• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

ruby80 geçen yıldan beri karar veremiyorum ama artık bi karar vermem gerekiyoo en iyi sonucu almak istiyorum inşallh öyle olurr

ruby80 geçen yıldan beri karar veremiyorum ama artık bi karar vermem gerekiyoo en iyi sonucu almak istiyorum inşallh öyle olurr

inşallah canım,senin için herşeyin olumlu yönde ilerlemisini dilerim ve sende inşallah burada bizlerle mutluluğunu paylaşırsın herzaman bekleriz sengözlerimebaksanab

bu işler böyledir.. şimdi herkes doğduğundan beri şimdiki halinde olduğunu sanıyodur..-tatlicadiarzu- İyi yapılmış bir plastik cerrahi işleminin böyle bir etkisi var sanırım..kaydirigubbakcemile3

haklısın sanırım yağmurlukcuğum,benim 1,5 ay oldu,kremi sürmek için izleri görmesem,önceden beri böyle olduğumu düşünecektim... :kedi:ama kızlar ramazan rehavetine kapılmayın ya.öykücük kopmuş,gitmiş...öyküüüü nerdesin canım,nasılsın,sen yaz ben sana geç de olsa dönüş yaparım.ruby'cim bir sen,bir ben ,bir de yağmurluk kaldı:sinifsinif:
yağmurlukcuğum biraz geç de olsa sana da teşekkür etme istiyorum,naci beyle ilgili son gelişmeleri ben hep senden öğrendim canım,desteğin ve motivasyonun için de teşekkürler.opuyorumnanaktan

millet beni bilgisayarın başından kalkamayan ipsiz sapsız biri gibi düşenecek en sonunda.şakkıdı oysa gerçekten çok önemli bir işi ve bu işinin gereği olarak çok fazla sorumluluğu olan birisiyim. ama ben ameliyat olmama rağmen kısıtlı zamanlarda yazmaya çalışmamın tek sebebi,bu özel durumu herkesle paylaşamayan ve karar vermede güçlük çeken insanlara bir damlacık da olsa faydalı olabilmek.Kızlar bu ameliyat insanı kendisini daha kadın gibi hissetmesine sebep oluyor,ihtiyacı olan ve bu durumu aklına takan her kadın bence bu ameliyatı olmalı. herkese sevgileropuyorumnanaktan

kızlar hepinize merhaba. yazamadım sizlere. umarım herkes iyidir. işlerimden fırsat bulamadım. en son yazdıklarını okudum. öykücüm şimdi daha iyi herhalde. ve iyi bir gelişme .şimdi çok beğeniyorum yazmış göğüsleri için. buna çok sevindim. demek ki gitgide daha da güzelleşecekler.bu hafta da geçtikten sonra artık iyice rahatlarsın canım inşallah. kalemcim sana da sınavında başarılar diliyorum. forumu boş bırakmamışsın yine işlerinin yoğunluğuna rağmen canım .sağol sen de. ruby sen de yokluğunu hissettirmemişsin canım. angel arkadaşıma da ben naci beyle görüşmeye gittiğimi söylemek istiyorum. ben ona yaptıracağım. kızlar benim ameliyat ramazandan sonraya kalabilir. bakalım henüz karar veremedim. . . hepinizi öptüm .sevgiler...

