• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Hemen hemen tüm doktorlar, hatta bu forumda adı geçen bütün doktorlar(sadece ikisi hariç),kas zarı altı ile, kas üstü yönteminin aynı olduğunu savunuyor.
Hatta, aksini iddia etmeninde komik olduğunu belirtiyor. Ameliyat olacak arkadaşlarımızın, burada ameliyat olmuş ve kendini uzman sanalardan,doktorculuk oyanayanlardan ziyade,bu işin uzmanı olanların yani bu işe yıllarını vermiş doktorlarımızın önerilerine kulak asmalarının daha faydalı olacağını düşünüyorum:34:

ben barış çakırla görüşmeye gittiğimde ilk sorum bu kas zarı altı zamanla zar esnerde bişey olurda kas üstüne dönermi demiştim hayır kesinlikle zar sıkı sıkı silikona yapışır demişti o konuda rahat olun kas üstü gibi olmuyormuş, ben kas altı 300cc oldum boyutundan da memnunum rüyamda bunların zamanla küçüldüğünü gördüm nasıl üzülüyodum uyandım oh dedim yaptırdığıma hiç pişman değilim artık :)

ben barış çakırla görüşmeye gittiğimde ilk sorum bu kas zarı altı zamanla zar esnerde bişey olurda kas üstüne dönermi demiştim hayır kesinlikle zar sıkı sıkı silikona yapışır demişti o konuda rahat olun kas üstü gibi olmuyormuş, ben kas altı 300cc oldum boyutundan da memnunum rüyamda bunların zamanla küçüldüğünü gördüm nasıl üzülüyodum uyandım oh dedim yaptırdığıma hiç pişman değilim artık :)

Sadece bu yöntemi uygulayan bir doktor tabiki bunu söyleyecektir.Ona bakarsan Tugrul beyde böyle bir yöntemin asla olamayacagını,o zarın oradan zarar vermeden ayırmanın ve altına bir pinpon topunun bile koyulamayacagını söylüyor???? Bu arada bende kas zarı altı yöntemi oldun arkadaşlar,bilginize :P Bende kas zarı altı yöntemine inanmayanlardanım artık,mantıgım neyi dogru gösterirse ona inanırım.Herkesin farklı düşünceleri vardır saygı duyarım.Burada kendi düşüncelerimizi ve okuduklarımızı paylaşıyoruz ancak.Hiçbirimiz ameliyata giripte bu veya diger yöntemlerin nasıl yapıldıgını gözlerimizle görüp şahit olmadık..Allah sorunsuz mutlu bir sonuç versin gerisi önemki degil benim için.Ha o yöntem ha bu yöntem.Hangisi bizim için dogruysa iyi sonuç alacaksak o olsun :34:

Sadece bu yöntemi uygulayan bir doktor tabiki bunu söyleyecektir.Ona bakarsan Tugrul beyde böyle bir yöntemin asla olamayacagını,o zarın oradan zarar vermeden ayırmanın ve altına bir pinpon topunun bile koyulamayacagını söylüyor???? Bu arada bende kas zarı altı yöntemi oldun arkadaşlar,bilginize :P Bende kas zarı altı yöntemine inanmayanlardanım artık,mantıgım neyi dogru gösterirse ona inanırım.Herkesin farklı düşünceleri vardır saygı duyarım.Burada kendi düşüncelerimizi ve okuduklarımızı paylaşıyoruz ancak.Hiçbirimiz ameliyata giripte bu veya diger yöntemlerin nasıl yapıldıgını gözlerimizle görüp şahit olmadık..Allah sorunsuz mutlu bir sonuç versin gerisi önemki degil benim için.Ha o yöntem ha bu yöntem.Hangisi bizim için dogruysa iyi sonuç alacaksak o olsun :34:

Amin canım, sonuç mutluluk olsun ister kasın altı olsun, ister üstü, ister zarı arası kenarı köşesi olsun.
Ama ben kas zarı altı yöntemine inanıyorum.
Biliyorsun Tuğrul Turan'ın bu cümleleri kurduğu kişilerden biri de benim. İlk etapta çok mantıklı geldi evet, ama sonra düşününce neden olmasın dedim. Tuğrul beyin bir fileto alın, zarını kaldırın, bakın bakalım bir pinpon topu bile sığabilecek mi dediğini biliyorsun, ben buna baktım, evet gerçekten bir filetonun zarını kaldırıp içine pinpon topu yerleştirmek mümkün değil. Sonra bir gün bir tavuk yemeği yaparken tavuğun göğsünü inceledim (evet biraz sıyırmış olabilirim :), tavuğun zarının ise daha esnek olduğunu gördüm. İnsanın göğsünü hiç incelemedim ama bir dananın kasıyla tavuğun kası farklı olduğuna göre bizim kasımı da farklı. Dediğin gibi biz bu ameliyatlara girip gözümüzle görmüyoruz, söyledikleri aklımıza en çok yatan doktora güvenip teslim oluyoruz.
Şöyle de bir gerçek var, Tuğrul bey çok büyük oranla kas üstü ameliyat yapıyor ve doğal olarak bunu öneriyor ve diğer yöntemleri önermiyor hatta komik ve gereksiz buluyor, Barış bey kas zarı altı ameliyat yapıyor ve o da doğal olarak bunu öneriyor. Yani zaten bu doktorlar diğer yöntemleri kendilerince elememiş olsalar uygularlardı ve kullanmadıkları yöntemi eleştirmelerini de anlayabilirim, ama bu dediklerinin tamamen doğru olduğunu göstermiyor bana. Malesef ki bir doktorun dediği diğerini tutmuyor. Bu durumda birileri saptırıyor veya yanlış veya taraflı bilgi veriyor. Böyle olunca da kimsenin dediği kesinlikle doğrudur diye düşünemiyor insan.

Amin canım, sonuç mutluluk olsun ister kasın altı olsun, ister üstü, ister zarı arası kenarı köşesi olsun.
Biliyorsun Tuğrul Turan'ın bu cümleleri kurduğu kişilerden biri de benim. İlk etapta çok mantıklı geldi evet, ama sonra düşününce neden olmasın dedim. Tuğrul beyin bir fileto alın, zarını kaldırın, bakın bakalım bir pinpon topu bile sığabilecek mi dediğini biliyorsun, ben buna baktım, evet gerçekten bir filetonun zarını kaldırıp içine pinpon topu yerleştirmek mümkün değil. Sonra bir gün bir tavuk yemeği yaparken tavuğun göğsünü inceledim (evet biraz sıyırmış olabilirim :), tavuğun zarının ise daha esnek olduğunu gördüm. İnsanın göğsünü hiç incelemedim ama bir dananın kasıyla tavuğun kası farklı olduğuna göre bizim kasımı da farklı. Dediğin gibi biz bu ameliyatlara girip gözümüzle görmüyoruz, söyledikleri aklımıza en çok yatan doktora güvenip teslim oluyoruz.
Şöyle de bir gerçek var, Tuğrul bey çok büyük oranla kas üstü ameliyat yapıyor ve doğal olarak bunu öneriyor ve diğer yöntemleri önermiyor hatta komik ve gereksiz buluyor, Barış bey kas zarı altı ameliyat yapıyor ve o da doğal olarak bunu öneriyor. Yani zaten bu doktorlar diğer yöntemleri kendilerince elememiş olsalar uygularlardı ve kullanmadıkları yöntemi eleştirmelerini de anlayabilirim, ama bu dediklerinin tamamen doğru olduğunu göstermiyor bana. Malesef ki bir doktorun dediği diğerini tutmuyor. Bu durumda birileri saptırıyor veya yanlış veya taraflı bilgi veriyor. Böyle olunca da kimsenin dediği kesinlikle doğrudur diye düşünemiyor insan.

Canım ya hiç keyfim yoktu :ssz:ama senin şu tavukla olan maceranı okuyunca keyiflendim:1:

ha unutmadan yazdıklarına katılıyorum,bir doktorun dediği diğerini tutmuyor buna bende bizzat şahit oldum.

Son düzenleme:

allah seni emi ya alemsın hayatım :9:

Canım ya hiç keyfim yoktu :ssz:ama senin şu tavukla olan maceranı okuyunca keyiflendim:1:

ha unutmadan yazdıklarına katılıyorum,bir doktorun dediği diğerini tutmuyor buna bende bizzat şahit oldum.

:1: Sanırım bu ameliyat benim hayatta bakışımı epey bir değiştirdi, protezli tavuk göğsü falan yaparsam şaşırmamak lazım :27: Ama elimde değil napayım, zar görünce düşünüyorum bunları, tavuğun fasyası esnek ve yumuşacık, merak eden herkes bakabilir.
O kadar fazla bilgi karmaşası var ki hangi bilgi doğru anlamak gerçekten çok zorlaşıyor.

:1: Sanırım bu ameliyat benim hayatta bakışımı epey bir değiştirdi, protezli tavuk göğsü falan yaparsam şaşırmamak lazım :27: Ama elimde değil napayım, zar görünce düşünüyorum bunları, tavuğun fasyası esnek ve yumuşacık, merak eden herkes bakabilir.
O kadar fazla bilgi karmaşası var ki hangi bilgi doğru anlamak gerçekten çok zorlaşıyor.

hayatım sen bizim yerimize de bak incele iyice :9::9:canım benım ya :54::54::54:

:1: Ben de zarı incelerken kendimi yakaladığımda hakkımda hiç iyi şeyler düşünmedim, kızım dedim kesin sıyırıyorsun :1:
Aman iki gülelim işte, olaylara komik yönüyle bakmak iyidir. :27:

allah seni emi ya alemsın hayatım :9:

cimbomcum; nemutlunun yaptığı uygulama taktire şayan :34:nereden gelmiş aklına staj yapan estetik doktorlarına tavuklu deney .))) fikir olsun bu:30:

hayatım sen bizim yerimize de bak incele iyice :9::9:canım benım ya :54::54::54:

nemutlunun yaptıgı pişmiş tavugun başına gelmiş valla :9::9::9:

nemutlu;bakış acın değişir tabi o kadar araştırma doktor görüşmesi estetik cerrah olursan şaşmam:1: tavuk göğsünü çok severim:56:

cimbom; araştırmacı gazeteci arkadaş yapsın bizlerin yerine araştırmayı:29:

oraletcim;sayfanı tavuk la meşgul ettik kusura bakma arkadaşım:29:son koyduğun resimleri yeni gördüm bayıldım :nazar:

Ha ha haaaa :)))) galiba topluca sıyırdık:)) Senın yaptıgını ben de kurban bayramında kestiğimiz koyunun etinde denedim. Gerçekten de ayıramadım bile. Hatta esim yaa bunlar erir pişince dedi de ben de olur mu öyle şey bu kas zarı yağ değil dedim( çok biliyorum ya:))) yani ben de bu yönteme inanmayanlardanım. Ama Tuğrul beye geçen hafta kontrole gittiğimde ( 6. ay kontrolüm) sohbet sırasında o zarın gerçekten de kastan ayrılmaya çalışılmasının insana müthiş acılar vereceğini söyledi. Ama burdaki arkadaşlar çok ağrı çekmediklerini söylüyor. O zaman zarın değil de tülün mü altına sokuyorlar??? Amaaaan bize ne yaa :)) Tuğrul bey de işin mi yok kitap oku müzik dinle dedi zaten bana:17:Aynen öyle yapmak lasım:36:

nemutlu;bakış acın değişir tabi o kadar araştırma doktor görüşmesi estetik cerrah olursan şaşmam:1: tavuk göğsünü çok severim:56:

cimbom; araştırmacı gazeteci arkadaş yapsın bizlerin yerine araştırmayı:29:

oraletcim;sayfanı tavuk la meşgul ettik kusura bakma arkadaşım:29:son koyduğun resimleri yeni gördüm bayıldım :nazar:

Bir gün gelin size, kas altı-kas zarı altı-kas üstü protezli tavuk göğsü yapayım, herkes istediğini yesin :) Protezler de silikon içerikli değil sebze içerikli olsun :27:
Ay evet ya, sayfayı çok kötü işgal ettik :25: (Oralet kov bizi :)

Ha ha haaaa :)))) galiba topluca sıyırdık:)) Senın yaptıgını ben de kurban bayramında kestiğimiz koyunun etinde denedim. Gerçekten de ayıramadım bile. Hatta esim yaa bunlar erir pişince dedi de ben de olur mu öyle şey bu kas zarı yağ değil dedim( çok biliyorum ya:))) yani ben de bu yönteme inanmayanlardanım. Ama Tuğrul beye geçen hafta kontrole gittiğimde ( 6. ay kontrolüm) sohbet sırasında o zarın gerçekten de kastan ayrılmaya çalışılmasının insana müthiş acılar vereceğini söyledi. Ama burdaki arkadaşlar çok ağrı çekmediklerini söylüyor. O zaman zarın değil de tülün mü altına sokuyorlar??? Amaaaan bize ne yaa :)) Tuğrul bey de işin mi yok kitap oku müzik dinle dedi zaten bana:17:Aynen öyle yapmak lasım:36:

