• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Canım hiçbir zaman diren kullanmayan doktor Tuğrul Turan.
Naci Çelik gerektiği zaman kullanır.
Barış Çakır sanırım her zaman kullanıyor.
Ama diren kullanmaya göre değerlendirme yaparsanız, daha önce söylediğim gibi yanılırsınız.
Sonuçta diren içerde bir kanama varsa, içeride kan birikmesini engeller.

Canım mesajına buradan yazmak istedim gelen mesajlara yazdığım için beklemem gerekiyordu.

Bahsettiğin durumda tabiki karşılaşan arkadaşlarım oldu.

Yani ameliyat masasından o gün grip olduğu için veya doktor ekstra tahliller istediği için veya ( anestezi doktoru ) bu sebeple kalkanlar oldu kan pıhtılaşması olan var mı bunu hatırlamıyorum.

Genelde grip sebiyle veya ameliyat öncesi grip olmayayım diyip koruyucu ilaç almaları sebebiyle ameliyattan dönen hatta 3 kez sabah hastaneden dönen tanıdıklarım var :)

Meme veya burun farketmiyor eğer anestezi doktoru bünyeyi uygun bulmuyorsa evine uğurluyor rahat ol :)

Kesinlikle katıldığımı belirtmek için yazıyorum :)

Nihayetinde iki üç gün dren ağrısı çekilecek diye doktoru buna göre seçmek yanlış, hastanın ağrısı çok olsun diren takayım diye düşünmüyor doktorlar.

Yola çıktığınızı düşünün ve emniyet kemeri takıyorsunuz bundan daha güvenli bir şey var mı ?

Kaza olmasına gerek yok emniyetli olmak iyidir ;) :72:

Benim artık direnden kaçışım yok sanırım. Diren kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın :27:
Naci bey artık pıhtılaşmayla ilgili miniminnacık da olsa bir olasılık olduğunu gördü, bundan sonra ameliyat olursam direnden kaçışım yok gibi duruyor.
Ama en azından gerekire kullanacağını biliyorum ve gerekirse acısına boynumuz kıldan ince. Yeter ki sağlık olsun. Risksiz komplikasyonsuz bir ameliyat olsun.

Canım mesajına buradan yazmak istedim gelen mesajlara yazdığım için beklemem gerekiyordu.

Bahsettiğin durumda tabiki karşılaşan arkadaşlarım oldu.

Yani ameliyat masasından o gün grip olduğu için veya doktor ekstra tahliller istediği için veya ( anestezi doktoru ) bu sebeple kalkanlar oldu kan pıhtılaşması olan var mı bunu hatırlamıyorum.

Genelde grip sebiyle veya ameliyat öncesi grip olmayayım diyip koruyucu ilaç almaları sebebiyle ameliyattan dönen hatta 3 kez sabah hastaneden dönen tanıdıklarım var :)

Meme veya burun farketmiyor eğer anestezi doktoru bünyeyi uygun bulmuyorsa evine uğurluyor rahat ol :)

Ay canım sağol, içimi rahatlattın. Demek yalnız değilmişim.
Ben hala bu olayın psikolojisinden çıkamadım.
Ablamlar farklı şehirlerden geldi, ben izinlerimi ayarladım, herkese söylenecek yalanlar organize edildi, dolgulu sütyenleri bile kesip atacaktım, Allahtan onu yapmamışım :9: Onlar bir süre daha lazım bana :9:

canım her doktorun farklı yöntemleri var bana 3 ay sporcu sütyeni giy sonra normal sütyene geçersin dedi masajımı ise ameliyattan 1 ay sonraya verdi ameliyat olduğum 2 ay oldu bende senin gibi çok üzüldüüümmm çünkü küçük geldi gözüme kendi kendime dümdüzdüm bluğ çağındaki kız memesi gibi bu ne ..küçük ve dik dedim fotolarımdada görebilirsin ama 1 aydır masaja başladım göğüsüm şekillendikçe daha dolgulu olmaya başladı biraz proteze zaman tanımak gerekiyor tam yerleşmesi için yani tam sonuçlar en geç 6 ay diyorlar sende sanırım 3 ayda başlayabilirsin telli olusada çıkartırsın ben bayramda çıkartıp taktım dikişlerime batmasın diiye