arkadaşlar merhaba. Kalem cim öykü kopmuş gitmiş demiş haklı valla..ama yanlış anlamayın 2 gündür farklı mevzularla meşgulüm arkadaşlar yanlış anlamayın neolur..tamamen ailevi mevzular...özledim valla 2 günde hepinizi...size kısaca son durumumu özetleyim...artık normal hayata iyice dönmeye çalışıyorum..tabii daha tam anlamıyla hareketlerim özgür değil..bugün daha 13.günüm.ama düşündükçe ne yalan söyliyeyim arkadaşlar ben daha kolay olup bitecek sanmıştım...sizler gibi çabucacık atlatabilenler gibi Caroli ve benim gibi daha zor atlatanlarda olabiliyor işte....şu an çokta mutlu değilim ama durumum değiştikçe göğüslerim yumuşadıkça daha benim gibi hissetmeye başlayınca eminim daha mutlu olacağım...göğüslerimin şişlerinin büyük kısmı indi neredeyse..tabii gerçek ölçümde ortaya çıktı böylece..ben 80 beden sütyen kullanabileceğim..bari 85 olsaydı keşke die düşünüyorum ister istemez..daha hareketsiz oldukları için sütyen ve kıyafet deneyemiyorum..yakışıp yakışmayacağı konusunda fikir edinemedim...giyinikken hiç bir şey belli olmuyor..sizler her giydiğim çok yakışıyor yazıyorsunuz ya ben anlayamıyorum..önceden dışarıdan göründüğünden çok farklı bir görüntünüzmü var..birde sağ göğsümün yanı simsiyah yani inanılmaz kötü görünüyor sol göğsümde de hoşuma gitmeyen bir görüntü farklılığı var..yarın doktorumdan randevu aldım eşim götürecek beni..ruby ve kalemin dediği gibi beni en iyi doktorum aydınlatabilir..tabii bu durumda ayın 5 indeki randevum sakata geliyor..eğer doktorumun beni görmesini gerektirecek extra bir durum yoksa 5inde eşimin işini bırakıp beni getirebileceğini sanmıyorum çünki ben 2.5 saatlik yoldan geliyorum arkadaşlar...çok uzun yazdım biliyorum ama şunuda hemen yazmak istiyorum..bütün bunlar geçici sorunlar olabilir büyük ihtimalle. ben herzaman söylüyorum ben doktoruma güveniyorum...umarım bunlar geçici sorunlardır.hepinizi öpüyorum arkadaşlar

arkadaşlar merhaba. Kalem cim öykü kopmuş gitmiş demiş haklı valla..ama yanlış anlamayın 2 gündür farklı mevzularla meşgulüm arkadaşlar yanlış anlamayın neolur..tamamen ailevi mevzular...özledim valla 2 günde hepinizi...size kısaca son durumumu özetleyim...artık normal hayata iyice dönmeye çalışıyorum..tabii daha tam anlamıyla hareketlerim özgür değil..bugün daha 13.günüm.ama düşündükçe ne yalan söyliyeyim arkadaşlar ben daha kolay olup bitecek sanmıştım...sizler gibi çabucacık atlatabilenler gibi Caroli ve benim gibi daha zor atlatanlarda olabiliyor işte....şu an çokta mutlu değilim ama durumum değiştikçe göğüslerim yumuşadıkça daha benim gibi hissetmeye başlayınca eminim daha mutlu olacağım...göğüslerimin şişlerinin büyük kısmı indi neredeyse..tabii gerçek ölçümde ortaya çıktı böylece..ben 80 beden sütyen kullanabileceğim..bari 85 olsaydı keşke die düşünüyorum ister istemez..daha hareketsiz oldukları için sütyen ve kıyafet deneyemiyorum..yakışıp yakışmayacağı konusunda fikir edinemedim...giyinikken hiç bir şey belli olmuyor..sizler her giydiğim çok yakışıyor yazıyorsunuz ya ben anlayamıyorum..önceden dışarıdan göründüğünden çok farklı bir görüntünüzmü var..birde sağ göğsümün yanı simsiyah yani inanılmaz kötü görünüyor sol göğsümde de hoşuma gitmeyen bir görüntü farklılığı var..yarın doktorumdan randevu aldım eşim götürecek beni..ruby ve kalemin dediği gibi beni en iyi doktorum aydınlatabilir..tabii bu durumda ayın 5 indeki randevum sakata geliyor..eğer doktorumun beni görmesini gerektirecek extra bir durum yoksa 5inde eşimin işini bırakıp beni getirebileceğini sanmıyorum çünki ben 2.5 saatlik yoldan geliyorum arkadaşlar...çok uzun yazdım biliyorum ama şunuda hemen yazmak istiyorum..bütün bunlar geçici sorunlar olabilir büyük ihtimalle. ben herzaman söylüyorum ben doktoruma güveniyorum...umarım bunlar geçici sorunlardır.hepinizi öpüyorum arkadaşlar

