arkadaşlar merhaba. Kalem cim öykü kopmuş gitmiş demiş haklı valla..ama yanlış anlamayın 2 gündür farklı mevzularla meşgulüm arkadaşlar yanlış anlamayın neolur..tamamen ailevi mevzular...özledim valla 2 günde hepinizi...size kısaca son durumumu özetleyim...artık normal hayata iyice dönmeye çalışıyorum..tabii daha tam anlamıyla hareketlerim özgür değil..bugün daha 13.günüm.ama düşündükçe ne yalan söyliyeyim arkadaşlar ben daha kolay olup bitecek sanmıştım...sizler gibi çabucacık atlatabilenler gibi Caroli ve benim gibi daha zor atlatanlarda olabiliyor işte....şu an çokta mutlu değilim ama durumum değiştikçe göğüslerim yumuşadıkça daha benim gibi hissetmeye başlayınca eminim daha mutlu olacağım...göğüslerimin şişlerinin büyük kısmı indi neredeyse..tabii gerçek ölçümde ortaya çıktı böylece..ben 80 beden sütyen kullanabileceğim..bari 85 olsaydı keşke die düşünüyorum ister istemez..daha hareketsiz oldukları için sütyen ve kıyafet deneyemiyorum..yakışıp yakışmayacağı konusunda fikir edinemedim...giyinikken hiç bir şey belli olmuyor..sizler her giydiğim çok yakışıyor yazıyorsunuz ya ben anlayamıyorum..önceden dışarıdan göründüğünden çok farklı bir görüntünüzmü var..birde sağ göğsümün yanı simsiyah yani inanılmaz kötü görünüyor sol göğsümde de hoşuma gitmeyen bir görüntü farklılığı var..yarın doktorumdan randevu aldım eşim götürecek beni..ruby ve kalemin dediği gibi beni en iyi doktorum aydınlatabilir..tabii bu durumda ayın 5 indeki randevum sakata geliyor..eğer doktorumun beni görmesini gerektirecek extra bir durum yoksa 5inde eşimin işini bırakıp beni getirebileceğini sanmıyorum çünki ben 2.5 saatlik yoldan geliyorum arkadaşlar...çok uzun yazdım biliyorum ama şunuda hemen yazmak istiyorum..bütün bunlar geçici sorunlar olabilir büyük ihtimalle. ben herzaman söylüyorum ben doktoruma güveniyorum...umarım bunlar geçici sorunlardır.hepinizi öpüyorum arkadaşlar
merhaba canım hiç moralini bozma benim iyileşme dönemim biliyorsun uzun sürdü çok zor bir dönem geçirdim bağışıklık sistemim bile iflas etti 3 hafta sonra bu yüzden başka bir rahatsızlıkta geçirdim birde bunun için iğneler oldum kalçamda iğne yapılacak yer kalmadığı için bacağımdan yaptılar iğneleri.bir yandan bu bir yandan ğöğüsle ilgili yaşadıklarım. Ve yanımda benimle sürekli ilgilenebilecek biriside yoktu lavaboya bile yardımsız kalkıp gidemiyordum düşün artık herhalde benim yerimde başkası olsa çıkarttırıdı protezleri ama sabretmekten başka çare yoktu birde bukadar acıdan sonra vazgeçmek olurmuydu Naci bey uzun sürecek öyle gözüküyor ya sabredeceksin yada vazgeçeceksin dedi ama bari 50-60 yaşına kadar kullan diye espride yaptı kaydirigubbakcemile3 Birgün oğlum dışarı çıkarken anahtarı almayı unutmuş ve ben çok uğraştım ama kalkıp kapıyı açamadım çilingir getirmek zorunda kaldı anlıycağın bunların hepsi geçici şeyler naci bey 1 ay sonra bile morarma olabilceğini söylemişti normalmiş bende morarma olmadı ama damarlarım çok abartı bir şekilde gözüküyordu bayağı tedirgin olmuştum ama normalmiş bir problem olmadı zamanla düzeldi :teselli: