• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

arkadaşlar merhaba. Kalem cim öykü kopmuş gitmiş demiş haklı valla..ama yanlış anlamayın 2 gündür farklı mevzularla meşgulüm arkadaşlar yanlış anlamayın neolur..tamamen ailevi mevzular...özledim valla 2 günde hepinizi...size kısaca son durumumu özetleyim...artık normal hayata iyice dönmeye çalışıyorum..tabii daha tam anlamıyla hareketlerim özgür değil..bugün daha 13.günüm.ama düşündükçe ne yalan söyliyeyim arkadaşlar ben daha kolay olup bitecek sanmıştım...sizler gibi çabucacık atlatabilenler gibi Caroli ve benim gibi daha zor atlatanlarda olabiliyor işte....şu an çokta mutlu değilim ama durumum değiştikçe göğüslerim yumuşadıkça daha benim gibi hissetmeye başlayınca eminim daha mutlu olacağım...göğüslerimin şişlerinin büyük kısmı indi neredeyse..tabii gerçek ölçümde ortaya çıktı böylece..ben 80 beden sütyen kullanabileceğim..bari 85 olsaydı keşke die düşünüyorum ister istemez..daha hareketsiz oldukları için sütyen ve kıyafet deneyemiyorum..yakışıp yakışmayacağı konusunda fikir edinemedim...giyinikken hiç bir şey belli olmuyor..sizler her giydiğim çok yakışıyor yazıyorsunuz ya ben anlayamıyorum..önceden dışarıdan göründüğünden çok farklı bir görüntünüzmü var..birde sağ göğsümün yanı simsiyah yani inanılmaz kötü görünüyor sol göğsümde de hoşuma gitmeyen bir görüntü farklılığı var..yarın doktorumdan randevu aldım eşim götürecek beni..ruby ve kalemin dediği gibi beni en iyi doktorum aydınlatabilir..tabii bu durumda ayın 5 indeki randevum sakata geliyor..eğer doktorumun beni görmesini gerektirecek extra bir durum yoksa 5inde eşimin işini bırakıp beni getirebileceğini sanmıyorum çünki ben 2.5 saatlik yoldan geliyorum arkadaşlar...çok uzun yazdım biliyorum ama şunuda hemen yazmak istiyorum..bütün bunlar geçici sorunlar olabilir büyük ihtimalle. ben herzaman söylüyorum ben doktoruma güveniyorum...umarım bunlar geçici sorunlardır.hepinizi öpüyorum arkadaşlar

merhaba canım hiç moralini bozma benim iyileşme dönemim biliyorsun uzun sürdü çok zor bir dönem geçirdim bağışıklık sistemim bile iflas etti 3 hafta sonra bu yüzden başka bir rahatsızlıkta geçirdim birde bunun için iğneler oldum kalçamda iğne yapılacak yer kalmadığı için bacağımdan yaptılar iğneleri.bir yandan bu bir yandan ğöğüsle ilgili yaşadıklarım. Ve yanımda benimle sürekli ilgilenebilecek biriside yoktu lavaboya bile yardımsız kalkıp gidemiyordum düşün artık herhalde benim yerimde başkası olsa çıkarttırıdı protezleri ama sabretmekten başka çare yoktu birde bukadar acıdan sonra vazgeçmek olurmuydu Naci bey uzun sürecek öyle gözüküyor ya sabredeceksin yada vazgeçeceksin dedi ama bari 50-60 yaşına kadar kullan diye espride yaptı kaydirigubbakcemile3 Birgün oğlum dışarı çıkarken anahtarı almayı unutmuş ve ben çok uğraştım ama kalkıp kapıyı açamadım çilingir getirmek zorunda kaldı anlıycağın bunların hepsi geçici şeyler naci bey 1 ay sonra bile morarma olabilceğini söylemişti normalmiş bende morarma olmadı ama damarlarım çok abartı bir şekilde gözüküyordu bayağı tedirgin olmuştum ama normalmiş bir problem olmadı zamanla düzeldi :teselli:

ok tskler.. spordan kastim fitnessti
cnm peki senin ameliyatinin üzerinden ne kadar süre geçti ve normal hayatina artik döndün mü? birde yanlis hatirlamiyorsam sana iki gögüse farkli büyüklükte protez takilmisti dimi? Bunun nedeni ameliyattan önce asimetri sorunu olmasindan miydi acaba? Bende de asimetri sorunu var biraz.. boyutundan çok bu canimi sIkIyo