canım en iyisini yapmışsın biran evvel görüş naci beyle için rahatlasın..göğüs ölçünüde takma kafana 80 beden gayet güzel unutmaki eskiden hiç meme yokken ortada şimdi 80 bedensin sevin bence hayatım inşallah tamamiyle kaygılarından kurtulmuş bi şekilde evine dönersin ve bizlerlede paylaşırsın öpüyorum canım :1hug:

ay öykücüm ayyy.. senin kadar uzun zamanda iyileşen birini bu forumda görmedim şimdiye kadar... canım bunları doktoruna da sorsana bunlar ameliyat sonrası olabilecek şeyler..naci bey söylemiştir zaten sana.. ya iyileşme sürecin çok uzun ya da çok fazla dert ettin kendine..hepimiz benzer şeyler yaşadık..inan 2 ay sonra sen de aa hemen iyileşmiştim deyip unutacaksın bularıkaydirigubbakcemile3 ne kadar pimpiriklenirsen o kadar geç iyi olursun haberin olsun tatlım. kendin de diyosun büyük ihtimalle bunlar geçici sorunlardır diye.. ağzın diyo da kalbinde inansın artık buna ve pozitif ol lütfen. şu anda iki meme arasındaki asimetri de çok normal daha protezlerin yerine oturmadı ödemlerin var eee morluklar da olabilir ameliyat geçirdin sonuçta kimi az morarı kimi hiç morarmaz kimi de mosmor gezer senin cilt yapınla alakalı sanırımbu benim de tek göğsümde morluk oluşmuştu ve geçti..

biraz sakin olup zamana bırak herşeyi.. seni öpüyorum canım..a.s.[/B]

vereliniortak yağmurlukcum çok güzel özetlemişsin inşallah bu pozitif olma durumunu artık öykücüm dikkate alır yedi bitirdi kendini 13 gündür :delphin:

sağolun arkadaşlar...için için haklı olduğunuzu biliyorum ama korkuyorum işte napiyim....ben istermiyim hem yazılarımı okuyanlar korksun...zaten yazılarımda ne hastaneyle ilgili nede doktorumla ilgili en ufak bir şikayet yok dikkat ettiysen yağmurlukçum..sizden daha uzun sürede iyileşebilirim..ben de istemezdim ama olabilir ....neyse inşallah Naci bey yarın beynimi resetler..daha rahatlamış dönüp güzel güzel yazarım...öpüyorum hepinizi

sağolun arkadaşlar...için için haklı olduğunuzu biliyorum ama korkuyorum işte napiyim....ben istermiyim hem yazılarımı okuyanlar korksun...zaten yazılarımda ne hastaneyle ilgili nede doktorumla ilgili en ufak bir şikayet yok dikkat ettiysen yağmurlukçum..sizden daha uzun sürede iyileşebilirim..ben de istemezdim ama olabilir ....neyse inşallah Naci bey yarın beynimi resetler..daha rahatlamış dönüp güzel güzel yazarım...öpüyorum hepinizi

inşallah canım ben tamamiyle rahatlamış bi şekilde aramıza döneceğinden eminim bol şans :teselli:

RUBY VE KALEM bu dönemde en çok kahrımı siz çektiniz kızlar ...ameliyattan sonra biraz motivasyonumun düştüğünü biliyorum..regl dönemine yakın olmam da sanırım biraz daha gergin yaptı beni..ama size söz bundan sonra mümkün olduğunca mızmızlanmıyacağım....öpüyorum arkadaşlarımı