kabakcım senden yeni fotolar bekliyorum büyüklüğüde bnmki gbi olduğu için daha çok merak ediyorum gelişmesini :)

merhaba kızlar, çarşamba günü(31ekim) teoman doğan a ameliyat olacağım. Çok heyecanlı ve tedirginim, sitede ilgili konuları okuyorum sürekli. 1.70 boyunda 55 kiloyum omuzlarım geniş çok büyük görünen bir ölçü istemedim doğallık önceliğim. kas zarı(fasya) altına göğüsaltı kesisi yapılarak damla sekli mentor marka 285cc implant takılacak. bana herhangi beni rahatlatıcak,uyaracak bir söyleminiz varsa çok memnun olurum.Doktorumla alakalı,iyileşme sürecim,yara izim,masaj tekniği yada seçtiğim boyut ile ilgili herhangi birşey.Fotoğraflarınızı göremiyorum bana örnek teşkil edecek kullanıcılar beni ekler de şu gerilim ve korkularımın birazcık olsun azalmasında yardımcı olurlarsa çok çok çok mutlu olacağım.

canım her doktorun farklı yöntemleri var bana 3 ay sporcu sütyeni giy sonra normal sütyene geçersin dedi masajımı ise ameliyattan 1 ay sonraya verdi ameliyat olduğum 2 ay oldu bende senin gibi çok üzüldüüümmm çünkü küçük geldi gözüme kendi kendime dümdüzdüm bluğ çağındaki kız memesi gibi bu ne ..küçük ve dik dedim fotolarımdada görebilirsin ama 1 aydır masaja başladım göğüsüm şekillendikçe daha dolgulu olmaya başladı biraz proteze zaman tanımak gerekiyor tam yerleşmesi için yani tam sonuçlar en geç 6 ay diyorlar sende sanırım 3 ayda başlayabilirsin telli olusada çıkartırsın ben bayramda çıkartıp taktım dikişlerime batmasın diiye

Kabakcim merhaba,
Ben de coookk uzuluyorum, bana da kucuk geliyorlar valla memelerim. Bu kadar guzel bir amleliyat olmusum tadini cikarmam lazim di mi, ama kucuk olma olasiligi bu olayin coskusunu yasamami engelliyor malesef. Sen de benzer seyleri yasamissin, ama zamanla daha dolgulu durmaya baslamalari cok cok cok guzel bir haber.

Ben bu siteyi kullanmada acemiyim, resimlerine nasil bakacagim? Bana anlatir misiniz...

Bu arada sen su siralar sporcu sutyeni takiyosun degil mi hala? Ameliyat olali iki ay olduguna gore... Sporcu sutyeni ile Kiyafetlerinle kucuk degiller degil mi?

Ben de kabak gibi yani kabak arkadaşımız gibi tellerini çıkarıp kullandığım çamaşırlarım oldu iyi bir yöntem tavsiye ederim lakin ilk dönem olan bu çamaşırlar şimdi kesinlikle olmuyor zaten dolaptan çooktaan tasfiye oldular :D

Ohhh oralet sesini duyduguma sevindim, acaba diyordum oarletin sesini bir daha bu sitede duyamayacak miyiz?

Son mesajlardan baslayarak yazmaya calisacagim...

Simdi burada cok hassas bir noktadan bahsetmissin, ilk baslarda olan camasirlar su anda olmuyorlar mi gercekten, yani benim anladigim amlyat sonrasi denedigin ve olan bir sutyen, su an uygun olmuyor, yani kucuk mu geliyor, boyleyse harika bir haber benim icin, degisen ne???

merhaba kızlar, çarşamba günü(31ekim) teoman doğan a ameliyat olacağım. Çok heyecanlı ve tedirginim, sitede ilgili konuları okuyorum sürekli. 1.70 boyunda 55 kiloyum omuzlarım geniş çok büyük görünen bir ölçü istemedim doğallık önceliğim. kas zarı(fasya) altına göğüsaltı kesisi yapılarak damla sekli mentor marka 285cc implant takılacak. bana herhangi beni rahatlatıcak,uyaracak bir söyleminiz varsa çok memnun olurum.Doktorumla alakalı,iyileşme sürecim,yara izim,masaj tekniği yada seçtiğim boyut ile ilgili herhangi birşey.Fotoğraflarınızı göremiyorum bana örnek teşkil edecek kullanıcılar beni ekler de şu gerilim ve korkularımın birazcık olsun azalmasında yardımcı olurlarsa çok çok çok mutlu olacağım.

