Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

anladım cnm ozaman ameliyattan birgün önce kouş bakalım naci beyle,o ne diyecek..
canım ben bikini mayokini falan denemiştim ve harika durmuştu.çok ideal bpyutları falan son derece dolgun ve güzel.ama henüz dekolte kıyafetler oturmuyo üstüme onları giyemiyorum çünkü sertler daha göğüslerim.baya yumuşadı sanırım ilk zmana göre fakat çok yavaş yumuşuyo benmkiler.böyle olcakmış işte sabrediyorum ben de.yaptırdım ya amaaan nekadar sürede iileşceği çok ta umrumda diil artk keyfini çıkarmaya bakarım ben zemuszemus geçenlerde de biri sormuştu burda dışardan belli oluyo mu olmuyo mu konusunda.dışardan boyut olarak belli olmuyo.benimkni ne ailem anladı ne de başka biri.ama neticede bi dolgunluk var,olması gerekn vücut kıvrımı geliyor,kıyafetler daha hoş duruyor.sütyende mesela varmış gibi görünsede üst dekoltedeki dolgunluk olmuyo,yanlarda koltuk altından taşan kısım olmuyo ve bence küçük göğüs olduğu belli oluyo.şimdi öyle diil ama dışardan da anlaşılmıyo sadece daha hoş ve doğal oluyo... yine kavram kargaşası yarattım sanırım :lepi:

canım naci beyle görüşüp rahatladığın için çok sevindim inan ,eğer görüşmeseydin,kendi aklında kurup böylemi,öyle mi diye kendi kendini yiyip bitirecektin. canım 5 eylülde gelememene inan çok üzüldüm. ben senden daha uzaktan geliyorum,yol bahane olmasın,yolda kaybettiğim zaman 4 saati buluyor şekercim..kaydirigubbakcemile3 ama biliyoruz ki sen bir annesin ve senin fazladan harcayacağı zaman çocuklarına ayıracağın zamandan çalacağını düşünüyorsun.
eee kızlar 5 eylül de menümüzde neler varkaydirigubbakcemile3
kendi ayarlarımı düzeltmeye çalışıyorum ben de... aaa dedim en sonunda ağla ağla ne oluyo,sebepsiz yere de insan kendisini aptal gibi hissediyor.:gitme:çok komiğim yaa,gün boyu resmen bir paket mendille dolaşıyorum:sinifsinif: kendimizi bu kadar sıkmamak gerek demek ki,,, amaaann boşverin herşeyi... bir de kendime kurabilsem bu cümleyi ne iyi olur

hayatım heveslen ve asla vazgeçme kararından ben eski sütyenimi en son ameliyata giderken takmıştım,hastaneden taburcu oldugumda orda çöpe atıp geldim eve kaydirigubbakcemile3 evdekileride aynen çöpe yolladım zaten pek sütyenim yoktu ama artık bi sürü var kaydirigubbakcemile3 renk renk,model model allah hepsini eskitmek nasip etsin inşallah benle beraber hepimize :roflol: canım sende inşallah hedefine ulaş sende bize bahsedersin kolleksiyonundan :teytey:

canım ayarlar ne durumda düzelt ya sıkma kendini hepsi geldi geçti ameliyat stresi ayarlarını bozmasın..ağrılar sizilar bitti şimdi keyif zamanı allahın izniylee :teytey: inşallah görüştüğümüzde streslerimizi paylaşıp orda bırakırız ayarlarımızıda düzeltiriz hepimize iyi gelceğine inanıyorum yerimsenibenşakkıdı:dance:hihoyyyt

he he o günkü buluşmamız seans gibi olacak resmen. ahh iple çekiyorum o günü.. o he he kaydirigubbakcemile3 ya ciddi ciddi ben ayarları düzeltemezsem, o kadar yol çekip şiş gözlerle gelemem,o yüzden bir an önce kendimi motive etmem,herşeyin geçip gittiğine adapte etmem gerekiyor.ben düşünmüştüm zaten,bu kadar sene bu ameliyattan böylesine korkan,ameliyata bu kadar rahat giden ve bilinçaltına tüm korkuları gömen birisi bir yerde patlak verir ki,ben sanırım bu patlamayı yaşıyorum bu bir kaç haftadır,geçicek geçicek ,belki de yaşanması gereken bir süreçtir,bilmiyorum ki.mafoldumben
ruby'cim o gün bize ne yapacaksın,sen annesin ya o yüzden soruyorum,kaydirigubbakcemile3

geçicektir tabiki canım,dediğin gibi bütün korkunu heyecanını bastırdın ve başardın şimdi duyguların rahatladı ve bi patlama süreci geçiriyosun boşver şiş olsun gözlerin sen iyi ol yeterki opuyorumnanaktan valla ne isterseniz yaparım,kek,kurabiye vs hiç farketmez boğazıma düşkünüm ya o yüzden mutfağıda çok seviom ama bu aralar mesafe koydum mutfakla arama koca memeli bi tombalak olmak istemıyorum çünkü -tatlicadiarzu-:roflol:

Sevgili manabir sana gereken gazı şimdi ben verebilirim arkadaşım...kendime nazar değdirmeyeyim ama dünden beri bana bir haller oldu canımcım..Naci bey beni silkeleyip kendime getirdi...nedense çok mutluyum..ömrüm boyunca hayalini kurupta yaşayamadığım şeyleri tadıyorum ....ben evin içinde bile asla sütyensiz dolaşmazdım canım...şimdi göğsümü gere gere geziyorum ve ne yalan söyliyim eşimin beğeni dolu bakışları çok hoşuma gidiyor...psikolojim çok değişti...kendime güvenim geldi valla...bugün hafif dar bir t-shirt le dışarı çıktım...içimde sporcu sütyeni vardı..o sütyen çoksıktığı halde bir arkadaşım senin göğüslerinmi büyüdü dedi...itiraf ediyorum çok hoşuma gitti...masajıma çok önem verdim...oldukça sert masaj yapıyorum..yumuşayıp hafiften hareketlenmeyede başladılar...manabir sana bukadar tarif yeter herhalde canım.....kalemcim benim gelemememin en büyük sebebi beni eşimin işini bırakıp getirmesi canım...yoksa ben koşa koşa gelicem ama kısmet yinede ....bu arada choco nun tarifine bayıldım....söylemeden geçemiyeceğim...ay kızlar bana ne oldu bilmiyorumm..etrafımdaki herkes sende birşeyler var çok umursamaz çok mutlusun diyorlar...bana yanlışlıkla beyin ameliyatımı yaptılar yoksa anestezinin geç ortaya çıkan belirtilerimi bunlar ..hepinizi öptüm kızlar
i
r

Son düzenleme:

son bir kaç haftaya kadar ben de bulutlar üzerindeydim,sanki eski ben gittim yerine bir başkası geldi, hocalarım da diyordu,sana ne oldu böyle ,gözlerinin içi gülüyo diye..kaydirigubbakcemile3 ameliyat öncesi gelen sakinlik beni 1 ay kadar idare etti,kendi kendimi tanıyamadım,normalde yaşadığım bazı şeyler karşısında panikleyen,heyecanlanan ve strese giren ben,bazı şeyleri çok olağan görmeye başlamıştım he he.. Mutluluktan insan sarhoş mu oluyo ne ? Çok önemli birşey olsa bile "boşverr " demeye başladım. ama bu da aşırı bir relax olmama neden oldu. Yeni yeni eski halime dönüyorum,bulutların üzerinden yere değmeye başladı ayaklarım. O yüzden azıcık duygu değişikliği yaşıyorum,azıcık ama.kaydirigubbakcemile3
Ruby'cim canım benim,aaa sakın diyeti bozmak yok,tamam mı? kendinize iyi bakın öptüm hepinizi

öykücüm cevabın gerçekten beni çok mutlu etti. valla sabırsızlıktan öleceğim. ama bayramın bitmesini beklemek zorundayım maalesef. olsun siz böyle güzel şeyler anlatmaya devam edin kızlar... . gerçekten evde sütyensiz dolaşmak harika birşey olsa gerek. . kendime güvenim artacağı için de çok hevesleniyorum. chocoletteciğim, dekolte kıyafet derken mesela ip askılı birşey giyydiğinde üst tarafta normalde şişkinlik olmuyordu. şimdi sanırım o artık var dimi?yani ben çok açık bir kıyafeti kastetmemiştim. ama açık ta giysen yine güzel durur diye düşünüyorum. . yoksa daha henüz yumuşamadığı için kötü mü durur yani . rica etsem biraz açarmısın canım. ben hemen yumuşamasa da en azından birazcık açık giyebileceğimi düşünüyorum. en azından biray sonra falan. acelem neyse onu da bilmiyorum. sadece merak ettim canım. .öptümmm hepinizi....

kızlar size bir soru..ben regl olamadım nedendir acaba..ameliyattan sonra böyle bir şey yaşayan oldumu aranızda..bir de göğüs uçlarım çok hassas özelliklede biri..bu nezaman geçer acaba ...çok oldum ama spora nezaman başlanabilir sizce yani koşmak gibi mekik çekmek gibi hatta şınav çekmek gibi...bu konuyu biraz açayım size hemen.. benim şınav çekicek halim yok herhalde ama ev işlerinde biraz iddialıyım..kaldır kopar vur silkele falan çok severim..hatta formumu buna borçlu olduğuma inanıyorum...spor hareketlerini yapabiliyorsak bunlardada sorun olmaz herhalde die düşünüyorum...özledim kızlar neyapayım camlarımı silmeyi halılarımı silkelemeyi bile özledim ....

