arkadaşlar merhaba. Kalem cim öykü kopmuş gitmiş demiş haklı valla..ama yanlış anlamayın 2 gündür farklı mevzularla meşgulüm arkadaşlar yanlış anlamayın neolur..tamamen ailevi mevzular...özledim valla 2 günde hepinizi...size kısaca son durumumu özetleyim...artık normal hayata iyice dönmeye çalışıyorum..tabii daha tam anlamıyla hareketlerim özgür değil..bugün daha 13.günüm.ama düşündükçe ne yalan söyliyeyim arkadaşlar ben daha kolay olup bitecek sanmıştım...sizler gibi çabucacık atlatabilenler gibi Caroli ve benim gibi daha zor atlatanlarda olabiliyor işte....şu an çokta mutlu değilim ama durumum değiştikçe göğüslerim yumuşadıkça daha benim gibi hissetmeye başlayınca eminim daha mutlu olacağım...göğüslerimin şişlerinin büyük kısmı indi neredeyse..tabii gerçek ölçümde ortaya çıktı böylece..ben 80 beden sütyen kullanabileceğim..bari 85 olsaydı keşke die düşünüyorum ister istemez..daha hareketsiz oldukları için sütyen ve kıyafet deneyemiyorum..yakışıp yakışmayacağı konusunda fikir edinemedim...giyinikken hiç bir şey belli olmuyor..sizler her giydiğim çok yakışıyor yazıyorsunuz ya ben anlayamıyorum..önceden dışarıdan göründüğünden çok farklı bir görüntünüzmü var..birde sağ göğsümün yanı simsiyah yani inanılmaz kötü görünüyor sol göğsümde de hoşuma gitmeyen bir görüntü farklılığı var..yarın doktorumdan randevu aldım eşim götürecek beni..ruby ve kalemin dediği gibi beni en iyi doktorum aydınlatabilir..tabii bu durumda ayın 5 indeki randevum sakata geliyor..eğer doktorumun beni görmesini gerektirecek extra bir durum yoksa 5inde eşimin işini bırakıp beni getirebileceğini sanmıyorum çünki ben 2.5 saatlik yoldan geliyorum arkadaşlar...çok uzun yazdım biliyorum ama şunuda hemen yazmak istiyorum..bütün bunlar geçici sorunlar olabilir büyük ihtimalle. ben herzaman söylüyorum ben doktoruma güveniyorum...umarım bunlar geçici sorunlardır.hepinizi öpüyorum arkadaşlar
ok tskler.. spordan kastim fitnessti
cnm peki senin ameliyatinin üzerinden ne kadar süre geçti ve normal hayatina artik döndün mü? birde yanlis hatirlamiyorsam sana iki gögüse farkli büyüklükte protez takilmisti dimi? Bunun nedeni ameliyattan önce asimetri sorunu olmasindan miydi acaba? Bende de asimetri sorunu var biraz.. boyutundan çok bu canimi sIkIyo
ruby'ciğim nerdesin canım ya.
ben çok özlüyorum sizleri,chocohalateciğimde tatilde ,bizleri yalnız bıraktı
yorgunluktan ölüyorum ama foruma bakmadan duramıyorum
herkes iyi değil mi
herşey yolun de değil mi şekerler
öykücüm merhaba cnm umaırm görüşmeden iyi hberlerle dönersin,kafan rahatlmaış olursun.haberleirni merak ediyorum.5 inde büyük ihtimalle gelemiceğin içn de üzüldüm cnm :gitme:
rubycim cnmmmm nasılsın özleidm seni de çoook opuyorumnanaktan senin herşey yolunda zaten.diet nasıl gidiyor bakalım ramazanda salma kendini aman bak takipteyimlmaz: kaydirigubbakcemile3
kalemcimmm cnm arkadaşım seni de çooook özledim.sana işlerinde kolaylıklar diliyorum cnm tatilde pek ilgilenemedim seninle ve hatta hiçbirinizle kusuruma bakmayın ama hepinizi ayrı ayrı takip etmeye çalıştım ve özledim canlarım.kalemcim umaırm sınavın da çooook iyi geçer canım.nezamandı bu arada?? :uhm:
arkadaşlarım hepinize merhaba..RUBY-KALEM-CHOCO-MANABİR-CAROLİ-YAĞMURLUK hepinizin bugünkü görüşmemi merask ettiğinizi biliyorum ....daha bir rahatlamış olarak birazda gerksiz tantana yaptığım için fırça yemiş olarak geri döndüm...ben kendimi okadar sıkmışımki birşey olmasın die her yanım onun için tutulmuş..giderken yürüyüşüm bile komikti dönerken daha dik ve rahat yürüyerek döndüm...kollarımı hiç kullanmadığım için sanırım kaslarım zayıfladı..naci bey rahat ol sütyensiz gezebilirsin ve masajını doğru yap dedi..şimdi daha sert yapıyorum..göğsümün altında benim gözümün içine içine batan ama eşimin bir türlü göremediği şekil farklılığı son derece normalmiş..masajla ve zamanla hepsi düzelicekmiş..büyüklük konusundaki takıntılarıma doktorum son noktayı koydu...daha büyüğü zaten bana olmazmış arkadaşlar...eminim her yerden taşan kötü bir görüntü olurdu....bu arada yazmadan geçemiyeceğim...