• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

cevabın için teşekkür ederim öykücüm. kişiye özel büyütme teknikleri derken neyi kastettin canım?

Naci bey seni pek çok açıdan değerlendiriyor...boyun kilon omuz ve bel ölçün varolan meme dokunun yapısı kasların vs..bunlara göre sana ileride hangi teknikle en mutlu olucağın sonucu alabileceğini söylüyor..ben kas zarı altı yaparmısınız bana dedim mesela olur tabii ama ben yapmam yapan başka bir doktor bulun bu size uygun değil demişti..en doğru bilgileri Naci beyin sitesinse oluyabilirsin canım

canım kaçırmışım gözden ya çok pardon
sende de oldu ha
ay yanlış anlama ama buna accık sevindim:1ninca:
yani tek bende olunca çok korkmuştum
valla çok rahatladım canım ya
çok sağolŞeniz
kızlar benimde sağ göğsümün altı mosmor yani simsiyah desek daha doğru olur..naci beye sorduğumda ameliyattan 10-15 gün sonra bile morlukların ortaya çıkabileceğini bunun normal olduğunu söyledi daha öncede Leylek82 arkadaşımıza yazmıştım ama görmedi herhall

canım istersen bunun cevabını tuğrul beyin formunda yazarım sana buraya yazmak arkadaşlara saygısızlık olur
ama ne olursa olsun acı konusuna takılma
eninde sonunda bi ameliyat
ve sırf biz mutlu olalım diye yapılan bi ameliyat
bu yüzden tuğrul beyin formuna da yazmıştım naci çelik,aylin karanlık,barış bey bunların hepsinin burda onlarca hastası var ve ben şikayetciyim doktorumdan yazısını hiç okumadım
bu yüzden hepsiyle teker teker konuş ve muhakkak yüz yüze görüş
mesela ben burda naci beyin diğer tekniklerini okuyunca acaba bunlar bende daha mı iyi olurdu kas üstü yapaymı duruyo gerçekten diye kafam karışmıştı(ben naci beyle hiç görüşmedim)
ama dr.um diğer tekniklerin bana olamıycağını vücut yapımın uymadığını söylemişti bana .hatta diğer tekniklerle yapılan ameliyat sonuçlarını da göstermişti.vucut yapısı falan anlatmıştı işte neyse yani...
kafanın bi köşesinde acaba kalmasın hiç
yani diyeceğim o ki arkadaşım sonuçta sen hangisinde için rahat edicekse ona ol ameliyatını
ben dr.umdan çok memnunum inşallah sen de hakkında hayırlısı olucak dr.unu bulursun.soracağın bişe olursa tuğrul bey hakkında tuğrul beyin sayfasından cevaplarım canımŞeniz
leylek82 arkadaşım, dün sana aşağıdaki mesajı yazmıştım ama görmedin sanırım.
leylek82 arkadaşım sanada cevabın için teşekkür ederim. özel mesajını aldım. senin doktorun tuğrul bey hakkında şunları duymuştum. ameliyattan çıkıp 3 saat sonra kendi arabasını kullanarak evlerine gidenler, ve ertesi gün masa başı işine dönebilenler varmı gerçekten? bunlar doğrumu?

Son düzenleme:
ruby ve pl2ozac canım sağolun ya
bu zamana kadar formunuzu işgal ettim hakkınızı helal edin kızlar
ama bizim forumda herkes tatilde ve sorucak pek kimse yok
bugün yeni içim rahatladı valla
hepinizi çok öpüyorum

forumu baştan sona bi oku bence vaktin varsa...burada herkes Naci beyin hastası canım ve daha kötü bir şey yazan hiç olmadı...herkes memnun halinden hatta bazı arkadaşların albümlerinde naci beyin yaptığı burunları görebilirsin sevgiler

merhaba canım ben 4 ay önce naci beye meme büyütme ameliyatı oldum çok memnunum burun ameliyatı olan arkadaşlarda var onlarda mutlaka msjını görüp bilgi vericeklerdir sevgiler..a.s.

canım bende meme büyütme ameliyatını düşünüyorum ama onun önceside burun ameliyatu düşünüyorum arkadaşlar burun ameliyatı olanların resimlerini görebilirmiym?fikir edinmiş olurum şimdiden tşkler yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba arkadaşlar ben de göğüslerimi büyütmek ve labioplasty yaptırmak istiyorum. Forumu okudum hep ve Naci bey ile Aylin hanım şu anda bana sıcak gelen doktorlar, forumda yazanlardan tabii. Naci bey genital estetik yapıyor mu? Yani hiç ona genital estetik olan var mı? Ameliyat masasında iki derdimden de kurtulmak istiyorum. Yani Aylin hanımla ilgili genital estetik olan çok var ama Naci beyi duymadım

kızlarr ne alemdesiniz,benim işler deli gibi olduğu için fırsat bulamıyorum girmeye,öykücüm,ruby'cim,manabirciğim nasıl gidiyor? gögüz ameliyatı olan var mı diye bir arkadaş sormuş ben de cevap vereyim dedim,ben de oldum ve çok memnunum,kızlar sizleri özlüyorum bennn,foruma girmek alışkanlık olmuş

