ruby80 geçen yıldan beri karar veremiyorum ama artık bi karar vermem gerekiyoo en iyi sonucu almak istiyorum inşallh öyle olurr
bu işler böyledir.. şimdi herkes doğduğundan beri şimdiki halinde olduğunu sanıyodur..-tatlicadiarzu- İyi yapılmış bir plastik cerrahi işleminin böyle bir etkisi var sanırım..kaydirigubbakcemile3
yağmurlukcuğum biraz geç de olsa sana da teşekkür etme istiyorum,naci beyle ilgili son gelişmeleri ben hep senden öğrendim canım,desteğin ve motivasyonun için de teşekkürler.opuyorumnanaktan
arkadaşlar merhaba. Kalem cim öykü kopmuş gitmiş demiş haklı valla..ama yanlış anlamayın 2 gündür farklı mevzularla meşgulüm arkadaşlar yanlış anlamayın neolur..tamamen ailevi mevzular...özledim valla 2 günde hepinizi...size kısaca son durumumu özetleyim...artık normal hayata iyice dönmeye çalışıyorum..tabii daha tam anlamıyla hareketlerim özgür değil..bugün daha 13.günüm.ama düşündükçe ne yalan söyliyeyim arkadaşlar ben daha kolay olup bitecek sanmıştım...sizler gibi çabucacık atlatabilenler gibi Caroli ve benim gibi daha zor atlatanlarda olabiliyor işte....şu an çokta mutlu değilim ama durumum değiştikçe göğüslerim yumuşadıkça daha benim gibi hissetmeye başlayınca eminim daha mutlu olacağım...göğüslerimin şişlerinin büyük kısmı indi neredeyse..tabii gerçek ölçümde ortaya çıktı böylece..ben 80 beden sütyen kullanabileceğim..bari 85 olsaydı keşke die düşünüyorum ister istemez..daha hareketsiz oldukları için sütyen ve kıyafet deneyemiyorum..yakışıp yakışmayacağı konusunda fikir edinemedim...giyinikken hiç bir şey belli olmuyor..sizler her giydiğim çok yakışıyor yazıyorsunuz ya ben anlayamıyorum..önceden dışarıdan göründüğünden çok farklı bir görüntünüzmü var..birde sağ göğsümün yanı simsiyah yani inanılmaz kötü görünüyor sol göğsümde de hoşuma gitmeyen bir görüntü farklılığı var..yarın doktorumdan randevu aldım eşim götürecek beni..ruby ve kalemin dediği gibi beni en iyi doktorum aydınlatabilir..tabii bu durumda ayın 5 indeki randevum sakata geliyor..eğer doktorumun beni görmesini gerektirecek extra bir durum yoksa 5inde eşimin işini bırakıp beni getirebileceğini sanmıyorum çünki ben 2.5 saatlik yoldan geliyorum arkadaşlar...çok uzun yazdım biliyorum ama şunuda hemen yazmak istiyorum..bütün bunlar geçici sorunlar olabilir büyük ihtimalle. ben herzaman söylüyorum ben doktoruma güveniyorum...umarım bunlar geçici sorunlardır.hepinizi öpüyorum arkadaşlar
ay öykücüm ayyy.. senin kadar uzun zamanda iyileşen birini bu forumda görmedim şimdiye kadar... canım bunları doktoruna da sorsana bunlar ameliyat sonrası olabilecek şeyler..naci bey söylemiştir zaten sana.. ya iyileşme sürecin çok uzun ya da çok fazla dert ettin kendine..hepimiz benzer şeyler yaşadık..inan 2 ay sonra sen de aa hemen iyileşmiştim deyip unutacaksın bularıkaydirigubbakcemile3 ne kadar pimpiriklenirsen o kadar geç iyi olursun haberin olsun tatlım. kendin de diyosun büyük ihtimalle bunlar geçici sorunlardır diye.. ağzın diyo da kalbinde inansın artık buna ve pozitif ol lütfen. şu anda iki meme arasındaki asimetri de çok normal daha protezlerin yerine oturmadı ödemlerin var eee morluklar da olabilir ameliyat geçirdin sonuçta kimi az morarı kimi hiç morarmaz kimi de mosmor gezer senin cilt yapınla alakalı sanırımbu benim de tek göğsümde morluk oluşmuştu ve geçti..
biraz sakin olup zamana bırak herşeyi.. seni öpüyorum canım..a.s.[/B]
sağolun arkadaşlar...için için haklı olduğunuzu biliyorum ama korkuyorum işte napiyim....ben istermiyim hem yazılarımı okuyanlar korksun...zaten yazılarımda ne hastaneyle ilgili nede doktorumla ilgili en ufak bir şikayet yok dikkat ettiysen yağmurlukçum..sizden daha uzun sürede iyileşebilirim..ben de istemezdim ama olabilir ....neyse inşallah Naci bey yarın beynimi resetler..daha rahatlamış dönüp güzel güzel yazarım...öpüyorum hepinizi
RUBY VE KALEM bu dönemde en çok kahrımı siz çektiniz kızlar ...ameliyattan sonra biraz motivasyonumun düştüğünü biliyorum..regl dönemine yakın olmam da sanırım biraz daha gergin yaptı beni..ama size söz bundan sonra mümkün olduğunca mızmızlanmıyacağım....öpüyorum arkadaşlarımı
RUBY VE KALEM bu dönemde en çok kahrımı siz çektiniz kızlar ...ameliyattan sonra biraz motivasyonumun düştüğünü biliyorum..regl dönemine yakın olmam da sanırım biraz daha gergin yaptı beni..ama size söz bundan sonra mümkün olduğunca mızmızlanmıyacağım....öpüyorum arkadaşlarımı
kizlar ameliyat olmus olanlara bi kaç bisey sormak istiyorum..
ameliyattan kaç gün sonra dus alinabiliyor?
dus almaktan kastim da sadece suyun altinda durmak degil yani ovunurken fln caniniz yanmiyor mu?
birde ameliyattan ne kadar süre sonra solaryuma girilip, güneslenebilinir? belirli bi süre girilmemeli diye bisey diyor mu yani doktor
birde ne kadar süre sonra spora baslayabiliriz?
canım ben 3. gün duş almıştım,tabi ozaman canın acıyor o yüzden ben dokunamamıştım.naci bey bana 1.ay kontrolümde herşey serbest demişti ki ben öyle uslu bir hasta değildim,1,5-2 ay sonra sanırım spora başlanılabilir diye düşünüyorum,ama tabi yapacağın spora da bağlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?