Selam kızlar. . öykücüm iyi olmana çok sevindiim. moralin de yerine gelmiş. naci bey seni çok rahatlatmış . . keyfini çıkar artık canım. daha önce güzel göğüslerin yoktu. bak şimdi varlar. chococletteciğim ben bir kere naci beyle görüşmeye gittim canım. onda da sadece meme için gitmiştim. . ameliyat gününe karar ver , birgün önce gelirsin fotograflarını çekeriz demişti. burun işi sonra çıktı yani. naci bey henüz bilmiyor. şöyle düşündüm nasıl olur bilmiyorum. naci beyi ararım bir ara, telefonda burunu da düşünüyorum derim. sonra ameliyat günü alırım. ameliyat gününden birgün önce de bu sefer hem burun hem göğüs filmleri çeker.ertesi gün de ameliyata. tabi naci bey buruna okey der mi bilmem. bu şekilde olur mu canım benim iş sence. bir de burundan ameliyat olduğumu işyerindekiler kaçıncı günden sonra anlamazlar?kalemcim rubycim , yağmurlukcum, caroli cim sizleri de öpüyorum.. bir de kızlar yani ameliyat olan arkadaşlarım çok mutlu olun artık. kıymetini bilin memişlerinizin. güzel güzel şeyler anlatın bize. şu kıyafeti aldım. şu dekolteyi giydim, şöyle bir bikini ,iç çamarşırı aldım diyin yaaa. heveslendirin biraz bizi... eski süydyenlerinizi ne yaptınız çok merak ettim. ben çöpe atacağım. gardolabımı tamamen değiştireceğim.anlatın birazzzzz..
anladım cnm ozaman ameliyattan birgün önce kouş bakalım naci beyle,o ne diyecek..
canım ben bikini mayokini falan denemiştim ve harika durmuştu.çok ideal bpyutları falan son derece dolgun ve güzel.ama henüz dekolte kıyafetler oturmuyo üstüme onları giyemiyorum çünkü sertler daha göğüslerim.baya yumuşadı sanırım ilk zmana göre fakat çok yavaş yumuşuyo benmkiler.böyle olcakmış işte sabrediyorum ben de.yaptırdım ya amaaan nekadar sürede iileşceği çok ta umrumda diil artk keyfini çıkarmaya bakarım ben zemuszemus geçenlerde de biri sormuştu burda dışardan belli oluyo mu olmuyo mu konusunda.dışardan boyut olarak belli olmuyo.benimkni ne ailem anladı ne de başka biri.ama neticede bi dolgunluk var,olması gerekn vücut kıvrımı geliyor,kıyafetler daha hoş duruyor.sütyende mesela varmış gibi görünsede üst dekoltedeki dolgunluk olmuyo,yanlarda koltuk altından taşan kısım olmuyo ve bence küçük göğüs olduğu belli oluyo.şimdi öyle diil ama dışardan da anlaşılmıyo sadece daha hoş ve doğal oluyo... yine kavram kargaşası yarattım sanırım :lepi: