• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

chocuğum çok sağol canım. burun ameliyatı olduktan sonra kaç gün sonra işyerindekiler ameliyat olduğumu anlamazlar. hatta sanırım ben işyerimden fazla uzak duramayacağım. kolarımı çok kaldırmadan ameliyattan iki sonra iş yerine gitsem . kollarımı maksimum ne kadar kaldırabilirim?3o derece falan kalkıyor mu en azından ?

chocuğum çok sağol canım. burun ameliyatı olduktan sonra kaç gün sonra işyerindekiler ameliyat olduğumu anlamazlar. hatta sanırım ben işyerimden fazla uzak duramayacağım. kolarımı çok kaldırmadan ameliyattan iki sonra iş yerine gitsem . kollarımı maksimum ne kadar kaldırabilirim?3o derece falan kalkıyor mu en azından ?

manabircim burun için şöyle söyliim;
4. gün atel ve varsa içindeki tamponların alınıyor aksi birdurum olmadığı sürece.bu işlemden hemen sonra burnun kendini salmasın,ekstradan şişmesin diye bir plaster takılıyo burnun üstüne bildiğimiz beyaz bir bant düşün.sonra 1. haftada kesi yerindeki dikiş ve o plaster alınıyor.neticede 1 hafta sonunda burnun kullanıma hazır,çıplak halini alıyor :) ancak kişiden kişiye,işlemin niteliğine göre ve sonrasındaki buz uygulamalarından alınan verime göre değişen bir de şişlik-morluk durumu var ki bu konuda kimse bir öngörüde bulunamaz sana.o yüzden şu gün işe gitiğinde kimse anlamaz diyemeyiz hiçbirimiz.benim 15. günde tamamen geçmişti morluklarım,şişliğim ise hiç olmadı.herkesin tecrübesinde farklı olabiliyor bu durum.
göğüs için ise durum daha farklı.göğüste kimse bişe anlamaz dışardan ancak 2. gün işe gitmeyi unut derim ben sana.ben bile bu forumdaki en sağlam duran kişilerden birydim ki ilk 3 gün yataktan kalkmadım nerdeyse.öyle ilk gün hiç kaldıramazsın kollarını,2. gün 15 derecve 3. gün 30 derece gibi bi kıstas koyamayız canım.söz konusu zaten öle durduğun yerde hissettğin bir ağrı diil,o duyguyu ancak ameliyat olduğunda anlıcaksın.öyle ağrılar sızılar diil olay.olay göğüs kafesindeki darlık ve o darlıktan dolayı ilk 3 gün parça parça nefes almak,rahatsızlık duymak,ayakta ya da oturru pozisyonda çabuk yorulmak,düz yatmaktan sırt ağrıları gibi şikayetler.bunun dışında tabi kolları ve göğüs kaslarını zorlamaya kalkarsan kaslarında yanma gibi bir ağrı oluyor.bence sen kendini hiç strese sokma ve ilk 4 gün kendine kesinlikle izin ver,rahat ol.iş ve aileden gizli olmasının stresini yaşamış ve o stres yüzünden çok sıkıntı yaşamış biri olarak söylüyorum bunu sana canım yerimseniben

Son düzenleme:
teşekkür ederim.canım doktorumun ellerine sağlık dediiniz gibi opuyorumnanaktan
ben nasıl bir burun istediğimi söyledim ilk görüşmeye gittiğimizde ama şekil olarak bir tarif yapmanıza imkan yok bir doktora.benim isteklerim dğrultusunda bir tasarım yaptı fikrimi alrak ve yaklaşık olarak o ölçüler dahilinde yapıldı.doktoruma fazla müdehale etmedim,ona bıraktım diyebilirm.sadece güzel bir burun istediğimi,kendi haline yakın olup olmamasının umrumda olmadığını söylemiştim.o yüzden kalkıklığı,oyukluğu vs..konularında rahat hareket etmiştir sanırım...

ben en iyisi burun fotolarımı kaldırayım. :uhm: chococuğum varken ekstra olarak kalırım ancak :sinifsinif: göğüsten gidiyordu forum, burunla ilgilenen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza .. sütyen, dekolte muahbbetinden kavis, eğrliğe dönsün biraz yahu :dance: naci bey göğüsten gidiyor bu aralar sanırım ... şaka bir yana choco yu en güzel burun ilan ediyorum naçizane fikrim tabi .. ellerine sağlık doktorumuzun

cnm teşekkür ederim ama ben hala seninkini kıskanıyorum.bence daha güzel oldu kaydirigubbakcemile3
sakın fotolarını da kaldırma.ben yüzümün bütün halini koyamıyorum bari seninki kalsın.zaten benmkiyle seninki benziyor yapı olarak opuyorumnanaktan