:1: Tam tersine diğer yöntemlere göre daha az ağrılı deniyor.
Ay aynen ya, ameliyata girdikten sonrasıo doktorun işi, bizim işimiz en güvendiğimiz doktoru bulmak :16:

merhaba kızlar, çarşamba günü(31ekim) teoman doğan a ameliyat olacağım. Çok heyecanlı ve tedirginim, sitede ilgili konuları okuyorum sürekli. 1.70 boyunda 55 kiloyum omuzlarım geniş çok büyük görünen bir ölçü istemedim doğallık önceliğim. kas zarı(fasya) altına göğüsaltı kesisi yapılarak damla sekli mentor marka 285cc implant takılacak. bana herhangi beni rahatlatıcak,uyaracak bir söyleminiz varsa çok memnun olurum.Doktorumla alakalı,iyileşme sürecim,yara izim,masaj tekniği yada seçtiğim boyut ile ilgili herhangi birşey.Fotoğraflarınızı göremiyorum bana örnek teşkil edecek kullanıcılar beni ekler de şu gerilim ve korkularımın birazcık olsun azalmasında yardımcı olurlarsa çok çok çok mutlu olacağım.

Canım dün itibarı ile ameliyatını olmuşsun hayırlı uğurlu olsun. Doktoruna güven, doktorun zaten sana ameliyat öncesinde olduğu gibi sonrasında da rahatlatacak söylemlerde bulunacak :)) İyi olduğunda buraya bekleriz :) Kas zarı ameliyatı olmana ayrıca sevindim yöntem kardeşliği :)))
Soruların olursa cevaplarım canım güle güle kullan cicilerini ;)) :nazar:

Ohhh oralet sesini duyduguma sevindim, acaba diyordum oarletin sesini bir daha bu sitede duyamayacak miyiz?

Son mesajlardan baslayarak yazmaya calisacagim...

Simdi burada cok hassas bir noktadan bahsetmissin, ilk baslarda olan camasirlar su anda olmuyorlar mi gercekten, yani benim anladigim amlyat sonrasi denedigin ve olan bir sutyen, su an uygun olmuyor, yani kucuk mu geliyor, boyleyse harika bir haber benim icin, degisen ne???

Uzunum eski kullandıklarım olmuyor çünkü tamamı kat be kat dolguluydu şimdi protezin dolgusu olduğu için taksam dahi benim memelerim tamamen dışarıda kalıyor. Hatta bununla ilgili resim albümüme koymuştum laf atanların gözüne daha rahat görünsün diye :))))

Eskisine oranla eksra bir büyüklük olduğu için haliyle eski çamaşırların hiçbiri olmuyor zaten normali de bu :)) İçi dolgusuz çamaşırlarımın balenlerini - tellerini çıkarıp bir müddet kullanmıştım şimdi onlar da olmuyor çünkü meme şeklini aldı artık ödem kalmadı ;) Yeni çamaşır almak çok keyifli :)))

Oraletcim uzun uzun yazmissin, sagolasin....
Gercekten cok moral veriyorsun.

Biz ankara arkadasimizla yazisiyorduk, benim durumum da su an sporcu sutyeniyle eski balenli ve dolgulu halimdekinden daha kucukler. Ankara arkadasimiz da ayni seyi hissetmis. E bu durum da insani uzuyor birazcik, tamam tamam birazcikdan biraz daha fazla:)

Hani diyordum en azindan hafif dolgulu sutyenleri kullanmaya devam ederek durumu kurtarabilirim, ama bunlari kullanmak da zaman alacak gibi, ameliyat sonrasi oldugu icin. Sahi biz simdi alti ay suresince hic bir dolgusu-destegi olmayan sutyen mi kullanacagiz? Baleni olmayan ama hafif destekli olanlardan da kullanamiyor muyuz acaba? Boyle sutyenler var mi magazalarda. İsin garibi, simdiye kadar hep dolgulu kullandigim icin bu konuda da hic bilgim yok. :)

Neyse bu halimize de sukurler olsun, ben yine de su an ustumu degistirirken gorduklerimden!!! mutlu oluyorm. Gerisi kuruntu...