Ameliyat günü masadan kalkıp evine gönderilen biri olarak sana en büyük duam hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.
Umarım hayırlısı gönlündeki güzel göğüslere kavuşmak ve başarılı sorunsuz bir ameliyattır.
Doktorun hakkında sana söyleyebileceğim bir yorumum yok, forumda Teoman Doğan hasta yorumlarını bulabilirsen onları oku, hastalarına ulaşmaya çalış.
Yara izin falan sonraki konular, onları şimdiden düşünme, masajı da doktorun söyleyecektir zaten gerek görürse.
Protez büyüklüğü konusunda aslında aklını karıştırmak istemem ama, boyun uzun, sanki biraz daha büyük olabilir gibi geldi. Doktorunla birlikte aldığın bir kararsa doktor senin için en uygun olanı söylemiştir, için rahat olsun. Ama senin kararınsa doktoruna yine de ameliyatta farklı boyutları da denemesini, hangisini fiziğine en uygun bulursa onu tercih etmesini söyleyebilirsin. O zaten senin beklentilerini anlamıştır. Tek faktör boy değil tabii, çok ince bir yapın varsa, göğüs çapın darsa vs bunların hepsi etkiler.
Tüm bunların dışında ameliyat psikolojisiyle ilgili söylemek istediğim, biraz heyecan normal tabii ama ameliyattan önceki geceki uykunu etkileyecek kadarsa doktoruna da danışarak bir ölçek pasiflora içip yat. Ameliyatta dinlenmiş olmak çok önemli, ameliyata girerken de mutlu mutlu gir, çünkü nasıl girersen öyle çıkarsın. Hep olumlu düşün, güzel güzel düşüncelerle kendi kendini motive et. Etrafında olacak kişilere de mutlaka tembih et, stres heyecan duygularından seni uzak tutsunlar. Ablamlar hep başka şeylerden bahsediyorlardı, ben nerdeyse muhabbeti bölmemek için ameliyata girmeyeyim diyecektim :1:

Ankaracım bence erken kurulmuş cümleler :)

Sporcu sütyeniyle ben kendimden yola çıkıyorum ilk zamanlar bu bana büyük mü demiştim doktoruma şimdi oturmuş haliyle bile kullanıyorum :D

Şu an ödemlerden orası kaskatı biraz rahatlasın gevşesin bi kendine gelsin bi rahat bırakın göğüslerinizi ayol :p :D

Eskisiyle şu anı kıyaslıyorsun çünkü şu an gözünün önündeki örnek bu fakat son net hali bu değil.

Rica ediyorum arkadaşlar kendinizi ilk dönemlerinize bakıp harap etmeyin gördükleriniz son hali değil öyle olsaydı işte bu 3. ay halim bu 1.yıl halim diye çarşaf çarşaf resim paylaşıp yorum yapmazdı kimse.

Bu ameliyatın süreci 1 hafta veya 1 ay değil. Esas rahatça kullanmaya başlama dönemi kiminde 15.gün (ki bana Barış Bey bir erkek dokunabilir artık daha ne diyeyim demişti :1::1::1: ) kiminde 1 aydır.

Ameliyat olduğunu ağrını sızını her şeyi unutuyorsun geçip gidiyor hepsi :) Cesaretinden ötürü önce kendini sonra doktoruna minnet duyuyorsun teşekkürler az kalıyor böyle güzel bir duygu :))

Rahat olun biraz sabırlı olun bu aşamada böyle göğüslerim acaba 1.ayda nasıl olacak diye tatlı bir telaş sarsın mesela :)

Değişim güzeldir değişimden korkmayın ;)

Sevgiler..