Özlem hanım çok tatlı ve anlayışlı...bir kadın olarak bizim gözümüzden bakıp rahatlatıyor insanı...şimdi hepinizi duyar gibiyim biz sana demedikmi diyorsunuzdur...benim en büyük korkum bir aksilik yaşarsam ortaya çıkmasıydı..buyüzden kendimi okadar gerdimkidaha çok hasta oldum...şimdi daha rahatım.....bu arada choco hoşgeldin canım...kalem cim dün ağladığını yazmışsın umarım bir sorunun yoktur..bende zaman zaman çok hassaas olurum her şeye ağlarım...inşallah dünden beri daha iyisindir canım..caroli dün yazdıklarını bugün okudum canım..sizler haklı çıktınız sadece benimde aynı sen gibi biraz uzun sürdü....ruby ve manabir sizleride öpüyorum kızlar
arkadaşlarım hepinize merhaba..RUBY-KALEM-CHOCO-MANABİR-CAROLİ-YAĞMURLUK hepinizin bugünkü görüşmemi merask ettiğinizi biliyorum ....daha bir rahatlamış olarak birazda gerksiz tantana yaptığım için fırça yemiş olarak geri döndüm...ben kendimi okadar sıkmışımki birşey olmasın die her yanım onun için tutulmuş..giderken yürüyüşüm bile komikti dönerken daha dik ve rahat yürüyerek döndüm...kollarımı hiç kullanmadığım için sanırım kaslarım zayıfladı..naci bey rahat ol sütyensiz gezebilirsin ve masajını doğru yap dedi..şimdi daha sert yapıyorum..göğsümün altında benim gözümün içine içine batan ama eşimin bir türlü göremediği şekil farklılığı son derece normalmiş..masajla ve zamanla hepsi düzelicekmiş..büyüklük konusundaki takıntılarıma doktorum son noktayı koydu...daha büyüğü zaten bana olmazmış arkadaşlar...eminim her yerden taşan kötü bir görüntü olurdu....bu arada yazmadan geçemiyeceğim...Özlem hanım çok tatlı ve anlayışlı...bir kadın olarak bizim gözümüzden bakıp rahatlatıyor insanı...şimdi hepinizi duyar gibiyim biz sana demedikmi diyorsunuzdur...benim en büyük korkum bir aksilik yaşarsam ortaya çıkmasıydı..buyüzden kendimi okadar gerdimkidaha çok hasta oldum...şimdi daha rahatım.....bu arada choco hoşgeldin canım...kalem cim dün ağladığını yazmışsın umarım bir sorunun yoktur..bende zaman zaman çok hassaas olurum her şeye ağlarım...inşallah dünden beri daha iyisindir canım..caroli dün yazdıklarını bugün okudum canım..sizler haklı çıktınız sadece benimde aynı sen gibi biraz uzun sürdü....ruby ve manabir sizleride öpüyorum kızlar
öykücüm merhaba cnm umaırm görüşmeden iyi hberlerle dönersin,kafan rahatlmaış olursun.haberleirni merak ediyorum.5 inde büyük ihtimalle gelemiceğin içn de üzüldüm cnm :gitme:
rubycim cnmmmm nasılsın özleidm seni de çoook opuyorumnanaktan senin herşey yolunda zaten.diet nasıl gidiyor bakalım ramazanda salma kendini aman bak takipteyimlmaz: kaydirigubbakcemile3
kalemcimmm cnm arkadaşım seni de çooook özledim.sana işlerinde kolaylıklar diliyorum cnm tatilde pek ilgilenemedim seninle ve hatta hiçbirinizle kusuruma bakmayın ama hepinizi ayrı ayrı takip etmeye çalıştım ve özledim canlarım.kalemcim umaırm sınavın da çooook iyi geçer canım.nezamandı bu arada?? :uhm:
canım benim burdayııımmm hihoyyyt nie ağlıyosun seen tatlım bi sebep yok demişsin ama zaman zaman insan böyle olabiliyo herzaman mutlu uyanmak zorunda değiliz,bazen banada olur hele regl dönemi iyice karşırım -tatlicadiarzu- yorgunum demişsin mutlaka ondandır:teselli:
yaa bu hafta bana bişeyler oldu,ayarlarım bozuldu resmen,ama toplarım kendimi sanırım yeni yeni ameliyatın stresi çıkıyor
neyse toplarım ben kendimi ,öptüm hepinizi
yaa bu hafta bana bişeyler oldu,ayarlarım bozuldu resmen,ama toplarım kendimi sanırım yeni yeni ameliyatın stresi çıkıyor
neyse toplarım ben kendimi ,öptüm hepinizi
Bu hafta benimde ayarlarım bozuldu mafoldumbenherhalde çok hassaslaştım ağlayıp duruyorum bazen oluyor böyle bazı şeyler birikiyor herhalde sonrada.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?