benim ameliyatımın üstünden 48 gün geçti.. normal hayatıma döndüm,10.gün yapmamam gerektiği halde ağır kaldırmak zorunda kalmıştım,ama ,ondan sonra kendimi daha fazla korudum,1.aydan itibaren fitness yapabilirsin bence.evet bana farklı büyüklükte konuldu,bana göre asimetri yoktu,ama naci bey ameliyat öncesi çizimi yaparken bişeyler anlatmıştı,ama ,o korkuyla inan hiçbişey aklımda kalmadı...farklı boyutta protez ama aynı büyüklükteler,insanın aklı almıyo bu doktorların yeteneği ve düşüncesini.ayyy canım benim halimi görseydin,naci beyin nasıl mucizeler yaptığını anlardın .asimetrinin bence doktorlar için çok da zorlayıcı bir durum olduğunu sanmıyorum,canım ya senin burnun nasıl oldu merak ettim ben.resmin var mı acaba

ruby'ciğim nerdesin canım ya.
ben çok özlüyorum sizleri,chocohalateciğimde tatilde ,bizleri yalnız bıraktı
yorgunluktan ölüyorum ama foruma bakmadan duramıyorum
herkes iyi değil mi
herşey yolun de değil mi şekerler

canım benim burdayııımmm hihoyyyt nie ağlıyosun seen tatlım bi sebep yok demişsin ama zaman zaman insan böyle olabiliyo herzaman mutlu uyanmak zorunda değiliz,bazen banada olur hele regl dönemi iyice karşırım -tatlicadiarzu- yorgunum demişsin mutlaka ondandır:teselli:

Pınar_86 nasılsın?nası oldun?bende haftaya ctesi burun ameliyatı olucam..cok heycanlıyım..kendini nası hissediosun memnun kaldınmı ? buarada özel mesajın dolmuş silmen gerekiyo yeni mesaj alamıosun...

merhaba arkadaşlar bi süredir uzak kaldım yine ama hepsini okudum bu sürede yazılanların.bikaç cevap vermek istediğim şey var..
manabircim ve angel ben göğüs+burun beraber oldum ameliyatlarımı,forumu takip etmişsinizdir biliyosunuzdur zaten ama birkez daha kısa bir bilgi vermek istedim.
şimdi iki ameliyatı berabert olmanın avantajları çok fazla.bikere fiyat direk 2000 tl iniyor naci beyde.bu da çok hesaplı oluyor tabii.para sorun değil diyenler için de süreç olarak çok daha kolay oluyor bence birlikte olmak.bir burnun ve bir göğsünb oturması gerçekten çook uzun sürüyormuş ki benim burnumda fazla ödem şişilk falan olmamasına rağmen hergün değşiyor,hergün farklı geliyor gözüme.göğüs te aynı şekilde izleriyle,şişlikleriyle ve sertlikleriyle çook uzun sürede oturuyor.böyle olunca hayatınızın iki ayrı 6ay-1 senesini kısıtlayacağınıza bir seferde çıkarmanız çok daha rahat ve mantıklı görünüyor.ben iki avantajından doılayı gözümü kırpmadan ikisini birlikte oldum ve şimdi geriye dönüp baktığımda ilk 3 gün evet sıkıntılı oldu ama ikisini ayrı ayrı olduğumu düşünemiyorum heralde 2. sıraya koyduğum kalırdı diye düşünüyorum..
ilk 3 gün için ikisini birarada olmak çok hassas,acıya dayanıklı olmayan insanları biraz sıkıntıya sokabilir.burun ağrısız oluyor ama anesteziden etkilenen insanlar için o bile sıkıntılı bisüreç olabiliyor.ben dayanıklıydım ama ikisinin birlikte olmasından dolayı ekstra sıkıntı çekmedim diyemem.bu konuda düşünmek gerekir tabii fakat neticede 3 günlük bir sıkıntıya katlanılır diyorum ben ;)
manabircim sen de sanırım burundan da olmayı düşünmüşsün bi ve üstüne naci beyle görüşmeye gitmişsin bile.sonuç ne oldu bilmiorum ama ben geç takip ettiğim için yazdım.beni bilgilendirirsin canım...
angel cım sen de soruların olursa tekrar çekinmeden sor...

