı bir Aralık gecesinde 2010 yılına değişik bir giriş
yapmak için her şeyden önce kendim için adımlar atmak için ne
kadar kararlı olduğumu hatırlıyorum..
Sonra dedim burnumu yaptırayım oyalanır biraz kendimle
uğraşmış olurum. O kadar yıkkın ve karanlık bir dünya
sarmıştı ki beni internette üç kelime yazdım ve karşıma
çıktı Op.Dr. Barış Çakır..
Okurken burun değil de göğüs ameliyatı olayım dedim hatta size
mail atarken burun konusunu unutmuştum bile. :)
Bir ameliyat insanı kaç derece değiştirebilir ? Kendimi ele
alırsam 290 (cc) derece :)
Burnumu da yaptınız ama ilk ameliyatımın benim hayatımdaki yeri
apayrı.
2010 da ne yaptıysam kendim için yaptım hani yeni bir sayfa açma
tabiri vardır ya ben eşsiz bir sayfa açtım. Her şeyiyle güzel
bir yıl oldu benim için.
Memorial’de burun kontrolüne geldiğim bir gün bana bir soru
sormuşlardı “Barış Çakır’ı nereden buldunuz?” Yarım bir
A4 kağıda yazmamı istediler. Bu yetmez dedim hakikaten yetmedi 3
sayfa dolu dolu yazdım, şimdi size yazarken zorlandığımı
söyleyebilirim. Sizin başarınızı, size anlatırken cümlelerim
yetersiz geliyor uygun kelime bulmakta zorlanıyorum.
Hikayesini bilmediğiniz, ameliyat ettiğiniz binlerce kişiden
biriyim. Hepimizin ortak paydası
”mutluluk”.
Hayatımı iki döneme ayırdım B.Ç.Ö. – B.Ç.S. ki benim için
bir milattır.
İşte en çokta bu yüzden geride bıraktığım bu güzel yıl
için size binlerce kez teşekkür ediyorum.
Eşinizle, çocuklarınızla, hastalarınızla birlikte; huzurlu,
başarılı, sağlıklı her şeyden önemlisi mutluluk dolu iyi
seneler diliyorum..
Mutlu Hastanız :)
Oralet (tabi nick değil kendi adımı kullandım burada :) )