Ameliyattan sonraki ilk regl 10 gün gecikmişti benimde.Göğüs uçlarım benimde çok fazla hassastı kıyafetim bile değse acıyordu tam olarak ne zaman geçti hatırlamıyorum ama 1 ay sonraydı herhalde azalmıştı.Naci bey 2. kontrolümde yüzme sporu yapabilirsem iyi geleceğini söylemişti yani ameliyattan 15 gün sonraydı.Bu arada cam silmek falan maşallah iyisin

carolicim cevabın için teşekkür ederim canım...sanırım benimde senin gibi oldu..ameliyatın ilaçların etkisi falan herhalde diye düşünüyorum...cam silmeye gelince ben hakikatten aşırı titizim.bu huyumdan nefret ediyorum ama ne yapayım bütün sülalem böyle benim..içim içimi yer benim bir işim kalsa...15 gündür hareketim azalınca hafiften kilo bile aldım galiba canım...naci bey banada 6. günde üstüne yat göğüslerinin dedi.deniyorum ama olmuyor bir türlü yatamıyorum..sen nezaman yattın üzerlerine

:roflol::roflol::roflol:

kızlarrr nerdesiniz yaaa. öykü, kalem,yağmurluk, ruby, cholette. yoksunuz.. herkesin keyfi yerinde anlaşılan. kimsenin derdi yok. öykücük sen nasılsın. iyileştin mi artık iyice.cholette burrun ameliyatı esnasında sinüzitleri de temizliyor mu doktor biliyor musun canım.?

merhaba arkadaşlar.. nacı celiği ılk defa duydum ben eğer ona amelat olanlar varsa lutfen bana ozelden msg atabilirmi bu sıtenın yenıuyesıyım ve hakaten nacı celiğe amliat olanlarının burnunu cok mrk edıorum cok saolun

canım manabircim,burdayım hergün takip ediyorum forumu.fazlaz hareketlilik kalmadı bugünlerde durgunluk var herkeste.keyifler ameliyatlar adına yerinde,herşey oylunda allaha şükür ama genel anlamda kendi adıma pek keyfimin yerinde olduğunu söyleyemicem.bu aralar bambaşka sorunlarla uğraşıyorum,pek ilgimi buraya odaklayamıyorum.ama gelen sorulara yine sonuna kadar seve seve yardımcı olcm elbette.
manabircim bizim olduğumuz ameliyat sadece kemikler ve kıkırdakla yapılan değişiklikler çerçevesinde.sinüzit operasyonu tamamen bir KBB uzmanının işi.deviasyon da yapılıyor estetik sırasında,hazır açılmışken çünkü o da kıkırdak doku üzerinde bir işlem.ki bana yapıldı estetik sırasında deviasyon ama sinüslerle ilgili herhangi birşey yapılmıyor,hiçbir estetik uzmanı da bunu yapmaz.

öykücüm ilk reglinin gecikmesi,erken olması,hatta sıkıntılı olması çok normalmiş.naci bey bu konuda beni bilgilendirmişti.göğüslerde bir gerginlik olduğu için hormonlar kendini şaşabiliyor.'aman tanrım göğüsler de çok şişti bugün ayın kaçı,hangi seviyedeyiz biz,noluyo,yükselmelimiyiz alçalmalımıyız' şeklinde panikliyolar sanırım kaydirigubbakcemile3 sen sakin ol,çok normal canım a.s
bu arada spor için de ben 3. hafta diye öngörüyorum.ben 2. haftam bittiğinde baya rahattım,kendim denemiştim şnav çekebilmiştim ama yine de sorlamıyordum zarar veririm diye.4. hafta kontrolüme gittimde ise naci bey artık herşeyi yapabileceğimi söylemişti zaten ben de ooo herşeyi yapmaya başlamıştım :) yani şınav falan için 1.ayda rhat diyorum ben.

Son düzenleme:

canım ben işlerim yoğunluğu dolayısıyla fazla giremiyorum foruma,yarından sonra inşallah daha rahat gireceğim.kızlar benim için dua edin,yarın benim için çok önemli.en az bu ameliyat kadar önemli..pansuman ile ilgili soru sormuşsun ,bana pansuman filan yapılmadı,kontrole gittiğimde açıktaki dikişler alındı ve öylece ordan çıkıp ,sporcu sütyeni canımı acıttığı için ameliyat sonrası sütyen aldım.kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…