öykücüm merhaba cnm umaırm görüşmeden iyi hberlerle dönersin,kafan rahatlmaış olursun.haberleirni merak ediyorum.5 inde büyük ihtimalle gelemiceğin içn de üzüldüm cnm :gitme:
rubycim cnmmmm nasılsın özleidm seni de çoook opuyorumnanaktan senin herşey yolunda zaten.diet nasıl gidiyor bakalım ramazanda salma kendini aman bak takipteyim :olmaz: kaydirigubbakcemile3
kalemcimmm cnm arkadaşım seni de çooook özledim.sana işlerinde kolaylıklar diliyorum cnm tatilde pek ilgilenemedim seninle ve hatta hiçbirinizle kusuruma bakmayın ama hepinizi ayrı ayrı takip etmeye çalıştım ve özledim canlarım.kalemcim umaırm sınavın da çooook iyi geçer canım.nezamandı bu arada?? :uhm:

Son düzenleme:
öykücüm merhaba cnm umaırm görüşmeden iyi hberlerle dönersin,kafan rahatlmaış olursun.haberleirni merak ediyorum.5 inde büyük ihtimalle gelemiceğin içn de üzüldüm cnm :gitme:
rubycim cnmmmm nasılsın özleidm seni de çoook opuyorumnanaktan senin herşey yolunda zaten.diet nasıl gidiyor bakalım ramazanda salma kendini aman bak takipteyim :olmaz: kaydirigubbakcemile3
kalemcimmm cnm arkadaşım seni de çooook özledim.sana işlerinde kolaylıklar diliyorum cnm tatilde pek ilgilenemedim seninle ve hatta hiçbirinizle kusuruma bakmayın ama hepinizi ayrı ayrı takip etmeye çalıştım ve özledim canlarım.kalemcim umaırm sınavın da çooook iyi geçer canım.nezamandı bu arada?? :uhm:

canım benim bende seni çoook özledimm opuyorumnanaktan çok şükür herşey yolunda dediğin gibi..diette süper gidiyo bakalım amacıma ulaşcam inşalllhh -tatlicadiarzu- takibe devam et sen salmadım kendimi gayet motive olmuş durumdayım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5 görüşmek üzere inşallah canım a.s.

arkadaşlarım hepinize merhaba..RUBY-KALEM-CHOCO-MANABıR-CAROLı-YAĞMURLUK hepinizin bugünkü görüşmemi merask ettiğinizi biliyorum ....daha bir rahatlamış olarak birazda gerksiz tantana yaptığım için fırça yemiş olarak geri döndüm...ben kendimi okadar sıkmışımki birşey olmasın die her yanım onun için tutulmuş..giderken yürüyüşüm bile komikti dönerken daha dik ve rahat yürüyerek döndüm...kollarımı hiç kullanmadığım için sanırım kaslarım zayıfladı..naci bey rahat ol sütyensiz gezebilirsin ve masajını doğru yap dedi..şimdi daha sert yapıyorum..göğsümün altında benim gözümün içine içine batan ama eşimin bir türlü göremediği şekil farklılığı son derece normalmiş..masajla ve zamanla hepsi düzelicekmiş..büyüklük konusundaki takıntılarıma doktorum son noktayı koydu...daha büyüğü zaten bana olmazmış arkadaşlar...eminim her yerden taşan kötü bir görüntü olurdu....bu arada yazmadan geçemiyeceğim...Özlem hanım çok tatlı ve anlayışlı...bir kadın olarak bizim gözümüzden bakıp rahatlatıyor insanı...şimdi hepinizi duyar gibiyim biz sana demedikmi diyorsunuzdur...benim en büyük korkum bir aksilik yaşarsam ortaya çıkmasıydı..buyüzden kendimi okadar gerdimkidaha çok hasta oldum...şimdi daha rahatım.....bu arada choco hoşgeldin canım...kalem cim dün ağladığını yazmışsın umarım bir sorunun yoktur..bende zaman zaman çok hassaas olurum her şeye ağlarım...inşallah dünden beri daha iyisindir canım..caroli dün yazdıklarını bugün okudum canım..sizler haklı çıktınız sadece benimde aynı sen gibi biraz uzun sürdü....ruby ve manabir sizleride öpüyorum kızlar