Canım burnun çok güzel olmuş :nazar: Ameliyatı ne kadara oldun acaba, fiyat verebilir misin? =)

teşekkür ederim inşallah herkes itediği gibi güzel bir burna sahip olabilir. :Saruboceq:
ben meme büyütmeyle beraber olmuştum onun için ayrı ayrı fiyat bilmiyorum.derinuykucum benden sonra oldu,özel göztepe hastanesinde 4500 TL ydi sanırım...

teşekkür ederim.canım doktorumun ellerine sağlık dediiniz gibi opuyorumnanaktan
ben nasıl bir burun istediğimi söyledim ilk görüşmeye gittiğimizde ama şekil olarak bir tarif yapmanıza imkan yok bir doktora.benim isteklerim dğrultusunda bir tasarım yaptı fikrimi alrak ve yaklaşık olarak o ölçüler dahilinde yapıldı.doktoruma fazla müdehale etmedim,ona bıraktım diyebilirm.sadece güzel bir burun istediğimi,kendi haline yakın olup olmamasının umrumda olmadığını söylemiştim.o yüzden kalkıklığı,oyukluğu vs..konularında rahat hareket etmiştir sanırım...

doktorunuzla iletişimizin sağlam ve iyi kurmuşsunuz.genel anlamda güzel ben sadece hafif kalkıklığına deyinmek istemiştim ama gördüğüm kadarıyla çok yeni 1 aylık burun doktorunuzun ellerine sağlık sizde güle güle kullanın a.s

şimdi herşey ortada, ne kadar şanslıyız, diğer doktorların yaptığı ameliyatların fotoları da dahil forum biraz incelendiğinde bir sürü şey öğreniliyor, soru işaretleri kalmıyor. filiz akın, türkan şoray nasıl yaptırmış o zamanın imkanları yada imkansızlıklarıyla hayret..ben forumu neredeyse baştan sona okuyunca doktora soracak bişey bulamamıştım.. choco müthişti bu konuda, inanılmaz bir kız zaten :)
konu hep sana geliyor ama napıyım en zor günlerimde en iyi antibiyotik sen oldun :) basit birşey değil benim için.. tekrar tekrar hala teşekkür sana .

he hee ben geldim ama kimse yok. 5 eylülde görüşüyoruz değil mi,kimler kesinlikle geliyor bakiyim.ben de bugün önemli bir sınavımı atlattım,ayy maşallah ameliyatımı da oldum,sınavımda iyiydi,rüya gibi resmen ,inanamıyorumopuyorumnanaktan

şimdi herşey ortada, ne kadar şanslıyız, diğer doktorların yaptığı ameliyatların fotoları da dahil forum biraz incelendiğinde bir sürü şey öğreniliyor, soru işaretleri kalmıyor. filiz akın, türkan şoray nasıl yaptırmış o zamanın imkanları yada imkansızlıklarıyla hayret..ben forumu neredeyse baştan sona okuyunca doktora soracak bişey bulamamıştım.. choco müthişti bu konuda, inanılmaz bir kız zaten :)
konu hep sana geliyor ama napıyım en zor günlerimde en iyi antibiyotik sen oldun :) basit birşey değil benim için.. tekrar tekrar hala teşekkür sana .

:1hug:

merhaba arkadaşlar naci beyın yaptığı burunları arastırıyorum naci beye ameliyat olanlar cok rica etsem bana msgatabilirlermi yada arkadaşşlık talebi yollaybılırlermi?.. lutfen cunku grcekten cok endişeliyim..
cok teşekurlerr

mimiicim sana tavsiye ettiğim gibi bütün forumu teker teker okuyup araştırman orda gördüğün fotoğraıfını koyan insanarın burunlarına bakman,ameliyat olduğunu söyeleyen arkadaşlardan fotoğraflar istemen gerekir.bu şekilde pek kimse sana dönmez çünkü çoğu kişi zamn içinde foruma pek bakmaz oluyo ama özel mesaj aldırklarında maillerine mesaj gittiği için onları okuyolar cevaplıyolar.bu şekilde çok fazla sonuç alabileceğini sanmıyorum...

Kalem cim seni özledik canım.sınavının iyi geçmesine sevindim arkadaşım...bende bir kaç gün pek bakamadım foruma ama sağolsun chococum tatilde biriktirdiği enerjiyle geri dönmüş kimseyi atlamadan yazıyor valla ..bu arada 5 eylül olayını çok konuşmayın burada ..kkıskanıyorum kızlar ya...

birde kızlar ben hala regl olamadım umarım ameliyattan sonra bu normaldir çünki doktorumda normal dedi ama benim içim içimi yiyor ya yeni memişlerimi emerek bozacak bir bebek falan geliyorsa ay hangisine üzülürüm ben sonra..üühhhüüüü

kızlar herkeze merhaba. . öykü nasılsın. göğüslerin nasıl. merak ettiğim birşey var . hala gözüne küçük gözüküyorlar mı? yoksa böyle iyi mi diyorsun..biraz yumuşamaya başladılar mı?öptümm.

Back