Evet ben de beş sene önce büyütme ameliyatı oldum.Naci beyin üç boyutluda yaptigindan daha guzel oldu benimkiler. Benim dumduzdu ve gogus kafesin cukurdu, zor bir ameliyatti ama sonunda istediğim görüntüye kavuştum. Her doktorun mutlu hastası olduğu gibi mutsuz hastasi da olabilir. Cok sukur ki ne ameliyat öncesinde ne de sonrasında sikinti yaşamadım.Protezlerim damla ve mentor marka, kas zari altına yerleştirildi. Bu kadar zaman geçmesine rağmen hiç bir sorun yaşamadım umarım bundan sonra da yaşamam. Bir de arkadaşın dediğine göre naci beyin sekreteri forumda uyeymis ve resim istemiş ondan. Naci beyin sekreteri seda hanım ve asistanı da özlem hanımin buraya üye olup böyle bir şey yapabilmelerine ihtimal bile veremiyorum.Her hasta mutlu olmak icin yatar o ameliyat masasına. Zaten hassas psikolojiye sahip olan bizleri ameliyat sonrası pürüzler daha fazla uzebilir.Herkesin keyifli bir ameliyat süreci geçirmesini diliyorum.İzlerime gelince, belli belirsiz haldeler, sonuçta neşter dokunan bir yerde sifir iz imkansız. Ama
estetik olunca saklanacagi yer daha titiz oluyor göğüs alti kesisinde. Doğrudan bana Sordugun icin yazdım, genelde yorum yapmıyorum forumda. Herkese mutluluktan ucabilecegi guzel sonuçlar diliyorum