arkadaşlarım hepinize merhaba..RUBY-KALEM-CHOCO-MANABİR-CAROLİ-YAĞMURLUK hepinizin bugünkü görüşmemi merask ettiğinizi biliyorum ....daha bir rahatlamış olarak birazda gerksiz tantana yaptığım için fırça yemiş olarak geri döndüm...ben kendimi okadar sıkmışımki birşey olmasın die her yanım onun için tutulmuş..giderken yürüyüşüm bile komikti dönerken daha dik ve rahat yürüyerek döndüm...kollarımı hiç kullanmadığım için sanırım kaslarım zayıfladı..naci bey rahat ol sütyensiz gezebilirsin ve masajını doğru yap dedi..şimdi daha sert yapıyorum..göğsümün altında benim gözümün içine içine batan ama eşimin bir türlü göremediği şekil farklılığı son derece normalmiş..masajla ve zamanla hepsi düzelicekmiş..büyüklük konusundaki takıntılarıma doktorum son noktayı koydu...daha büyüğü zaten bana olmazmış arkadaşlar...eminim her yerden taşan kötü bir görüntü olurdu....bu arada yazmadan geçemiyeceğim...Özlem hanım çok tatlı ve anlayışlı...bir kadın olarak bizim gözümüzden bakıp rahatlatıyor insanı...şimdi hepinizi duyar gibiyim biz sana demedikmi diyorsunuzdur...benim en büyük korkum bir aksilik yaşarsam ortaya çıkmasıydı..buyüzden kendimi okadar gerdimkidaha çok hasta oldum...şimdi daha rahatım.....bu arada choco hoşgeldin canım...kalem cim dün ağladığını yazmışsın umarım bir sorunun yoktur..bende zaman zaman çok hassaas olurum her şeye ağlarım...inşallah dünden beri daha iyisindir canım..caroli dün yazdıklarını bugün okudum canım..sizler haklı çıktınız sadece benimde aynı sen gibi biraz uzun sürdü....ruby ve manabir sizleride öpüyorum kızlar

canımmm bütün soru işaretlerinin cevabını bulduğuna çoook sevindim hihoyyyt ayrıca fırça yiyerek dönmüş olmanada çok güldüm valla kaydirigubbakcemile3 naci bey son noktayı koymuş belli kendine gelmişsin sonundakaydirigubbakcemile3 gelmiiişş geçmiş olsun canım artık güzelce keyfini çıkart öpüyorum a.s.:nazar:

arkadaşlarım hepinize merhaba..RUBY-KALEM-CHOCO-MANABİR-CAROLİ-YAĞMURLUK hepinizin bugünkü görüşmemi merask ettiğinizi biliyorum ....daha bir rahatlamış olarak birazda gerksiz tantana yaptığım için fırça yemiş olarak geri döndüm...ben kendimi okadar sıkmışımki birşey olmasın die her yanım onun için tutulmuş..giderken yürüyüşüm bile komikti dönerken daha dik ve rahat yürüyerek döndüm...kollarımı hiç kullanmadığım için sanırım kaslarım zayıfladı..naci bey rahat ol sütyensiz gezebilirsin ve masajını doğru yap dedi..şimdi daha sert yapıyorum..göğsümün altında benim gözümün içine içine batan ama eşimin bir türlü göremediği şekil farklılığı son derece normalmiş..masajla ve zamanla hepsi düzelicekmiş..büyüklük konusundaki takıntılarıma doktorum son noktayı koydu...daha büyüğü zaten bana olmazmış arkadaşlar...eminim her yerden taşan kötü bir görüntü olurdu....bu arada yazmadan geçemiyeceğim...Özlem hanım çok tatlı ve anlayışlı...bir kadın olarak bizim gözümüzden bakıp rahatlatıyor insanı...şimdi hepinizi duyar gibiyim biz sana demedikmi diyorsunuzdur...benim en büyük korkum bir aksilik yaşarsam ortaya çıkmasıydı..buyüzden kendimi okadar gerdimkidaha çok hasta oldum...şimdi daha rahatım.....bu arada choco hoşgeldin canım...kalem cim dün ağladığını yazmışsın umarım bir sorunun yoktur..bende zaman zaman çok hassaas olurum her şeye ağlarım...inşallah dünden beri daha iyisindir canım..caroli dün yazdıklarını bugün okudum canım..sizler haklı çıktınız sadece benimde aynı sen gibi biraz uzun sürdü....ruby ve manabir sizleride öpüyorum kızlar

öykücüm çok sevindim içinin rahatlamasına.zaten biz ne dersek diyelim,seni rahatlatamıyorduk,çok iyi bir karar vermişsin naci beyle görüşmeye.inan insan doktoruyla görüşünce çok rahatlıyor,tüy gibi oluyor.yaaa öykü 5 eylülde gelemiyor musunmafoldumben

aaah canım arkadaşım gelmiş ,hoşgeldin canımcım,iyice dinlenmişsindir.seni çokkk özledim kız..opuyorumnanaktan.

