• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Botoks için randevu aldım, gittim, salonda bekliyorum. Geldi bir baktı, içeri doğru giderken birden geri döndü ve herkesin içinde ücreti 350 dolar biliyorsunuz değil mi dedi. Beni artık paçoz mu gördü nedir, ödemeyeceğimden falan korktu herhalde :-)
Botoxtan memnun kaldın mı nasıl yapıyor? ben kaşları kaldırmak alnı açmak istiyorum kaş aramda mimik kırışığım var düzeltebilir mi dersin?

Evet ben de beş sene önce büyütme ameliyatı oldum.Naci beyin üç boyutluda yaptigindan daha guzel oldu benimkiler. Benim dumduzdu ve gogus kafesin cukurdu, zor bir ameliyatti ama sonunda istediğim görüntüye kavuştum. Her doktorun mutlu hastası olduğu gibi mutsuz hastasi da olabilir. Cok sukur ki ne ameliyat öncesinde ne de sonrasında sikinti yaşamadım.Protezlerim damla ve mentor marka, kas zari altına yerleştirildi. Bu kadar zaman geçmesine rağmen hiç bir sorun yaşamadım umarım bundan sonra da yaşamam. Bir de arkadaşın dediğine göre naci beyin sekreteri forumda uyeymis ve resim istemiş ondan. Naci beyin sekreteri seda hanım ve asistanı da özlem hanımin buraya üye olup böyle bir şey yapabilmelerine ihtimal bile veremiyorum.Her hasta mutlu olmak icin yatar o ameliyat masasına. Zaten hassas psikolojiye sahip olan bizleri ameliyat sonrası pürüzler daha fazla uzebilir.Herkesin keyifli bir ameliyat süreci geçirmesini diliyorum.İzlerime gelince, belli belirsiz haldeler, sonuçta neşter dokunan bir yerde sifir iz imkansız. Ama estetik olunca saklanacagi yer daha titiz oluyor göğüs alti kesisinde. Doğrudan bana Sordugun icin yazdım, genelde yorum yapmıyorum forumda. Herkese mutluluktan ucabilecegi guzel sonuçlar diliyorum

merhaba, meme implant fotoğraflarınız varsa izler misiniz beni? ve hatta naci beyin başka hastaları da varsa buralarda... başka bir doktora yaptırdım ben silikon ameliyat, şimdi revizyon düşünüyorum, naci bey görüştüğüm ikinci doktor. bana güven verdi yaklaşımı, tabii fiyatı çok yüksek geldi o ayrı...

Merhaba kızlar Naci beye bu sene burun estetiği olmayı düşünüyorum fakat burnumun ince ve zayıf bir burun olmasından korkuyorum daha dolgun bir burun istiyorum bana tavsiyeleriniz neler burun estetiği olup memnun kalan arkadaşlar biraz yardımcı olursa çok sevinirim ☺️

Burun estetiğini bilmem ama kendisi botox bile yapamayan bi doktor. Yillar önce masseter botoxu yaptırmış ve 3 ay boyunca gülememiştim. Bana botoxta bu normal demisti ama nedense sonraki farklı doktorlara yaptırdığım uygulamalarda bu sorunu yaşamadım. Demek ki normal değilmiş.

Son düzenleme:
Back