RUBY VE KALEM bu dönemde en çok kahrımı siz çektiniz kızlar ...ameliyattan sonra biraz motivasyonumun düştüğünü biliyorum..regl dönemine yakın olmam da sanırım biraz daha gergin yaptı beni..ama size söz bundan sonra mümkün olduğunca mızmızlanmıyacağım....öpüyorum arkadaşlarımı

ne demek ya çekeriz yine sen iyi ol yeterki canım:içelim: dediğin gibi regl dönemi insanı daha da bi pimpirikli yapıo o yüzden fazla germe kendini herşey kolay olsun bende seni öpüyorum opuyorumnanaktan

ahh canım,ne kahrı,aşkolsun,ben sadece senin kendini yiyip bitirmene üzülüyorum,naci beyle uzuuun uzuuun konuş aklındaki her ayrıntıyı sor,aklın rahat etsin,eminim ki klinikten çıktığında,ben niye kendimi bu kadar üzmüşüm diyeceksin.Bir de olaya şu noktadan bakabiliriz,ameliyat sonrası mutluluk ameliyattan önceki beklentilerinizle de ilgilidir.naci bey,1 hafta acı çekeceğimi söylemişti,çünkü gögüs dokum çok az ve dardı,protez yerleşene kadar acı çekecektim ki öyle oldu,sonra mecburen işe başladım,kendimi iyi olmak zorunda olduğuma motive etmek zorundaydım.

kızlar bana da bişeyler oldu son 1 haftadır ağlıyorum kendime şasırıyorum,nedeni yok ama ben de bir acayip oldum iştemafoldumben
hepinize sevgiler öptümopuyorumnanaktan

ruby'ciğim nerdesin canım ya.
ben çok özlüyorum sizleri,chocohalateciğimde tatilde ,bizleri yalnız bıraktı
yorgunluktan ölüyorum ama foruma bakmadan duramıyorum
herkes iyi değil mi
herşey yolun de değil mi şekerler

kizlar ameliyat olmus olanlara bi kaç bisey sormak istiyorum..
ameliyattan kaç gün sonra dus alinabiliyor?
dus almaktan kastim da sadece suyun altinda durmak degil yani ovunurken fln caniniz yanmiyor mu?
birde ameliyattan ne kadar süre sonra solaryuma girilip, güneslenebilinir? belirli bi süre girilmemeli diye bisey diyor mu yani doktor
birde ne kadar süre sonra spora baslayabiliriz?

kizlar ameliyat olmus olanlara bi kaç bisey sormak istiyorum..
ameliyattan kaç gün sonra dus alinabiliyor?
dus almaktan kastim da sadece suyun altinda durmak degil yani ovunurken fln caniniz yanmiyor mu?
birde ameliyattan ne kadar süre sonra solaryuma girilip, güneslenebilinir? belirli bi süre girilmemeli diye bisey diyor mu yani doktor
birde ne kadar süre sonra spora baslayabiliriz?

canım ben 3. gün duş almıştım,tabi ozaman canın acıyor o yüzden ben dokunamamıştım.naci bey bana 1.ay kontrolümde herşey serbest demişti ki ben öyle uslu bir hasta değildim,1,5-2 ay sonra sanırım spora başlanılabilir diye düşünüyorum,ama tabi yapacağın spora da bağlı.

canım ben 3. gün duş almıştım,tabi ozaman canın acıyor o yüzden ben dokunamamıştım.naci bey bana 1.ay kontrolümde herşey serbest demişti ki ben öyle uslu bir hasta değildim,1,5-2 ay sonra sanırım spora başlanılabilir diye düşünüyorum,ama tabi yapacağın spora da bağlı.

ok tskler.. spordan kastim fitnessti
cnm peki senin ameliyatinin üzerinden ne kadar süre geçti ve normal hayatina artik döndün mü? birde yanlis hatirlamiyorsam sana iki gögüse farkli büyüklükte protez takilmisti dimi? Bunun nedeni ameliyattan önce asimetri sorunu olmasindan miydi acaba? Bende de asimetri sorunu var biraz.. boyutundan çok bu canimi sIkIyo

Back