canım benim burdayııımmm hihoyyyt nie ağlıyosun seen tatlım bi sebep yok demişsin ama zaman zaman insan böyle olabiliyo herzaman mutlu uyanmak zorunda değiliz,bazen banada olur hele regl dönemi iyice karşırım -tatlicadiarzu- yorgunum demişsin mutlaka ondandır:teselli:

yaa bu hafta bana bişeyler oldu,ayarlarım bozuldu resmen,ama toplarım kendimi sanırım yeni yeni ameliyatın stresi çıkıyor
neyse toplarım ben kendimi ,öptüm hepinizi

yaa bu hafta bana bişeyler oldu,ayarlarım bozuldu resmen,ama toplarım kendimi sanırım yeni yeni ameliyatın stresi çıkıyor

Bu hafta benimde ayarlarım bozuldu mafoldumbenherhalde çok hassaslaştım ağlayıp duruyorum bazen oluyor böyle bazı şeyler birikiyor herhalde sonrada.......

olabilir canım mutlaka onun stresidir,banada hala rüya gibi geliyo inanamıyorum bazen -tatlicadiarzu- aman iyi ol da canım bırak stres çıksın gitsin öptüm canıma.s.

iyi haberlerle dönmene sevindim canım biz ne kadar söylesekde sen yinede huzursuzdun biliyorum aynı şeyleri bende yaşadım ama tabiki doktora görünmen iyi olmuş bir problemde olabilirdi.Bende ilk zamanlarda kontrollere gittiğimde çok komik yürüyordum sanki başım içeri kaçmış gibi kaydirigubbakcemile3

Bu hafta benimde ayarlarım bozuldu mafoldumbenherhalde çok hassaslaştım ağlayıp duruyorum bazen oluyor böyle bazı şeyler birikiyor herhalde sonrada.......

canım yaa sendemiiii :1shok: gelir geçer mutlaka ağlamak iyidir,sonunda bende ağlıcam sanırımkaydirigubbakcemile3 mutluluktan ağlayalım ne güzel memişlerimiz olduu -tatlicadiarzu-

ah be canım biraz sakinleşmene çok sevindim gerçektena.s.

bu moralle artık hergün çok daha iyiye gideceksin..zemuszemus

kalemcim sormuş 5 eylülde gelemiyormusun die inanın ben çok üzgünüm bu konuda hepinizi okadar merak ediyordumki ama eğer dün doktoruma gitmeseydim benim için herşey daha zor olacaktı..belkide o tarihe kadar kendimi toparlayamayacaktım...zaten biliyorsunuz istanbulun çok çok dışından geliyorum...benim için zor görünüyor kızlar..ama yine de Allah büyük bakarsın kısmet olur inşallah .hepinize sevgiler

Selam kızlar. . öykücüm iyi olmana çok sevindiim. moralin de yerine gelmiş. naci bey seni çok rahatlatmış . . keyfini çıkar artık canım. daha önce güzel göğüslerin yoktu. bak şimdi varlar. chococletteciğim ben bir kere naci beyle görüşmeye gittim canım. onda da sadece meme için gitmiştim. . ameliyat gününe karar ver , birgün önce gelirsin fotograflarını çekeriz demişti. burun işi sonra çıktı yani. naci bey henüz bilmiyor. şöyle düşündüm nasıl olur bilmiyorum. naci beyi ararım bir ara, telefonda burunu da düşünüyorum derim. sonra ameliyat günü alırım. ameliyat gününden birgün önce de bu sefer hem burun hem göğüs filmleri çeker.ertesi gün de ameliyata. tabi naci bey buruna okey der mi bilmem. bu şekilde olur mu canım benim iş sence. bir de burundan ameliyat olduğumu işyerindekiler kaçıncı günden sonra anlamazlar?kalemcim rubycim , yağmurlukcum, caroli cim sizleri de öpüyorum.. bir de kızlar yani ameliyat olan arkadaşlarım çok mutlu olun artık. kıymetini bilin memişlerinizin. güzel güzel şeyler anlatın bize. şu kıyafeti aldım. şu dekolteyi giydim, şöyle bir bikini ,iç çamarşırı aldım diyin yaaa. heveslendirin biraz bizi... eski süydyenlerinizi ne yaptınız çok merak ettim. ben çöpe atacağım. gardolabımı tamamen değiştireceğim.anlatın birazzzzz..

Back