günaydınn sekerim. zaten seninle pazartesi insallah görüsecez
günaydın butterfly cımm, inş evet, ameliyatından ne kadar önce görüşürsek o kadar ii, öpüyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınn sekerim. zaten seninle pazartesi insallah görüsecez
Canım, sen haftaya ameliyat olmaya karar bile vermişsin, çok sevindim senin adına, hadi hayırlısı
200-250 cc lerden bahsediyosun ama hangi yöntemle koncak protez onu söylememişsin; protezin büyük-küçük görünmesinde yönteminde payı var.
Doktor seçimini yaptın mı peki?
Bende 275 cc, dual plan ile kullanıldı; 33 gün felan oldu ameliyat olalı; konuşmuştuk detayları seninle biliyosun. Minyon tipli olduğum için hiç öle küçük durmuyo(tabi bu da göreceli bi kavram).
Sen küçük olmasından kaygılandığını da belirtirsen doktora, eminim olabilecek max. limit neyse senin fizigin için onu yapmaya çalışacaktır.
Ameliyat öncesi tüm detayları bekliyoruz senden
canım bu ara görüşemedik seninle eğer özel olsaydı zühtü beye olcaktım ama hacettepede olmaya karar verdim doktorum figen özgür.yuvarlak orta yada yüksek profil ddi bn ameliyattan önce tekrar olabilcek büyüklükte dolgun istediğimi hatrlatcam kas altı dmşti doktorum bgn tekrar sordum bi kısmı kas altı bi kısmı üstünde olcak dedi dual plan bu oluyordu sanırım :) bu arada büyüklük konusunda brz kaygılıydım ama forumda tekrar bi dolaşıp kivinin yazdıklarını okuyunca için rahatladı onunkide 250 cc ve gayet hoş büyük duruyorlar bnde mnyon olduğum için sen gbi sanıyorum benide tatmin eder büyüklüğü.
evet cnm o yöntemin adı dual plan, bende aynı şekilde oldum. doktor içine sindiyse, eminim sorup soruşturmuşsunda zaten hayırlısı olsun diyorum. tamamı kas altında olsa, 250 cc felan küçük olabilir, bizim gibi meme dokusu cok az olanlara ama, dual plan da protezin alt kısmı, kasın üstünde olduğu için, gögsün alt kısmı dolgun oluyo üste oranla. Protez damla şeklinde olmasa da, bu yöntemle sonuçta damla görüntüsü alınıyo yandan bakıldığında.
Ameliyattan ilk çıkınca, gögsün üst kısımları inanılmaz şiş ve ödemli oluyo, protezin üstü kasın altına yerleştirildiği için. O yüzden o görüntü cok çirkin gelcek sana :) Üst taraflardaki şişlikten ötürü, meme ucu aşağı(yere) doğru bakıyo gibi oluyo. Bende 10 gün içerisinde indi büyük ölçüde üstteki şişler, ödemler.
İnş herşey yolunda güzel geçicektir canım; ben cok hızlı davranıp oldugum için ameliyatı, cok böyle öncesi sonrası felan konuşamamamıştım KK da. Böyle paylaşabilmek en güzeli..
Sevgili Oralet, badem ve diger bayanlar,
Ben de baris beye meme buyutme ameliyati oldum. Cok yeni daha bir hafta bile olmadi. Baris beyi secmemde sizin yazdiklarinizin cok etkisi oldu. Tesekkur ederim. Zaten cok samimi ve isinin uzmani oldugunu da gorusmemde anlamistim.
Benim agri esigim biraz dusuktur, bu nedenle kasin kesildigi kas alti yontemini eledim. Kas zari alti oldum, agrim oldu ama her gecen gun kendimi daha iyi hissediyorum.
Bayram sonrasi da kontrole gidecegim. İnsallah hersey yolunda gider.
Su siralar dikkat etmem gereken bir sey var mi. Siz ne zaman banyo yapmistiniz, bir sakincasi yok degil mi.
Bir de ben buyuk olsun istemedim, etrafimda da cok kimsenin haberi yoktu. Boyum 1.52 kilom 55 gibi, omuzlarim genis aslinda, ama baris beyle de konustuk, 250 ya da 280 olabilir dedik, 250 nin kucuk olacagini soyledi ben de tamam dedim, 280 takti.
İsin ilginc yani, ben yorumlari okurken bayanlarin keske daha buyugu olsun demelerine anlam veremiyordum ama simdi ben de acaba bir buyugu mu olsaymis diyorum:) su an sporcu sutyenim var, bakiyorum hani boyle bir operasyona girmisken buna degecek bir olcuye kavusmak daha mi mantikliydi diyorum.?
Ama yine de herseyde bir hayir vardir diyorum yine de moralimi bozmak istemiyorum. Ne de olsa Eskisine gore 280 cc daha buyugum:)))
Sevgiler.....
Bayraminiz kutlu olsun.
Yorumlarinizi bekliyorum.
Hayırlısı olsun canım, geçmişler olsun. Umarım hep mutlu olursun.
Sevgili nemutlubana, guzel dileklerin icin cok tesekkurler...
Simdi evde istirahat ediyorum. Bayram izni falan dinlenmeye baya bir zamanim var. Normalde pek yapmadigim seyi yapiyorum, tv karsisinda paso yatiyorum. Bir de okuyamadigim kk yorumlarini okumaya calisiyorum.
Su an goguslerim hala gergin ama cok yakinda kivama geliceklerini dusunup sabrediyorum.
Gelismeleri yazmaya calisacagim.
Sevgili Oralet, badem ve diger bayanlar,
Ben de baris beye meme buyutme ameliyati oldum. Cok yeni daha bir hafta bile olmadi. Baris beyi secmemde sizin yazdiklarinizin cok etkisi oldu. Tesekkur ederim. Zaten cok samimi ve isinin uzmani oldugunu da gorusmemde anlamistim.
Benim agri esigim biraz dusuktur, bu nedenle kasin kesildigi kas alti yontemini eledim. Kas zari alti oldum, agrim oldu ama her gecen gun kendimi daha iyi hissediyorum.
Bayram sonrasi da kontrole gidecegim. İnsallah hersey yolunda gider.
Su siralar dikkat etmem gereken bir sey var mi. Siz ne zaman banyo yapmistiniz, bir sakincasi yok degil mi.
Bir de ben buyuk olsun istemedim, etrafimda da cok kimsenin haberi yoktu. Boyum 1.52 kilom 55 gibi, omuzlarim genis aslinda, ama baris beyle de konustuk, 250 ya da 280 olabilir dedik, 250 nin kucuk olacagini soyledi ben de tamam dedim, 280 takti.
İsin ilginc yani, ben yorumlari okurken bayanlarin keske daha buyugu olsun demelerine anlam veremiyordum ama simdi ben de acaba bir buyugu mu olsaymis diyorum:) su an sporcu sutyenim var, bakiyorum hani boyle bir operasyona girmisken buna degecek bir olcuye kavusmak daha mi mantikliydi diyorum.?
Ama yine de herseyde bir hayir vardir diyorum yine de moralimi bozmak istemiyorum. Ne de olsa Eskisine gore 280 cc daha buyugum:)))
Sevgiler.....
Bayraminiz kutlu olsun.
Yorumlarinizi bekliyorum.
Gecmis olsun canim. Ben de yeni oldum ve ayyni senin endiselerini ben de yasadim. Boyum 1.60 ve zayifim. Omuzlarim genis aynen, 280 cc (natrelle iken 280 di sanirim, sonra dr arion a karar verdi onda o boyut 295 oluyormus. Damla bu arada) iste bu 295 icin bile ben bi kucugunu mu taksak diye endiselendm ama dr yok daha kucugunu takmam olmaz dedi. O olcu itidir yani sana da eminim :) yalniz benimki,er smdi biraz fazla ilerdeler masallah nerdeyse bir karis diycem! Ondan biraz endiseliyim, moderateprofile yapildi oysa. Senin yazdiklarinda ameliyattan sonra kucuk geldi daha buyuk olurmus dedigini okudugumda kafamda kendime dair soru isaretleri belirdi. Smdi ben bunlar odemli sisik diye bu kadar ileridedir diyordum, acaba one dogru buyukluk hic degismiyor mu? Senin tepeler indi mi hic? :)))
YAAA BAYANLAR...PARDON....