Sevgiler...

:)) Samimiyet belirtisi gördüğüm takdirde gece gündüz demem sayfa sayfa yazarım yeter ki içinde bunu göreyim ;)

Şimdi canım ilk altı ay göğsün şeklini alması bakımından önemli bir süreç. Penti de balensiz, dolgusuz ama öyle sandığın gibi göğüs uçlarını belil eden sporcu sütyeninin birebir aynısı bir çamaşır değil gayet muntazam çamaşırlar var. Rahatlıkla gidip deneyip alabilirsin hatta göğüs büyütme ameliyatı oldum dersen -çekinmezsen- onlar bedenine olacak çamaşırı bulacaklardır. Sana tavsiyem ilk etapta çok fazla çamaşır alma çünkü bunları göğüs oturdukça tam anlamıyla rahat kullanamayacaksın.
Ben mesela ilk dönemler B cup takarken şimdi B cup kullandığım çamaşırlardan göğüs uçlarım fırlıyor eğer taşkın bir görüntü istiyorsam B Cup ama oturan rahat bir çamaşır istiyorsam C Cup alıyorum. Hatta denemeden çamaşır alamıyorum. İnternet üzerinden sipariş ettiğim bir çamaşır C Cup olmasına rağmen göğüs uçlarımı çook hafif dışarıda kalmasına sebep oldu. Yani bir çift kullanmadığım çamaşırım var şimdi :) İlk iş Penti nin rahat çamaşırlarından edinmek onlara söylersen istediğini bulacaksın canım ;)

Oralet tekrar merhaba,
Bu ve onceki mesajlarin icin de coook tesekkurler.

Sana gecmisi hatirlatmisim ne guzel, cok samimi yazmissin baris beye de yazdiklarini.
Bir onceki malimde de yazdim bir daha ayni seyleri yazmamayim, bugun on gun oldu ameliyat olali, bandajlarim iki gun sonra cikmisti, onda bir sikinti yok da sonrasinda gogus ustune taktiklari cirtcirtli band var ya o beni cok rahatsiz ediyor, daraltiyor, bu nedenle arada bir cikartiyorum ben de.

İc camasiri icin pentiye bakicam yarin hemen tesekkurler, kontrol oncesi bir fikrim olmus olur hem de baris beyle ona gore konusurum.

Sporcu sutyeninin uclari bos, dolduramadim bu arada malesef, bir de daha once yazdigim gibi bu sutyenle eski dolgulu halime gore daha kucugum. :((

Ya evet biraz daha agri ve hassasiyetim gecsin, en once bir suru para verip aldigim ama dolduramadigim icin giyemedigim bikini ustunu denemeyi dusunuyorum:)demek herkes benz seyleri yasiyor, demek elbiseyi bile kesmek zorunda kalmislar hi?

Oralet sen aslinda 'database' gibi olmussun, cok insan sana derdini ya da sevincini anlattigi icin bir cok konu hakkinda fikrin olmus, herkesin derdine derman olabiliyorsun, tekrar tesekkurler...

Ben fotolarina nasil bakacagim, bir aylik uc aylik gelismeler demissin, yol yordam anlatirsaniz sevinirim, siteyi kullanmayi pek bilmiyorum...

Sevgiler,
İyi geceler...

Sana bir güzellik yapayım ben :)) Bana ameliyat olacak kişilerden çok olmuş olup yardımcı olacağım kişiler gerek :) Sonrası dönemi anlatmayı seviyorum çünkü.
Öncesinde isteyen istediği doktoru, yöntemi seçsin ben de süreçlerini kişiler takıntı haline getirmeden stressiz nasıl geçirebilir bunları anlatayım kendimden, çevremden, araştırdıklarımdan örneklemeler sunayım, seviyorum bu denli paylaşımı.