Oraletcim uzun uzun yazmissin, sagolasin....
Gercekten cok moral veriyorsun.

Biz ankara arkadasimizla yazisiyorduk, benim durumum da su an sporcu sutyeniyle eski balenli ve dolgulu halimdekinden daha kucukler. Ankara arkadasimiz da ayni seyi hissetmis. E bu durum da insani uzuyor birazcik, tamam tamam birazcikdan biraz daha fazla:)

Hani diyordum en azindan hafif dolgulu sutyenleri kullanmaya devam ederek durumu kurtarabilirim, ama bunlari kullanmak da zaman alacak gibi, ameliyat sonrasi oldugu icin. Sahi biz simdi alti ay suresince hic bir dolgusu-destegi olmayan sutyen mi kullanacagiz? Baleni olmayan ama hafif destekli olanlardan da kullanamiyor muyuz acaba? Boyle sutyenler var mi magazalarda. İsin garibi, simdiye kadar hep dolgulu kullandigim icin bu konuda da hic bilgim yok. :)

Neyse bu halimize de sukurler olsun, ben yine de su an ustumu degistirirken gorduklerimden!!! mutlu oluyorm. Gerisi kuruntu...

Sevgiler...

Rahat ol yahu sorun yok ben zamanında protez markamı yanlış yazmış bir insanım :D boyunu yanlış yazmışsın ne olacak :))))

Hatta burada merakından dekolteli bluzunu, elbisesini giyip içinden çıkamayınca kesmek zorunda kalan, içine sıkışıp kalan nice insan dolu sen geç bile kalmışsın :D

Gerçi iyi yapmışsın ben dahil başımızdan sabırsızlığımızdan ne anılar geçti neler :))

Daha sen hiçbirşey görmüş değilsin şu an gördüklerin sadece göreceklerinin teminatı :)

İlk ay oluşan görüntüye hiçbir hatun işte bu son hali diye düşünmemeli. Burada sayfalarca ameliyat olmuş insanlar var hepsi bunu yazar. Değişiyor en basiti; doktorlar aynı memeyi görmek için periyodik aralıklarla çağırmıyorlar, değişimi ve sürecinizi takip ediyorlar izliyorlar. 15 gün ile 1.ay arasında çok fark vardır. En başta ödem atma süreci 1. ayla 6. ay arasında çok fark vardır göğüs altı çizgisinin oluşması ve protezin bir meme gibi görünmeye başlayacağı dönemler. 1.yılla 2.yıl arasında çok fark vardır iyi yapılmış bir operasyon sonrasında etrafınızda maşallah sözleri havada uçuşur ve kimse bu güzelliklere silikon diyemez. Öylesine güzellerdir ki bakmaya kıyamazsın MUMU adlı arkadaşımızın dediği gibi sütyen giymek istemiyorum bu güzellikleri kapamak haksızlık gibi geliyor :))

Senin bandajların henüz çıkmamış öyle sağlam sarılıyor ki o biraz tahammül etmen gerekecek sonrasında derin ve rahat nefes alabileceksin daha senin bu aşaman bitmemiş hımmm :)

Sporcu sütyenini kesintisiz 6 ay takman lazım canım, öyle gece takmayayım hadi bugün sütyensiz takılayım olmaz (ben yapmıştım hatta iki kontrole gittiğimde Barış Bey ısrarla kullanmamı söylemişti : )

6 ay boyunca hep mi sporcu dersen hayır, ama kesinlikle balensiz, dolgusuz çamaşır kullanmalısın ama gece yatarken yine sporcu sütyeni kullan. Bu altı ay şekil açısından önemli hatalı bir sütyen takarsan şeklinde kötü görüntüler oluşacaktır. Bununla ilgili Barış Bey hastalarından gördüğü izlenimleri anlatmıştı ve ben 6 ay sporcu sütyeni kullanılmasını şart koşuyorum demişti. Penti'nin bu tarife uygun çok güzel çamaşırları var. Barış Bey'e muhakkak sor tamam derse bu çamaşırları da kullan ben sporcu sütyenini herkesin aksine çok severek takıyorum. Hatta kışın hep bununla yatarım :)) Hem rahat hem anısı çok yahuu :))

Oralet tekrar merhaba,
Bu ve onceki mesajlarin icin de coook tesekkurler.

Sana gecmisi hatirlatmisim ne guzel, cok samimi yazmissin baris beye de yazdiklarini.
Bir onceki malimde de yazdim bir daha ayni seyleri yazmamayim, bugun on gun oldu ameliyat olali, bandajlarim iki gun sonra cikmisti, onda bir sikinti yok da sonrasinda gogus ustune taktiklari cirtcirtli band var ya o beni cok rahatsiz ediyor, daraltiyor, bu nedenle arada bir cikartiyorum ben de.

İc camasiri icin pentiye bakicam yarin hemen tesekkurler, kontrol oncesi bir fikrim olmus olur hem de baris beyle ona gore konusurum.

Sporcu sutyeninin uclari bos, dolduramadim bu arada malesef, bir de daha once yazdigim gibi bu sutyenle eski dolgulu halime gore daha kucugum. :((

Ya evet biraz daha agri ve hassasiyetim gecsin, en once bir suru para verip aldigim ama dolduramadigim icin giyemedigim bikini ustunu denemeyi dusunuyorum:)demek herkes benz seyleri yasiyor, demek elbiseyi bile kesmek zorunda kalmislar hi?

Oralet sen aslinda 'database' gibi olmussun, cok insan sana derdini ya da sevincini anlattigi icin bir cok konu hakkinda fikrin olmus, herkesin derdine derman olabiliyorsun, tekrar tesekkurler...

Ben fotolarina nasil bakacagim, bir aylik uc aylik gelismeler demissin, yol yordam anlatirsaniz sevinirim, siteyi kullanmayi pek bilmiyorum...

Sevgiler,
İyi geceler...

Ameliyat günü masadan kalkıp evine gönderilen biri olarak sana en büyük duam hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.
Umarım hayırlısı gönlündeki güzel göğüslere kavuşmak ve başarılı sorunsuz bir ameliyattır.
Doktorun hakkında sana söyleyebileceğim bir yorumum yok, forumda Teoman Doğan hasta yorumlarını bulabilirsen onları oku, hastalarına ulaşmaya çalış.
Yara izin falan sonraki konular, onları şimdiden düşünme, masajı da doktorun söyleyecektir zaten gerek görürse.
Protez büyüklüğü konusunda aslında aklını karıştırmak istemem ama, boyun uzun, sanki biraz daha büyük olabilir gibi geldi. Doktorunla birlikte aldığın bir kararsa doktor senin için en uygun olanı söylemiştir, için rahat olsun. Ama senin kararınsa doktoruna yine de ameliyatta farklı boyutları da denemesini, hangisini fiziğine en uygun bulursa onu tercih etmesini söyleyebilirsin. O zaten senin beklentilerini anlamıştır. Tek faktör boy değil tabii, çok ince bir yapın varsa, göğüs çapın darsa vs bunların hepsi etkiler.
Tüm bunların dışında ameliyat psikolojisiyle ilgili söylemek istediğim, biraz heyecan normal tabii ama ameliyattan önceki geceki uykunu etkileyecek kadarsa doktoruna da danışarak bir ölçek pasiflora içip yat. Ameliyatta dinlenmiş olmak çok önemli, ameliyata girerken de mutlu mutlu gir, çünkü nasıl girersen öyle çıkarsın. Hep olumlu düşün, güzel güzel düşüncelerle kendi kendini motive et. Etrafında olacak kişilere de mutlaka tembih et, stres heyecan duygularından seni uzak tutsunlar. Ablamlar hep başka şeylerden bahsediyorlardı, ben nerdeyse muhabbeti bölmemek için ameliyata girmeyeyim diyecektim :1:

inşallah gerçekten çok istiyorum bu iyi dileklerinin gerçekleşmesini.Çok fazla teoman doğan yorumu bulamadım sitede aslında ama genel olarak iyi bir doktor oldugunu düşünüyorum, bir arkadaşımın yönlendirmesi ve memnuniyetiyle bu kararı aldım baska da doktora görünmedim genel arastıranların aksine. Yapı olarak doktorum bu ameliyat için çok uygun oldugumu söyledi omuz genişliği,simetri, şekil ve çap olarak ama ben özellikle normal bir boyut istediğimden 245 ve 300 seçeneklerini çıkardı ve bu boyutu seçtik. ki cok da düz bir yapıya sahip olmadığımdan göğüs dokum olduğundan hala büyük olmasından korkuyorum ama tam bir boyut algılayamıorum tabii ki suan. geri dönüşü olmayan bir şey yaptıracağım düşüncesi çok korkutuyor beni umarım ameliyat sonrası görüntüm tüm bunları unutturur. yorumun için gerçekten çok tesekkur ederim.

inşallah gerçekten çok istiyorum bu iyi dileklerinin gerçekleşmesini.Çok fazla teoman doğan yorumu bulamadım sitede aslında ama genel olarak iyi bir doktor oldugunu düşünüyorum, bir arkadaşımın yönlendirmesi ve memnuniyetiyle bu kararı aldım baska da doktora görünmedim genel arastıranların aksine. Yapı olarak doktorum bu ameliyat için çok uygun oldugumu söyledi omuz genişliği,simetri, şekil ve çap olarak ama ben özellikle normal bir boyut istediğimden 245 ve 300 seçeneklerini çıkardı ve bu boyutu seçtik. ki cok da düz bir yapıya sahip olmadığımdan göğüs dokum olduğundan hala büyük olmasından korkuyorum ama tam bir boyut algılayamıorum tabii ki suan. geri dönüşü olmayan bir şey yaptıracağım düşüncesi çok korkutuyor beni umarım ameliyat sonrası görüntüm tüm bunları unutturur. yorumun için gerçekten çok tesekkur ederim.

Ben de çok istiyorum bu iyi dileklerin senin, benim ve herkes için gerçekleşmesini.
Doktorla birlikte karar verdiyseniz o konuda da rahat edebilirsin.
Aslında böyle 250-300 deyince benim aklımda da bir şey canlanmıyor :) ağız alışkanlığı işte.
Geri dönüşü yok değil ya, hayatta herşeyin geri dönüşü var ;) revizyon ameliyatları da yapılıyor ve daha kolay oluyormuş, Tabii kimse istemez ama onun olabilir bir şey olması benim içimi rahatlatıyor açıkcası.
Hadi sen erkenden yat dinlen, yarın da dinlenmene bak, çok heyecanlanırsan doktorunu ara.
Her şey çok güzel olacak, kapat gözlerini kendini akışına bırak.
Ve de rica ederim, haberlerini bekliyorum dört gözle, bize güzel haberlerle gel :16:

yarın büyük gün, inşallah istediğin gögüslere kavusursun canım. kas zarı altında agrı daha az diye aklımda kalmıs. ben dual plan olacam. aslında boyun uzunmus omuzlarında geniş 300 bile cok dogal olurdu.

selam dnzdnzdnz...
benimle benzer ölçülerdesin, çok ilginç, sevindim ama...
ben de 1.72 boy ve 55 kiloyum, omuzlarım da geniş...
10 gün önce ameliyat oldum, kas zarı altı, yöntem gercekten bence iyi bir yöntem, kasın kesildiği yöntemlere göre daha az ağrılı...
ama cc olarak daha fazlasını yaptırabilirsin bence, bu olayı yeni yaşamış biri olarak, ben de doktoruma doğal olsun, buyuk istemiyorum dedim, 280 takıldı bana, ama su an daha buyuk olsa daha iyi olurmus diyorum.

zaten bir sure- altı ay kadar balenli ve destekli iç çamaşırı giyemiycez, e bu durumda 280 cc açıkçası, eski balenli durumlara göre, sporcu sutyeni ile, hele de kıyafet ile daha küçük görünüyorlar:((
ben biraz bu durumdan dolayı mutsuzum açıkçası, olmuşken bu sıkıntıyı çekmişken daha büyüğü olabilirmiş diyorum kendime...

bence ciddi ciddi daha büyüğünü düşün derim, naçizane:)

bu arada hiç heyecanlanma, mutlu gir ve mutlu çık:) yıllarca özlemini çektiğin şeylere kavuşacaksın...
yine bu sayfalarda görüşmek üzere...