Ben gecenin bir vakti yazinca yanlis yazmisim. Benim boyum 1.72 kilom 55 gibi...
Pardon.... Ameliyat sonrasi yorgunlugu da diyebilirsiniz aslinda.
Yanlislikla boyumu 1.52 yazmisim.
Pirilti, benim goguslerim de su an cok sisler. Meme uclarim onde fuze gibiler. Ama bir karis kadar degiller.? Belki seninki de o kadar degildir, ne dersin.
Sen kime olmustun bu arada?
Su anda ameliyatim cok yeni oldugu icin cok sertler, ama zamanla asagi inme olacagiini dusunuyorum.
Bu arada cesidini tam olarak bilemiyorum su anda, bayram sonrasi tam olarak ogrenicem.
Benim memeler bu halde iken daha once giydigim super dolgulu sutyenlerden cok farkli olmayacaklar diye dusunuyorum. Yani su an denemedim ama sporcu sutyeni ile ciksam eskisine gore herhalde bir farki olmaz, eskisinden daha kucuk olmasin da.
Senin de zamnalla yumusayacak ve normal seklini alacaktir bence. Bu konuda deneyimli arkadaslar belki fikirlerini soylerler. Bak benimki gibi olunca da kucuk mu oldu diye dusunuyor insan.
Sevgiler...
pırıltı merhaba geçmiş olsun öncelikle bende 10 gün önce ameliyat oldum,şimdilik bi sorunum yok.Ssüdyenimi 1 ay takmam gerektiğini söyledi doktorum ,benimde boy 168 kilo 50 350cc mentor marka kas üstü silikon kullanıldı.Boyut bana göre çok iyi ben küçük istemedim ayrıca ben bugün banyo yapabildim 10 gün sonra yaniOralet merhaba tekrar, sayfa senin baslattigin bir sayfa oldugu icin sana ve dolayisiyla da diger arkadaslara da yazmak istedim. Ben gecen gun attigim mesajimda yanlis yazmisim. Boyum 172 aslinda, yanlislikla 152 yazmisim, kilom da 55:) Pardon bayanlar...
Mesaji ameliyat sonrasi uyuyamadigim bir gece yarisi yazdigim icin sanirim boyle oldu.
Herkese selamlar sevgiler, yorumlarinizi bekliyroum.
Bu arada ilk defa bugun sutyeni cikarip bakma cesareti gosterebildim, dokunabildim:) agrilarim azaldigi icin ilk defa, ya bunlar artik gercekten benim diyebldim...
Hic fena degiller valla.
Geriye donuk okumaya calisiyorum ama ne kadar bu sporcu sutyenini takicaktik arkadaslar? Ve bu ustune takilan bandaj beni cok bunaltiyo, cok daraltiyor yani, normal mi?
pırıltı merhaba geçmiş olsun öncelikle bende 10 gün önce ameliyat oldum,şimdilik bi sorunum yok.Ssüdyenimi 1 ay takmam gerektiğini söyledi doktorum ,benimde boy 168 kilo 50 350cc mentor marka kas üstü silikon kullanıldı.Boyut bana göre çok iyi ben küçük istemedim ayrıca ben bugün banyo yapabildim 10 gün sonra yani
pardon yanlışlık olmuş pırıltı yazmışım uzunum arkadaşa hitap etmiştim
Hasretimsin merhaba, cevap icin tesekkurler, evet sanirim sen kucuk istemedigin icin uygun olmus. Ne guzel memnun olman da harika. Peki merak ettim su anda sis olmalarina ragmen gozune buyuk gelmiyorlar degil mi?