Yapacağım güzelliğe gelince sosyal paylaşım sitelerine üyeliğin varsa eğer hali hazırda 5050 adet resmimi görebileceksin sana özelden bana ulaşabileceğin bilgiyi ileteceğim. :)

Ameliyat tarihim 2010 Şubat sonrasında eklenen her resim ameliyat sonrasına ait hesabını sen yaparsın ;)

Sevgiler..

inşallah gerçekten çok istiyorum bu iyi dileklerinin gerçekleşmesini.Çok fazla teoman doğan yorumu bulamadım sitede aslında ama genel olarak iyi bir doktor oldugunu düşünüyorum, bir arkadaşımın yönlendirmesi ve memnuniyetiyle bu kararı aldım baska da doktora görünmedim genel arastıranların aksine. Yapı olarak doktorum bu ameliyat için çok uygun oldugumu söyledi omuz genişliği,simetri, şekil ve çap olarak ama ben özellikle normal bir boyut istediğimden 245 ve 300 seçeneklerini çıkardı ve bu boyutu seçtik. ki cok da düz bir yapıya sahip olmadığımdan göğüs dokum olduğundan hala büyük olmasından korkuyorum ama tam bir boyut algılayamıorum tabii ki suan. geri dönüşü olmayan bir şey yaptıracağım düşüncesi çok korkutuyor beni umarım ameliyat sonrası görüntüm tüm bunları unutturur. yorumun için gerçekten çok tesekkur ederim.

Teoman Doğan'a ameliyat olmuş çok kişi var esasında yani google Kadınlar Kulubü Teoman Doğan ameliyatları veya Hastaları gibi ulaşmanı kolaylaştıracak kelimeler yazarsan bulabilirsin.

nemutlubana sana gayet güzel yazdığı için yinelemeyeceğim boyun posunu biz görmedik doktorun görmüş önerilerini sunmuş ki mevcut meme dokun olduğunu da söylüyorsun sana sadece geçmiş olsun gönlüne göre bir ameliyat olsun demekten başka bir şey düşmez bana :)) Ameliyat sonrası sormak istediğin ne olursa olsun beklerim canım.
Sevgiler..

Hemen hemen tüm doktorlar, hatta bu forumda adı geçen bütün doktorlar(sadece ikisi hariç),kas zarı altı ile, kas üstü yönteminin aynı olduğunu savunuyor.
Hatta, aksini iddia etmeninde komik olduğunu belirtiyor. Ameliyat olacak arkadaşlarımızın, burada ameliyat olmuş ve kendini uzman sanalardan,doktorculuk oyanayanlardan ziyade,bu işin uzmanı olanların yani bu işe yıllarını vermiş doktorlarımızın önerilerine kulak asmalarının daha faydalı olacağını düşünüyorum:34:

dritacım selamlar,

Seni hatırlayamadım eskilerden mi yoksa yenilerden misin ama literatüre girmiş ve doktorlar tarafından kullanılan kas zarı altı yöntemi için yorumda bulunmuşsun ama yazıyı kime yazdın kime cevaben yazdın ne amaçla yazdın o kısmını anlamadım. Doktorculuk oynayanlardan bahsetmişsin bu konuda takdir ediyorum insan önce çuvaldızı kendine batıracak çünkü yıllarını verip doktor, cerrah gibi unvanları alan insanlara saygısızlıktır en başında onların uyguladığı yöntem veya tekniklere saygısızlıktır.

Son cümlene katılıyorum ve her on başlığımın en az beşinde önce doktorunuzun söylediğine kulak asın diyorum. Doktorlarımızın önerilerine kulak asmalıyız. Kas zarı diyorlarsa kas zarıdır. Başka doktorlar şunu demiş filanca kişi keyfe keder bunu yazmış diye insanları etkilemenin bi manası yok. Nihayetinde bizim burada bulunma amacımız paylaşımdan öteye gitmemeli. Hadlerimizi bilmeliyiz!

Umarım iğneyi kendine batırmadan çuvaldızla yola çıkanların canı yanmamıştır. :))

Sevgiler..

Katılıyorum....Dual planla kas altı yöntemininde aslında aynı yöntem oldugunu söylüyor doktorlar :34:

Selamlar arzum77,

Uygulamayı yapan doktorlarsa tam aksini savunuyor. Esasında kimse bunlar aynı mı yoksa ayrı mı diye bir soru sormadı. Dolayısıyla beni zerre ilgilendirmeyen bu konuyu kapatıyorum :)

Sonuç olarak kas altı + dual plane yöntemiyle ameliyat olup farklı görüntülere sahip nice arkadaşımız var. Onlara saygısızlık olur.

Back