selam dnzdnzdnz...
10 gün önce ameliyat oldum, kas zarı altı, yöntem gercekten bence iyi bir yöntem, kasın kesildiği yöntemlere göre daha az ağrılı...
ama cc olarak daha fazlasını yaptırabilirsin bence, bu olayı yeni yaşamış biri olarak, ben de doktoruma doğal olsun, buyuk istemiyorum dedim, 280 takıldı bana, ama su an daha buyuk olsa daha iyi olurmus diyorum.

zaten bir sure- altı ay kadar balenli ve destekli iç çamaşırı giyemiycez, e bu durumda 280 cc açıkçası, eski balenli durumlara göre, sporcu sutyeni ile, hele de kıyafet ile daha küçük görünüyorlar:((
ben biraz bu durumdan dolayı mutsuzum açıkçası, olmuşken bu sıkıntıyı çekmişken daha büyüğü olabilirmiş diyorum kendime...

bu arada hiç heyecanlanma, mutlu gir ve mutlu çık:) yıllarca özlemini çektiğin şeylere kavuşacaksın...

bu arada biraz meme dokum var diyorsun, şimdi geriye dönük okuyunca farkettim, tabi yine de doktorun ve sen en doğru kararı verebilirsin,
benim pek bir meme dokum yoktu açıkçası bana 280 az geldi...

Ankaracım sana önerim Figen Hanım'a yüksek profilde diretmen olur sebebine gelince cc ne kadar büyük olursa olsun eğer orta veya düşük profil olursa gözünü doyurmuyor yüksek profil hem kesinlikle çok yakışıyor bir kadına :)

Sana dual plan önermiş ki kas altı olmasındansa dual yapması daha iyi olur. Kas altını sevemiyorum bir türlü :) Naçizane benim görüşüm tabiki. Güzel örnekler var bu yöntemle ameliyat olmuş fakat bir kas zarı altı değil hiçbiri :)
Hemen hemen tüm doktorlar, hatta bu forumda adı geçen bütün doktorlar(sadece ikisi hariç),kas zarı altı ile, kas üstü yönteminin aynı olduğunu savunuyor.
Hatta, aksini iddia etmeninde komik olduğunu belirtiyor. Ameliyat olacak arkadaşlarımızın, burada ameliyat olmuş ve kendini uzman sanalardan,doktorculuk oyanayanlardan ziyade,bu işin uzmanı olanların yani bu işe yıllarını vermiş doktorlarımızın önerilerine kulak asmalarının daha faydalı olacağını düşünüyorum:34:

Hemen hemen tüm doktorlar, hatta bu forumda adı geçen bütün doktorlar(sadece ikisi hariç),kas zarı altı ile, kas üstü yönteminin aynı olduğunu savunuyor.
Hatta, aksini iddia etmeninde komik olduğunu belirtiyor. Ameliyat olacak arkadaşlarımızın, burada ameliyat olmuş ve kendini uzman sanalardan,doktorculuk oyanayanlardan ziyade,bu işin uzmanı olanların yani bu işe yıllarını vermiş doktorlarımızın önerilerine kulak asmalarının daha faydalı olacağını düşünüyorum:34:

Katılıyorum....Dual planla kas altı yöntemininde aslında aynı yöntem oldugunu söylüyor doktorlar :34:

selam dnzdnzdnz...

cok az zaman kaldi ameliyatima, bu gece uyuyabilacegimi sanmiyorum.bir yandan da sanirim hala yarin ameliyat olacagimi pek idrak edemiorum gercek deilmis gibi sanki:) daha buyugunu secmem gerektigini soyledikce ben daha mutlu oluyorum acikcasi cunku buyuk olmasindan daha cok korkuyorum kucuk olmasindan, ne kadar kucuk olsa da suan ki durumumdan daha buyuk ve dolgun olacagi kesin yeterli gelicektir bana diye dusunuyorum umarim yanilmam. senin agrilarin cok oldu mu, damla sekilli mi senin ki de, 10.gun durumun nedir acaba? diye sürüp giden sorularim olacak cevaplarsan cok memnun olurum.

Back