Acikcasi benim etrafimda bu amleyati oldugumu bilen sadece uc kisi var. Ben cok da caktirmak istemiyorum bu durumu etrafima, E zaten evli ve cocukluyum:) bu isi kendim icin yaptirdim, etrafimda aileler ve arkadaslar falan boyle bir durumu kaldiracak bir durumda degiller zaten. Giyinip soyunurken memelerimin oldugunu gormek, her yaz kumsalda mayo ve bikini iclerine sunger doldurmaya ugrasmamak bile buyuk bir gelisme benim icin:))
Daha buyuk istersem biraz dolgulu bir sutyen giyerim, caktirmamam gerektiginde de daha ufak bir sutyen giyerim diye dusunuyorum.
YAAA BAYANLAR...PARDON....
Ben gecenin bir vakti yazinca yanlis yazmisim. Benim boyum 1.72 kilom 55 gibi...
Pardon.... Ameliyat sonrasi yorgunlugu da diyebilirsiniz aslinda.
Yanlislikla boyumu 1.52 yazmisim.
Pirilti, benim goguslerim de su an cok sisler. Meme uclarim onde fuze gibiler. Ama bir karis kadar degiller.? Belki seninki de o kadar degildir, ne dersin.
Sen kime olmustun bu arada?
Su anda ameliyatim cok yeni oldugu icin cok sertler, ama zamanla asagi inme olacagiini dusunuyorum.
Bu arada cesidini tam olarak bilemiyorum su anda, bayram sonrasi tam olarak ogrenicem.
Benim memeler bu halde iken daha once giydigim super dolgulu sutyenlerden cok farkli olmayacaklar diye dusunuyorum. Yani su an denemedim ama sporcu sutyeni ile ciksam eskisine gore herhalde bir farki olmaz, eskisinden daha kucuk olmasin da.
Senin de zamnalla yumusayacak ve normal seklini alacaktir bence. Bu konuda deneyimli arkadaslar belki fikirlerini soylerler. Bak benimki gibi olunca da kucuk mu oldu diye dusunuyor insan.
Sevgiler...
Hasretimsin merhaba, cevap icin tesekkurler, evet sanirim sen kucuk istemedigin icin uygun olmus. Ne guzel memnun olman da harika. Peki merak ettim su anda sis olmalarina ragmen gozune buyuk gelmiyorlar degil mi?
Acikcasi benim etrafimda bu amleyati oldugumu bilen sadece uc kisi var. Ben cok da caktirmak istemiyorum bu durumu etrafima, E zaten evli ve cocukluyum:) bu isi kendim icin yaptirdim, etrafimda aileler ve arkadaslar falan boyle bir durumu kaldiracak bir durumda degiller zaten. Giyinip soyunurken memelerimin oldugunu gormek, her yaz kumsalda mayo ve bikini iclerine sunger doldurmaya ugrasmamak bile buyuk bir gelisme benim icin:))
Daha buyuk istersem biraz dolgulu bir sutyen giyerim, caktirmamam gerektiginde de daha ufak bir sutyen giyerim diye dusunuyorum.
Hasretimsin bu arada sen kime olmustun, ve neden on gun sonra dus alabildin, daha erken alamiyor muydun?
ben naci celik e oldum. cok odemim oldugu icin bir bant takti bu arada bana ama o bant nasil olduysa gogsumu ve koltukaltimi inanilmaz morartti cikardim bugun dyanamayip. ben inmelerini istiyorum dedigim gibi one cok cikiklar dun gece uykum kacti ya inmezse diye. daha once yaptirmis arkadaslara bu vesileyle sormak istiyorum o ileri dogru cikiklik iniyor mu?? iniyorsa kac gunde iniyor?
Canim ben Ankarada ,gatada oldum.Dus almamami doktorum söyledi ,aslinda 15 gün alma dedi,fakat ben dayanamadim ,10 gün sonra dus aldim....dikislerden dolayi almami istemedi zannedersem