kızlarr ne alemdesiniz,benim işler deli gibi olduğu için fırsat bulamıyorum girmeye,öykücüm,ruby'cim,manabirciğim nasıl gidiyor? gögüz ameliyatı olan var mı diye bir arkadaş sormuş ben de cevap vereyim dedim,ben de oldum ve çok memnunum,kızlar sizleri özlüyorum bennn,foruma girmek alışkanlık olmuş

canım bizde seni özlüyoruz iyiyiz bildigin gibi geçiyo günler işte kaydirigubbakcemile3 işlerinde kolaylıklar dilerim canım çok öpüyorum inşallah karşılaşırız buralarda bugun kaçırdık maalsef:sinifsinif:görüşemk üzere öptüm a.s.

canım bizde seni özlüyoruz iyiyiz bildigin gibi geçiyo günler işte kaydirigubbakcemile3 işlerinde kolaylıklar dilerim canım çok öpüyorum inşallah karşılaşırız buralarda bugun kaçırdık maalsef:sinifsinif:görüşemk üzere öptüm a.s.

ruby'ciğimmmmm ben buradayım,he he bakayım dedim ne yapıyosunuz diyeopuyorumnanaktan

:sinifsinif::sinifsinif:
tüühhh gitmişşsin :sinifsinif: yetişemedim -tatlicadiarzu-

canım,artık kimse niye uğramıyo,:sinifsinif: ben öğlen aralarında bakıyorum ne alemdesiniz diye ama kimseye yetişemiyorum:sinifsinif: işlerim çok yoğun ve haftaya önemli bir sınavım var,bana dua olur mu,kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan

canım,artık kimse niye uğramıyo,:sinifsinif: ben öğlen aralarında bakıyorum ne alemdesiniz diye ama kimseye yetişemiyorum:sinifsinif: işlerim çok yoğun ve haftaya önemli bir sınavım var,bana dua olur mu,kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan

bu işler böyledir.. şimdi herkes doğduğundan beri şimdiki halinde olduğunu sanıyodur..-tatlicadiarzu- İyi yapılmış bir plastik cerrahi işleminin böyle bir etkisi var sanırım..kaydirigubbakcemile3

merhaba uzun zamandır forumu takip ediyorum ve en sonunda bende soru sormaya karar verdim çünkü çıldırcam burun ameliyatı düşünüyorum ama ailem her şekilde beni vazgeçirmeye çalışıyor. Burun ameliyatı olan arkadaslar kısa süreli değil ama uzun süre içerisinde herhangi bir sorunla karşılaşıyo musunuz burun çökmesi, düşmesi vs vs sizden aldığım cevaplar kararımı netleştirecek seneye düğünüm var ve o zamana kadar burnumun küçültülmesi lazım bu arada naci beye yaptırmak istiyodum ama ücreti yüksek maalesef, adanada bi doktor buldum inş iyi olurr cevaplarınızı bekliyorumm teşekkürlerr

bu işler böyledir.. şimdi herkes doğduğundan beri şimdiki halinde olduğunu sanıyodur..-tatlicadiarzu- İyi yapılmış bir plastik cerrahi işleminin böyle bir etkisi var sanırım..kaydirigubbakcemile3

çok haklısın gerçekten eski halimi unuttum :bbo: herşey hayal gibi ben hep böyleydim zaten -tatlicadiarzu-

hayatım ya ramazandan dolayı yemek işleri vs kendi adıma vakit bulamaz oldum -tatlicadiarzu- dualarım seninle canım görüşmek üzere öpüyorum çokk:Saruboceq:a.s.

merhaba uzun zamandır forumu takip ediyorum ve en sonunda bende soru sormaya karar verdim çünkü çıldırcam burun ameliyatı düşünüyorum ama ailem her şekilde beni vazgeçirmeye çalışıyor. Burun ameliyatı olan arkadaslar kısa süreli değil ama uzun süre içerisinde herhangi bir sorunla karşılaşıyo musunuz burun çökmesi, düşmesi vs vs sizden aldığım cevaplar kararımı netleştirecek seneye düğünüm var ve o zamana kadar burnumun küçültülmesi lazım bu arada naci beye yaptırmak istiyodum ama ücreti yüksek maalesef, adanada bi doktor buldum inş iyi olurr cevaplarınızı bekliyorumm teşekkürlerr

hayatım hakkında hayırlısı olsun inşallah.. mutlaka burun ameliyatı geçiren arkadaşlar sana yardımcı olucaktır en kısa zamanda ben iyi şanslar dilemek istedim kaydirigubbakcemile5 çoğu naci beyin hastası bende dahil doktordan doktora fark vardır mutlaka burunda düşme vs gibi bilgiler edinmek istyosun naci beyin operasyonlarının sonuçlarına göre cevap alıcaksın burdan ama sen baska bi doktoru düşünüyosun onda ne gibi sonuçlarla karşılaşırsın bılemıcem farklılıklar olabılır iyi düşün iyi karar ver ben naci beyi şiddetle tavsiye ederim her operasyonda mükemmela.s.

Back